Nová verze 8043 + servis pack pro starý model

Založil MořeKostek.cz - MořeLega.cz, 03.09.2010, 13:41:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MořeKostek.cz - MořeLega.cz

Vážení,

protože řada zákazníků z řad "kostkařů" si u nás zakoupila set TECHNIC 8043, který má konstrukční vady (nijak neohrožuje uživatele) pouze je nevyhovující pohyb ramene jak se již tady na kostkách píše, rozhodla se společnost LEGO model vydat v nové verzi a dostupné budou po první polovině října.

Nejdůležitější zprávou tohoto téma je to, že všem zákazníkům bude dodán servisní balíček. Takže my jako prodejce kontakutejeme všechny zákazníky, které známe dle registrace a předpokládám, že ostatní slušní prodejci to udělají také. Následně jim dodáme servisní LEGO balíček k tomuto modelu.

Prosím tedy pokud toto bude číst zákazník, který zakoupil stavebnici na prodejně bez jakékoliv registrace ať se obrátí na prodejnu v našem případě stačí telefonicky a uvést adresu a číslo účetnky.

Tyto informace jsme dnes získali od LEGO ČR :
Důležité upozornění od společnosti LEGO:
Pozastavení prodeje stávajícího výrobku č. 8043 LEGO Technic Bagr s motorem z důvodu příliš pomalého pohybu ramene, který neodpovídá našim požadavkům na stavění a hru! V této souvislosti je třeba zmínit, že se nejedná o žádné ohrožení bezpečnosti, proto není nutné ohlašovat kompletní stažení výrobku z oběhu.

Děkuji

Plutoone

Nevíte někdo, kam jsem dal účtenku?  ;D

Cavelon

Citace od: Plutoone kdy 03.09.2010, 14:18:27

Myslím, že si ju určite vyhodil, takže na service pack zabudni. ;D >:D

MořeKostek.cz - MořeLega.cz

Citace od: Plutoone kdy 03.09.2010, 14:18:27

Pokud nemáte účetenku i tak by to mělo jít řešit přes LEGO Servis....  ;D

JIRKA9

Vysavač, nejhorší nepřítel Lega

grohl

Díky za oznámení. Jsem zvědav, co v balíčku bude.

Měch

Tak mě napadlo, když bude vydaná nová verze (údajně) s novýma LA, tak by možná bylo pro stavitele lepší koupit starší verzi a k ní dostat zdarma opravný balíček. Tím se získá pár zajímavých dílů navíc, nemám pravdu ?
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

kilhor

Jak se pozna, jestli mam novou nebo starou verzi kdyz jsem treba koupil 8043 z druhe ruky?

Měch

Citace od: kilhor kdy 25.05.2012, 19:55:41
Jak se pozna, jestli mam novou nebo starou verzi kdyz jsem treba koupil 8043 z druhe ruky?

Vysuneš Linear actuator do největší délky a zkusíš s ním zahýbat do stran. Pokud jde, máš novou verzi. Pokud drží tak máš starou (horší).
Fotky

Rastwo

Citace od: malý Měch kdy 25.05.2012, 20:18:55

Vysuneš Linear actuator do největší délky a zkusíš s ním zahýbat do stran. Pokud jde, máš novou verzi. Pokud drží tak máš starou (horší).
Tak tomu nechapem, novsie su horsie hej?  ::)  ::)

Ja som nedavno dostal 8043 nova verzia a boli tam nove trojuholniky(technic triangle) a teda myslim ze aj nove linear actuatory. Neviem to porovnat lebo stare nemam ale tieto su podla mna v pohode  :) Jedine co mi na tom sete vadilo bola prevodovka (zle sprevodovany motor na prehadzovanie funkcii) a to ze som dostal vadny IR prijmac tak mi z TLC poslali novy zadarmo  :D
Ementál je syr, ktorý má diery. Čím viac je dier, tým menej je syra. Čím viac je syra, tým viac je dier. Teda: Čím viac je syra, tým menej je syra.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=rastwo http://www.youtube.com/user/Rastwo666

14miro14

Možno hlúpa otázka, ale ako zistím akú mám ja verziu ??

otaznik

Citace od: 14miro14 kdy 11.06.2012, 22:42:04
Možno hlúpa otázka, ale ako zistím akú mám ja verziu ??
Opravdu hloupá otázka, odpověď je o dva (tři) příspěvky výše.

14miro14

A keď mám viac Linear actuator-ov  a mám ich v kope ako mám zistiť ktorý je z 8043 ??
takže tá možnosť hore mne nepomôže.

germik

Definuj "v kopě" - jestli jich máš spoustu rozházených po krabici s Legem, není problém s každým zakvrdlat, jestli jsou vmontovány někde v modelu, pak by to jít mělo možná taky, ne ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Colonel32

Má jich spoustu, a neví které jsou původem z jakého modelu.

branio

Ja by som sa spýtal takto:

mám Front Loader 8265, pri ktorom som si overil, že mám starý typ LA. Vymieňa LEGO plošne všetky "staré" za "nové"? Alebo len v 8043?

14miro14

Nezistím to trebárs nejako z krabice ??

Měch

Proč bys zjišťoval z jaké stavebnice je který díl, když jsou všechny stejné ??? Já jich mám 16 a je mi šumák ze kterého jsou setu. Když něco stavím, tak si najdu ty nové (které jsou lepší) a zbytek neřeším a dám je tam jak mi přijdou pod ruku.
Fotky

stambi

od linear actuatoru přece chci aby se nekvedlal, jinak není linear, co je to za blbinu, že nový už není linear? štambi  >:(

dorfl

Citace od: stambi kdy 13.06.2012, 21:19:57
od linear actuatoru přece chci aby se nekvedlal, jinak není linear, co je to za blbinu, že nový už není linear? štambi  >:(

Příliš lineární actuator měl příliš velký vnitřní odpor (tření), proto Lego muselo tento díl redesignovat, aby se dalo s bagrem 8034 hrát, aniž by odcházely motory.

Anatyt

Blbé je, že zvonka krabice sa nedá nijak zistiť, ci ide o starú verziu, alebo novú.

Plutoone

Já nevím, mám pouze staré LA. Mám jich 7 a nikdy jsem s žádným problém neměl.