(vlastní) Voodoo hrátky

Založil tomas., 09.06.2012, 22:35:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

Nedávno jsem narazil na vúdú panenku Jacka Sparowa (vůbec jsem o existenci tohohle dílu nevěděl) a hned mě napadlo, že by se to dalo nějak využít...  >:D
No a protože ten prodejce měl i figa Jacka Sparowa, neváhal jsem ani na chvilku  ;D

víc fotek

Systematik

Citace od: tomas. kdy 09.06.2012, 22:35:29
nějak využít...  >:D
Vypadá to, že taky dostal nějaké halucinogeny, povedená viněta!  :o ;D

tomas.

No bodejť.
Jen ať si Jack taky zkusí něco jinýho než obligátní alkohol...  ;D
A díkes  ;)

Ojík

Líbí se mi nápad a to, jak jsi ho dokázal udělat zajímavým obsazením DC padouchů, aniž bys přitom pozměnil jejich charaktery. Různé typy mučení, typické pro tyto záporáky, jsou taky zábavné. Možná bys mohl udělat pár dalších scének s ostatními nepřáteli Batmana, pokud je máš (Poison Ivy, Bane...). A ta stavba je také povedená. Mimochodem, tu voodoo panenku ti závidím.
All work and no play make Jack a dull boy.

tomas.

Citace od: Ojík kdy 11.06.2012, 16:25:56
Líbí se mi nápad a to, jak jsi ho dokázal udělat zajímavým obsazením DC padouchů, aniž bys přitom pozměnil jejich charaktery. Různé typy mučení, typické pro tyto záporáky, jsou taky zábavné. Možná bys mohl udělat pár dalších scének s ostatními nepřáteli Batmana, pokud je máš (Poison Ivy, Bane...). A ta stavba je také povedená.
Dík.
A čeče líbí se mi nápad udělat takovou scénku i s ostatníma padouchama...   8)
Zkusim něco vymyslet - figy mám všechny.  ;)
Třebas takovej Mr. Freeze má scénku jasnou, že? ;D

Citace od: Ojík kdy 11.06.2012, 16:25:56
Mimochodem, tu voodoo panenku ti závidím.
A tak si jí pořiď ne... Koukal jsem, že i v Česku je k mání...   ;)

Ojík

Tak Mr. Freeze by byl jasný. A možná by i stálo za to udělat scénku po mučení, jak se to na opravdickém Jackovi podepsalo. Třeba hned v případě Harley Quinn by to bylo hodně dobré.

O to nejde, že by nebyla k sehnání, spíš že je drahá. Ale nejlevnější tam teď je asi za 6 Kč, což je zřejmě nějaký úlet, protože jinak je to od čtyřiceti výš.

Systematik

Citace od: Ojík kdy 11.06.2012, 17:55:26
...O to nejde, že by nebyla k sehnání, spíš že je drahá. Ale nejlevnější tam teď je asi za 6 Kč, což je zřejmě nějaký úlet, protože jinak je to od čtyřiceti výš.
Cena úlet nebude, tipoval jsem američana, ale koukal jsem, že je od nějakýho australana
- což je cca stejný jak amík - ceny dílků super,
ale poštovný $7,75 (cca 160,- - balíček do 250gr co nejlevněji) nic moc...

tomas.

Tak tady jsou některé další scénky.
Ojík díky za nápad  ;)

víc fotek

Kiko97

To si ho zalial mliekom?  :o

tomas.

Citace od: Kiko97 kdy 24.06.2012, 18:52:31
To si ho zalial mliekom?  :o

No má bejt jakože zmraženej... ;)
Tak teď nevim, jestli se to povedlo, nebo jestli jen neznáš schopnosti Mr. Freeze heh...  ;D

germik

On asi myslí tu bílou barvu v tom modrém panelu ;)... Ale jestli se nemejlím, tak to je origo... ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

tomas.

Jo to jo - ty rock panely jsou origo z jeskyně z roku 2006. Led, snížek... ;)

Kiko97

Tak potom sa ospravedlňujem.  :(

Raistlin M

Je ale fakt, že ten origo panel tím mléčným dojmem působí.

Ojík

Jsem rád, že jsi na můj nápad nezapomněl a zrealizoval ho. Rád jsem poradil. Vypadá to skvěle, dodělaný chodník a silnice tomu také přidávají. Je výborné vidět tam všechny záporáky, to je hned jiná zábava. A opět oceňuji ten příběh, který se tam odehrává, hodně vtipné. Totéž pózy figurek. Jen si říkám: nevypadly ti nějaké fotky? Killer Croc a Scarecrow před akcí, většina po ní. To by také nemuselo být k zahození.

tomas.

No ani nemohl zapomenout - po tvym šťouchnutí mě tahle podoba napadla víceméně hned a pak jsem se už jen musel dostat k tomu to udělat a vyfotit. Teď, když už je venku pěkně, víkendy doma moc nebejvám a jindy na focení nemám čas (kvůli světlu), takže pod těch 14 dní bych se určitě nedostal...  ::)
A časem bych chtěl udělat scénky i se zbylejma záporákama - Killer Croc, Scarecrow, Bane a Riddler.  ;)

tomas.

Zbylé scénky dodělány...  ;)

víc fotek