(Vlastní) Dům zla

Založil FilipS, 28.06.2012, 20:07:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Před mnoha věky byla celá říše pokryta temnotou. Na úrodnou zem se snesl popílek a zlé síly ovládly celé širé okolí. Jen jeden člověk, byl schopný vše zvrátit. Vyvolený, který byl obdařen kouzelnou mocí a šířil kolem sebe zeleň. Čekala ho dlouhá cesta do středu zpustošené země, kde stojí pozůstatek domu bez vchodu, ve kterém se má nacházet Achillova pata temných sil. Cesta tam byla namáhavá, ale klidná, až moc klidná. Zlo udeřilo v plné síle až pár metrů před tajemný domem. Doufejme, že se Vyvolenému podaří zlé síly porazit a vyhnat je z kdysi slavné a vzkvétající říše.

Chtěl jsem zkusit něco nového, tak sem si řekl, že bych se mohl pustit do Fantasy MOCu.
Doufám, že se vám bude líbit.

otaznik

Není to špatné, ale v konkurenci tvých ostatních výtvorů je to, podle mého, docela slabé.

Nevidím tam žádný detail, který by mě nějak výrazně zaujal, i ten ochranný štít působí "lacině".

Izmael10

Celkom podarená stavba. Tiež sa mi moc nepáči ten ochranný štít. Nepatrí to medzi tvoje najlepšie stavby, ale aj tak je to pekné.

Jotun

Líbí se mi nápad, mág vycastil shied, který mu absorvoval 90% fire dmg:D Vidím v tom nějakou MMO hru:D

otaznik

Citace od: Jotun kdy 30.06.2012, 05:29:22
Líbí se mi nápad, mág vycastil shied, který mu absorvoval 90% fire dmg:D Vidím v tom nějakou MMO hru:D
Proč MMO? Dávno předtím tu byly (a jsou) papírové RPG, kde je toho mnohem, mnohem více.

Ryxe

Dílko je to dobré, ale mezi tvojí špičku nepatří. Trochu tam postrádám takový ten tvůj rukopis, ale určitě detaily jako opadané křoví atd. jsou hodně dobré.

FilipS

Díky za názory, myslím, že vás potěší, že dnes ráno můj kocour Čača MOC shodil ze stolu, (neudělal to poprvé) nelíbil se ani jemu.  ;D Jakš-takš se zachovalo jen patro domku. Protože potřebuji 3. model do Litovle od rána to kompletně předělávám. Měl bych to stihnout dokončit do večera.  :)

germik

Ono to není tak špatné ;). Jen to chce víc plamenů a trochu tvaru pro šedý terén - třeba mírné stoupání.... Astřeše by prospěla jiná technika - je docela malá, takže by to mohlo jít - třeba něco alá ploutvičky nebo tak ;) A taky mi přijde trochu zvláštní, že by "dům zla" měl takovoutu barvu a zachovalost >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

FilipS

Už mám téměř hotovo.  :) Vznikl ovšem úplně jiný MOC. Nechte se překvapit, do hodiny to tu bude.