S@H pro ČR

Založil Jindroush, 26.10.2005, 00:15:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Service je stojí jen peníze - nepřináší žádný zisk, přesto funguje a funguje i tady.

I kdyby ten S@H skončil na nule, tak se to vyplatí a to je to, co nemá smysl diskutovat s McKeem, to je pravda. Já jen doufám, že ty moje žvásty aspoň posílá někam dál. Prostě budu dál trvat na tom, že 1000 výdaje a 1000 výdělek = 0 + spokojený, vracející se zákazník je _dobrý_ výsledek. Navíc tu má LEGO obrat jako kráva. Tohle je prostě nějakej mentální blok někoho v Billundu, uříznutej celej východ.

Jinak jsem ofcourse technik a nikoli kravata. Takže problémy řeším, nikoli 'komunikuji'  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

corelxt

Citace od: Jindroush kdy 26.10.2005, 20:28:24
Jinak jsem ofcourse technik a nikoli kravata. Takže problémy řeším, nikoli 'komunikuji'  ::)

muzu se optat v jakym oboru...?

chadzi

ale vidis jak si pekne zakomunikoval - vecne a bez nadavek  ;D to ja nosim kosili ale bez kravaty a obleku - takze neco 'mezi'

tvoje argumenty maji neco do sebe, ale tezko tvrdit jestli to je pravda. podle me to je fakt tim ze ted resi jiny veci (aby vubec meli prachy) a tohle prijde na radu pozdejc. btw ten obrat by me zajimal

Jindroush

TomG dneska přinesl nějaký drby, tak jsem se optal, ale přišla zase standardní d'Oudoprdele odpověď #34  ::)

Citace
Dear Mr Kubec,

Thanks for getting in touch with us.

It's great you're thinking about getting your LEGO sets from Shop At Home.

Just to let you know though, at the moment we can't send toys to Czech Republic, although we're hoping to expand the service to include more countries soon.

I'm really sorry we can't help you, but if you try your local toy shop they should be able to get you the LEGO sets you want.

Listening to what LEGO fans have to say helps us get better and better so I'm going to pass your comments on to the team in charge of this area.

Thanks again for getting in touch.

Happy building!

***Banana.com

Tobě odpověděl alespoň ten počítač, ale já jim posílal dotaz před měsícem, a ani to ne :P ;D

sam.no

Já posílala reklamaci, a slušně mě poslali do háje  >:( a Happy building!

To je asi jediné co uměj Happy building!  ;D

Jindroush

Jak jsem občas jízlivý, tak jsem si to včera neodpustil a i když jsem věděl, že to nikdo číst nebude, tak jsem jim tam poslal takovou kousavou odpověď ve stylu, že když sou tak chytrý, ať mi řeknou, kdo mi v ČR prodá UCS. Dneska přišla odpověď, která mě tedy dostala  ;D ;D ;D

Citace
Dear Jindroush,

Thanks for getting in touch with us.

Just to let you know though, at the moment we can't send toys to the Czech Republic, although we're hoping to expand the service to include more countries soon. But unfortunately there is nothing confirmed yet.

Listening to what LEGO fans have to say helps us get better and better so I'm going to pass your comments on to the team in charge of this area.

Thanks again for getting in touch and loads of fun maintaining the fan website.

Happy building!

Připomíná mi to takový to 'najdi 10 rozdílů'  ;D

chadzi

nakej kubec je prej furt otravoval tak jeho mail adresu hodili na blacklist na kterej odpovida jen computer  ;D ;D ;D