Vaše sny?!

Založil gruzinec, 04.06.2004, 01:15:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

gruzinec

Víte co by mě zajímalo? Jestli se vám někdy zdá o Legu... Mě se onehdá zdálo, že mám plný batoh bricků a někam jsem s ním šel, ten batoh mi prasknul a celej se mi vylil na zem protože ty bricky byly úplně celý z vody, když jsem to vyprávěl kolegovy v zaměstnaní tak se mohl potrhat smíchy a vymyslil ještě písečné a ledové bricky...  :D

KLF

No ja mavam sny s LEGOm dost casto ! ;) Ale stale je to ten isty sen, len v inom prostredi. Proste najdem nejaky zapadly obchodik, alebo benzinku a tam su LEGO sety este z 80'tych rokov, nove, zabalene! ;)) A VZDY mam malo penazi na to, aby som si vsetky kupil ! ;) Svojho casu boli tie sny TAK realne, ze som na druhy den normalne uvazoval, ci tam ta predajna naozaj nie je. ;)
Terminated.

Adamsith

Jo... - to se mě jednou zdálo, že jsem přijel do Bratislavy a tam měly v obchodě s legem všechny Star Wars modely v reedici. Tak jsem byl smutný, protože jsme si všechny ty modely musel koupit z novu, jelikož lépe vypadali... když se dívám ale na katalog 2004 - nebyl jsem zas tak daleko od pravdy... snad jen že tma reedice Sith Infiltratoru...

KLF

Co sa tyka Star Warsov, tak ja som si povedal, ze budem zbierat len modely zo serie Classic. Lebo inak by som to vsetko financne neutiahol. Kupujem totiz aj ine veci - cez internet - rarity, promo sety... Mal som aj Gungan Sub, aj este jedno z Episode 1, ale tie som predal. Budem musiet si spravit zoznam vsetkeho co mam niekde na Internete. Idealne by to bolo tu, keby sme si k svojmu menu v ramci userfilu mohli prihodit aj zbierku. ;) Jindroush to snad spravi.
Terminated.

J_BOB

no moje sny....par krat sa mi snivalo, ze som mal asi dost penazi, lebo som nasiel obchod so starymi setmi, a cely som ho vykupil.....a potom som bol fakt na****y ked som sa zobudil !!!  :-[
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Hansel

Jé, teď už se mi dlouho o LEGU nezdálo, ale když jsem byl malý, tak pořád. Zvláště před Vánoci ;D
Jednou jsem ve snu dostal takového toho obřího Insectoids pavouka (tehdy se mi líbil...).
Také se mi stávalo, že jsem ve snu navštěvoval stále stejnou hračkárnu, kde měli vše a já neměl peníze, která ale neexistuje. Byla úžasná :'(
Ale nejvíc mě naštvalo, když jsem si tam koupil comicbook Sláinea, nádherný unikát, ráno jsem si ho šel prohlídnout do své sbírky a když tam nebyl, došlo mi, že se mi to jen zdálo >:(
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

betakaroten

Mně se občas zdává o "Pick a Brick", že někde mají v rohu regálu krabici nadepsanou "použité", nikdo to nechce, tak to prohrábnu ... 12V koleje, železniční kola s paprsky, polorozebraná 7740 ... ale pak se najednou začne jakoby stmívat, ruce umdlévají :'( a je ráno.

Codename19

Asi pred mesiacom sa mi snívalo niečo takéto:

Bol som v nejakej neznámej izbe. Pravdepodobne to bola obývačka mojej tety.
Z pod jej skrine niečo trčalo, tak som to odtiaľ vybral. Bola to bedňa, odkiaľ sa ihneď vysypali nejaké polorozobraté žlté budovy (Z LEGA samozrejme).
A ďalej som tam našiel trochu rozobratý autožeriav z roku 1995 (Truck Crane)
a čierne Super Car z 1994. Zrazu sa objavil otecko a hovoril
"Poď, už  musíme ísť domov"
"Nie ešte, nie"
"Ponáhľame sa"
"Ale keď ja doma tie sety nemám!"
"Keby si si to zobral, teta by sa hnevala"
"Tak sa jej spýtaj. To ostatné mi dala. Prečo by mi nechcela dať toto?"
"Tak dobre, zober si to"

Tak som v tomto sne prišiel k nejakému LEGU navyše.
Škoda, že to nie je realita :'(

Llevelyn

Tak to já mám noční můry... přišlo mi domů 50 kilo špinavýho kw ;D ;D ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

tazzy

To já mám šílené sny, přišel mi balík krásného lega ze začátku 90. let všechno pěkný, bylo tam asi 20 setů a potom k nám domů přišla nějaká ženská (nevim kdo to byl) a všechno lego mi vyházela z okna (ze 4. patra).. Za breku jsem běžel dolů a nemohl jsem otevřít vchodové dveře, nakonec otevřel náš soused, je to hodný a slušný pán, odstrčil jsem ho a vyběhl na ulici, ale sety tam nebyly, tak jsem se vydal je hledat, šel jsem po chodníku ale slunce bylo šíleně jasné a svítilo, tak že jsem přivíral oči a skoro jsem neviděl a potom... jsem se probudil  ;D dlouhý sen, ale jsem rád, že to není realita, alespoň to, jak mi ty sety ta ženská vyhodila z okna  ;)

Peetrs

Sny o Legu jsem měl hlavně, když jsem byl malý. Zdálo se mi většinou o pirátech, protože jsem si katalogem z roku 1989 listoval před spaním a obdivoval jsem v něm Barracudu a vše ostatní. Pak se mi samozřejmě zdálo, že jsem nějakým způsobem podařilo ukecat rodiče a já všechny sety z katalogu 89 dostal k vánocům, nebo k narozeninám (podle toho co bylo blíž) a měl jsem je rozestavené všude po pokoji! ;D

Tento sen se mi podařilo uskutečnit teprve nyní, poté, co jsem objevil kostky.org, takže díky všem, kteří jsou za toto fórum zodpovědní! :D

zakm

Minule sa mi zdalo že som doma v mojej skriny našiel stare zlate lego ...
:D
Potom si matne pamätam na jeden sen že ma chceli fright knights zabiť  hrôza :P
vite čo si pamätam ked som mal tri roky:
bol to môj prvy sen ktory si pamätam.  Bolo to na Vianoce a v tu dobu som chcel daku kostru ...
išiel som po chodbe na zachod  a naraz som uvidel tancovať kostru predo mnou ...
potom si už len pamätam ako som v noci zakričal na maminu : pomoooooooc....
a začal som plakať hororr čo  :P
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

J_BOB

tak dnes sa mi zas snivalo o legu. neviem ci je to vplyvom tohoto topicu ale snivalo sa mi, ze som prisiel do uplne obycajneho obchodiku z novymi  legami a ked som sa pozrel pod pult, bolo to tam plne paradisi  ;D divne, ze? :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Teddy Bear

Tak se dnes zdálo o Legu i mně. Byl jsem v obchodě plném starého Lega (ty klasické žluté krabičky). Nejdříve jsem zjistil, že jsem ztratil boty, tak jsem dokola pobíhal obchodem a kdž jsem byl u vchodu, vběhli tam lidi z Kostek (pochopil bych, že na nákupech), poznal jsem mezi nimi Matese, Llevelyn a Jarmilu. Zastavili se u vchodu, Lego zhodnotili jako, že nic moc a zase odběhli.
Nejsem divnej? ::) :)
Buďte sami sebou!!!

J0hny54

Mne se obcas zda, ze narazim na nejakej kram, kde maji stary castle sety. A ja  tak zivy, ze uz doufam, ze to ani neni sen. Nakonec se vzdycky proberu :'(

Tomášek

Mě se zdálo, že jsem byl v obchodě, kde byly úplně jiné, neznáme, ale nádherné cca. 15 let staré TOWN sety ve výprodeji po padesátikačce.... ;D
Procházím DARK AGE.

Micho

Vám sa nečudujem, ale aj mne sa "starému" niekedy pred rokom prisnilo, že som v jednej predajni našiel všetky vlakové sety, čo sa vôbec v Legu vyrábali. A všetko tam mali po pár kusov. Proste na čo som si spomenul, som okamžite našiel v regáloch ...   8)  ;D

MwK

Mne sa predvcerom snivalo ze staviam svojho sokola(milenium falcon),MTT a Y-wing... ::)
Tak ma to nadchlo,ze som si ich vcera vsetky postavil!
A tak mozem lietat z Hanom a Chevbacom po izbe svetelnou rychlostou ako v mojom sne... >:D ::)
Inak lego sny mam na dennom poriadku...(teda skor nocnom :P)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Iam333

Mne sa vzdy snivalo ze som v zapadnutom obchodiku a tam je tolko lega!!!1 typ na jednu policku a ja ho vsetko ukradnem a nikto si ma nevsime! >:D Hehe a potom sa zobudim!!! :'( :'( :'(

Janek3b

Mě se jednou zdálo že lego někdo vyhodil do popelnice a já ho všechno posbíral.

Ondra

No mně se zase jednou zdálo, že jsem měl u babičky v pokoji dva regály(Jako v samoobsluze) plných setů z let 1990 až 2000 (Fakt jsem ty sety poznal v tom snu).Vedle toho jsem měl kolejšti plné 12V nádher jako TEE expres apod.A vedle toho všeho jsem měl televizi, ve které hrály pořád dokola lego reklamy(Ty s chodícími panáčky na začátku 90´ let).Nejlepší sen o legu, jaký jsem kdy měl.P.s.:Nemusím nic říkat o "příjemném" probuzení...