Návštěva Jana Beyera na podzim v ČR mohli bychom zajit do LEGo Kladno

Založil peki, 15.05.2012, 19:06:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kdo se zúčastním se Lego hospody s Janem Beyerem v Berouně

určitě ano
17 (60.7%)
nezávazně
11 (39.3%)

Celkem hlasů: 28

peki

Jan má v plánu na podzim zajet do ČR asi Praha a sejít se s AFOLy. Bohužel může pouze v pracovní dny. Přemýšlel jsem jak to sladit vzhledem k pracovním nebo školním povinnostem nás AFOlů.  Jednou z možností je dopolední návštěva zástupců AFOLů v Kladenské továrně. Dále připravit něco jako hospodu (oběd/večeři).

Co vy na to?

pryb

Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Colonel32

Na jak dlouho je ochoten se komunitě propůjčit?

Mohli bychom navštívit i křečkodrom, a večer uděla grlivačku u někoho na zahradě.

Otázka je, zda chce vidět striktně Lego věci (a je o spíše pracovní návštěva), nebo jestli ho zajímají i jiné pražské pamětihodnosti/zajímavosti.

peki

Citace od: Colonel32 kdy 15.05.2012, 20:10:04
Na jak dlouho je ochoten se komunitě propůjčit?

Chce potkat AFOLy. Přijel by ráno a zůstal do druhého dne. Jednou z možností je dojet do Litovle, ale je to celkem z ruky a těch AFOLů by se tolik nepotkalo. Proto jsem navrhl pro nějakou předem domluvenou skupinku (může to být i forma odměny) návštěva LEGO Kladno (Jan se to pokusí domluvit). Odpoledne by pak mohl být nějaký oběd/večeře něco jako Lego Hospoda.  Byla by možnost pokecat o LEGu akcích na podporu AFOlů atd.

kilhor

Citace od: peki kdy 15.05.2012, 23:39:48
Proto jsem navrhl pro nějakou předem domluvenou skupinku (může to být i forma odměny) návštěva LEGO Kladno (Jan se to pokusí domluvit). Odpoledne by pak mohl být nějaký oběd/večeře něco jako Lego Hospoda...

Protože jako bažant to za odměnu určité mít nebudu, hlásím se alespoň jako náhradník za toho, co na poslední chvíli nebude moct. Třeba to klapne :)

Jamesek

stambi

mě by se taky líbilo, předem daný všední den není problém, klidně mohu udělat menší svoz brňáků do Kladna a skončíme v Prase... štambi

Togaran

Do továrny v Kladně bych se podíval moc rád, na přidružené akce taky  :) jak už tu padlo - předem stanovený všední den by měl být ok.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

STARHAWK

A kto vsetko je pozvany ? Exkurziu po fabrike by som rad absolvoval aj ja, i ked Kladno je zrovna na opacnej strane CR ale mozno by sa dal najst si cas na vylet.

Robbed

Citace od: stambi kdy 16.05.2012, 09:46:52
mě by se taky líbilo, předem daný všední den není problém, klidně mohu udělat menší svoz brňáků do Kladna a skončíme v Prase... štambi
Klidně bych se přidal :D, ale samozřejmě záleží na konkrétním termínu.

FilipS

Taky bych rád navštívil továrnu a akce s návštěvou spojené.  :)

rdk

Citace od: FilipS kdy 16.05.2012, 10:31:17
Taky bych rád navštívil továrnu a akce s návštěvou spojené.  :)

Jej, to nás tam bude. ;)

Colonel32

Skoro mi přijde, že většina z vás se víc těší do fabriky než na Jana Beyera.

Pak si skoro říkám, jestli by nemělo větší smysl tyto dvě akce oddělit. Zvlášť exkurzi, zvlášť Beyera.

Mimochodem, akce, kterou bych s Janem určitě doporučil absolvovat je návštěva Mirkovy půdy.

Jonas

Citace od: Colonel32 kdy 16.05.2012, 11:53:39
Mimochodem, akce, kterou bych s Janem určitě doporučil absolvovat je návštěva Mirkovy půdy.

To je opravdu dobrý nápad. Myslím, že Mirek je skutečně příklad výjimečného AFOLa i v nadnárodmím měřítku, což by Jan Beyer mohl ocenit.
Navíc Mirkovo superkolejiště, jeho velký přínos pro stavbu výstavních kolejišť, i akce pořádané pro děti, ... to je něco, o čem by pak Jan Beyer mohl vyprávět po celém světě. 
Jonas - Můj Brickshelf

gearcs

Rád bych, kdyby se to povedlo a pokud ne Kladno, tak i někde jinde, už kvůli tomu vidět ostatní  :)

Robbed

Citace od: gearcs kdy 16.05.2012, 14:11:36
Rád bych, kdyby se to povedlo a pokud ne Kladno, tak i někde jinde, už kvůli tomu vidět ostatní  :)

Přesně tak to vidím i já, Kladno je jen taková třešnička na dortu ;) spíš bych se radši podíval k Mirkovi.

peki

Pak si skoro říkám, jestli by nemělo větší smysl tyto dvě akce oddělit.

Právě naopak, jde o to dát dohromady pestrý a zajímavý program na celý den / den a půl. Navíc návštěva Kladna je svým způsobem zajímavá i pro Jana. Současně do může být odměna pro AFOly kteří se účastní výstav organizuji soutěže nebo či jsou jinak aktivní.  S Mirkem a jeho kolejištěm samozřejmé počítám od začátku  ;) je do +- stejně daleko jako do Kladna. Další akcí by bylo posezení a diskuse nad LEGo tématy, podle včerejších informací se mění struktura obchodní a marketingové podpory přemýšlejí  jak do toho více vtáhnout AFOLY (resp. na tyto nové struktury /něco jako pražský Jan Beyer/ napojit AFOLY. Praha by měla být dokonce regionálním sídlem pro celou Evropu.

Protože Jan vzhledem k svému vytížení může opravdu pouze ve všední dny, dohodly jsme se (předběžně), že je nutné takové datum stanovit s dostatečným předstihem. Bude to určitě po letních prázdninách. S velkou pravděpodobností nejdříve koncem září. Jan ověří za jakých podmínek, pro kolik lidí a kdy by bylo možné zorganizovat návštěvu Kladna. Pak to prokombinuje se svým kalendářem.  Pokud ověříme že návštěva Kladna je realizovatelná, věřím že se v rámci nějaké formu spolupráce s Legem bude moci i opakovat  ;)

Možností na zajímavou formu spolupráce mne napadají mraky. Dovedu si představit například nějakou soutěž za účasti veřejnosti, či nějaký Truck trial speciál pro veřejnost, užší spolupráci při pořádání výstav atd.     

Hardegon

Takovéhle akce bych se též rád zúčastnil. Na Jana žádné dotazy/připomínky nemám, ale už kvůli společnosti ostatních kostkařů by to bylo zajímavé.

yanice

taky bych se přidala, ale jako bažant myslím, že přednost mají mít mazáci, vystavovatelé a organizátoři. Ale kdyby na mne zbylo místo....

kilhor

Pak si skoro říkám, jestli by nemělo větší smysl tyto dvě akce oddělit. Zvlášť exkurzi, zvlášť Beyera.

Je se tesim vic na Jana Beyera. Do fabriky bych se podival take rad, ale Jan Beyer ma prioritu.

P4tr1cius

Citace od: kilhor kdy 17.05.2012, 09:02:01
Je se tesim vic na Jana Beyera. Do fabriky bych se podival take rad, ale Jan Beyer ma prioritu.

A čo chceš akože na ňom vidieť? Či má nový účes? Spýtať sa ho ako sa má, alebo ako to ide v TLC?

A on odpovie, že účes má rovnaký, že sa má fajn a v TLC všetko po starom.  :) (hm, a vlastne teraz som ti už všetko prezradil, už môžeš ísť iba do tej fabriky)  ;D

MeNadruhou

Takové akce bych se rád zúčastnil také, ať už s prohlídkou kladna, nebo bez. Spolupráce afolů a lega si myslím že pro nás bude velká čest.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Foton

Tak jsem si dohledal kdo to ten Jan Beyer je a taky bych ho rád viděl.
Ideálně zasazeného mezi skupinou AFOLů.
Továrnu bych taky rád viděl, ale to se dá asi zorganizovat i bez něj.
Foton

P.S.: A Mirkovu půdu jsem si taky nakonec našel. I když jsem Technikař, tak by to mohlo být příjemně rozptylující :-)

P.P.S.: Jen "křečkodrom" mi fulltext nenašel.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

peki

Citace od: Foton kdy 17.05.2012, 18:03:19
P.P.S.: Jen "křečkodrom" mi fulltext nenašel.

Pan Křeček otevřel v Praze Soukromé muzeum lega (asi před rokem)  ;) Hledej soukromé muzeum Lega

Foton

Jo a ideálně kdyby ta návštěva byla v pátek nebo pondělí. To by bylo velmi příjemné. Moji rodiče by jistě měli radost, že je oblažím svou návštěvou přes víkend :-)
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Systematik

Možná mi to někdo zodpoví rovnou tady, ale pokud ne, mohl by se někdo zeptat Jana Beyera
jak je to s uváděním počtu dílků na krabici? Proč to někde není napsaný a někde jo.

Ondra

Rád by se podíval do továrny, Beyer mě nezajímá.Jednak si nemám co s nim říct a on mi stejně neřekne to co mě zajímá .

linhi

Pokud by me kluci z Brna vzali do auta tak se rad zajedu mrknout do Kladna,uz jsem
tam byl,ale jen v dilne na modely,možna by jel i Dan.

otaznik

Citace od: Systematik kdy 19.05.2012, 09:58:39
Možná mi to někdo zodpoví rovnou tady, ale pokud ne, mohl by se někdo zeptat Jana Beyera
jak je to s uváděním počtu dílků na krabici? Proč to někde není napsaný a někde jo.
Nijak blíže jsem to nestudoval, ale počty dílů mají uvedené zejména americké verze krabic + exkluzivní sety.

peki

Citace od: Foton kdy 18.05.2012, 09:54:10
Jo a ideálně kdyby ta návštěva byla v pátek nebo pondělí.

Zatím to vypadá na termín z pondělka na úterý 27.8-28.8 (srpen)
- Návštěva Kladna s Afoly nevim ještě pro kolik lidí
- Lego hospoda pro zájemce (asi Praha)
- počítám s výjezdní exkurzí do Berouna
- asi prac. diskuse o akci 2013 Lipnopoint

další návrhy??