8448 z rôznych sád

Založil Wizzard, 04.05.2012, 09:27:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Wizzard

Ahojte. Po dlhom čase som sa rozhodol, že si postavím ďalší model, no narazil som na jeden problém. Staviam zatiaľ chasis, a v kroku, keď sa robí zatáčanie, neviem pochopiť, akým spôsobom by to mohlo fungovať, keby som to robil tak, ako je v návode.

Je to od tejto strany:

Keď to robím tak ako podľa návodu, a pridám tam tú časť, ktorá drží kolesá a obsahuje celý ten mechanizmus, tak to zatáčanie vôbec nejde, lebo to ozubenie sa nemá ako pohybovať, keďže je na podstavci pripevnené pevne. Alebo som ten návod zle pochopil?

Poraďte niekto, čo ste stavali tento model.

Měch

Musíš mít tento díl: http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=32185 Který se tam pohybuje volně. Kratší rack se ti zasekne.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Wizzard

Aha, rozumiem, tak ten práve nemám, chcel som si ho poskladať z kratších. Netušil som, že ten sa vie pohybovať aj na hrbolcoch. Tak to urobím nejako inak :) Dik.

supermachina

Wizzard

Áno, jasne, chcel som dať už včera, ale zatiaľ to nie je moc zaujímavé, mám prakticky kompletné chasis bez kolies, predný mechanizmus zatáčania som musel zase improvizovať, lebo nemám už voľný žiadny steering arm a podobné srandy, a asi vynechám aj prevodovku, lebo nemám tie spojkové kolieska, a samozrejme, chýba mi aj diferenciál :)

Měch

Tak zkus potřebné díly dokoupit na BL. Konkrétně třeba ten rack mají hned dva obchody v ČR a zbytek je standart až na kola  ;)
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Wizzard

Viem, všetko sa dá kúpiť, ale kvôli jednej veci sa mi neoplatí preplácať poštovné, jedine ak by som kupoval viac veci. Skôr by som to urobil tak, že pri stavbe zistím, čo všetko mi chýba, a potom to nakúpim naraz.

Wizzard

Tu sú zatiaľ tie fotky:

áno, viem že je to celé zaprášené, ale vôbec mi to nevadí :)