Hadanka

Založil Colonel32, 26.10.2005, 01:07:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

pri prochazeni starych katalogu jsem narazil na jednu vec, ktera me docela pobavila.. totiz, kdyz profesionalni stavic set stavel, tak udelal jednu zasadni chybu... porovnejte obrazky tech dvou hasicaren:

http://www.peeron.com/catalogs/1982/medium/6/

http://www.peeron.com/catalogs/1984/medium/20/

na jedne z nich je neco spatne... ne jinak stromky, kytky nebo neco podobneho... ale jedna vec je proste evidentne spatne....

opet na principu "modri vedi", takze ve chvili, kdy to najdete, budete vedet, ze jste to nasli...

PS. nekazte ostatnim zabavu....

spravna odpoved je (pokud ji nahodou nebudete moct najit) napsana primo tady dole, ale zmensenym pismem - prekopirujte do nejakeho textaku, a pujde to bezproblemu precist...

verze z roku 84 ma obracene spodni okno... pacicky pro okenice couhaji ven misto dovnitr, a dvere by prez ne nesly otevirat...

myth

Tak to by som si nikdy nevšimol. Pozeral som na plno vecí kde by mohla byť chyba, len na tú správnu nie.
(Možno to bude tým že príslušný dielik nemám doma ani jeden. Holt city nie je "my cup of tea" ;) ).
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

peter

No jo, s tímhle problémkem jsem se už také setkal ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

ass

A nemá ten "náklaďák" ze stanice z roku 1982 malý gumy ? Ten z 1984 má velký.

peter

Citace od: ass kdy 26.10.2005, 10:53:27
A nemá ten "náklaďák" ze stanice z roku 1982 malý gumy ? Ten z 1984 má velký.

Hmm, to je zajímavé. Asi máš pravdu, že ty kola jsou jiný. Avšak to chyba, kterou C32 myslí ta to není ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Speciálně na tomhle setu bylo chyb více, nejen, že na některých fotkách mělo velké auto malá kola, ale auta byla i špatně postavena u garáží (malé auto je číslo 1, ale stojí na stání 2) + ta chyba, co popsal Colonel. Jako malý jsem každý nový katalog prohlížel zhruba 4 x denně, takže to mám nastudované :-)

peter

Citace od: otaznik kdy 26.10.2005, 11:02:53
Jako malý jsem každý nový katalog prohlížel zhruba 4 x denně, takže to mám nastudované :-)

Tak to jsme na tom asi stejně. Dřív mi vlastně nic jiného nezbývalo, protože jsem toho moc neměl. Proto jsem si to pořád prohlížel dokola a přemýšlel jak si co postavit, aby to bylo co nejvíce podobné originálu. Nejvíce je to znát na katalozích z roku 86 a 87 v těch jsem rejdil asi nejvíc >:D

ell_lle

Izmael10

Otvárať 8 rokov starú tému.  ::)

Anatyt

Ale zaujímavú tému. ;)

Izmael10

A tá odpoveď je na konci prvého príspevku.  ::)