Ford GT

Založil supermachina, 20.04.2012, 11:41:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

supermachina

Vychadzal som z modelu cerveneho diabla a zvysok som dotvoril ja. Je to Ford GT, desat valec so zadnym nahonom. Smer zabezpecuje medium motor. Samozrejmostou su otvaranie dvery, otvaranie kapoty a kufra, volant sa nataca  v smere otacanie prednych kolies. Nakolko sa sem nedaju dat fotky, tak si ich mozete pozriet tu:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=501802
A mozete zacat kritizovat ;)

Colonel32

Citace od: mirec kdy 20.04.2012, 11:41:45
A mozete zacat kritizovat ;)

Odkazy na BS sdílej teprve, když je folder zveřejněný...  ::)

supermachina

tak teraz si ma dostal...ako je to, ze ak nie som nalogovany na moj ucet, tak tam nie su ziadne fotky... :-[ predtym mi to fungovalo!

votrelec

Citace od: mirec kdy 20.04.2012, 12:07:43
tak teraz si ma dostal...ako je to, ze ak nie som nalogovany na moj ucet, tak tam nie su ziadne fotky... :-[ predtym mi to fungovalo!

"This folder is not yet public." znamena, ze tvoju galeriu musia najprv overit a potom az zverejnia.

Wizzard

A koľko to môže trvať? Rád by som si to pozrel :)

supermachina

Sem sa uz vobec nedaju prilozit prilohy? Chcel som pripojit jednu fotky s velkostou 30kB a este aj na ten napisalo, ze je adresar plny....tak treba len cakat...
ale vela neocakavajte od toho modelu lebo budete sklamani. Je to cervene auto na DO s poctom suciastok okolo 1600 a tie suciastky su poukladane tak aby celok daval auto ;)

Colonel32

Citace od: mirec kdy 20.04.2012, 15:38:56
Sem sa uz vobec nedaju prilozit prilohy? Chcel som pripojit jednu fotky s velkostou 30kB a este aj na ten napisalo, ze je adresar plny....tak treba len cakat...

To nepomůže. Jindrouš rozhodl, že se kapacita už dále navyšovat nebude a všichni mají používat externí hostingy. Dle mého to není rozumný nápad, ale já s tím nic neudělám.

supermachina

Ale potom by pri zadavani novej diskusie alebo pri odpovedi mal vynechat moznost pripojenia suboru (suborov)

Anatyt

Zas ona sa tá kapacita môže zas uvolniť tým, že sa pomažú nejaké staršie príspevky s prílohami. Takže tá možnosť pridať prílohu nie je zbytočná.

supermachina

Uz je to spristupnene...mozete pozerat...maleho cerveneho diabla

bocak

Peknéééééééé  >:D ... nieco take stavam aj ja ale bez PF  :-[

Wizzard

Veľmi pekné. Aj ja by som si také niečo chcel spraviť, ale tak, aby to pripomínalo nejaké osobné auto, napríklad nejaký Renault Laguna :)

Tomik

No, není to špatné, ale Ford GT v tom rozhodně nevidím - chybí tomu proporce a pro mě jeden z hlavních poznávacích znaků téhle fordky - díry pro sání vpředu na kapotě. Kdyby někdo něvěděl, co mám na mysli, tak zde je obrázek Fordu GT.

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Plutoone

Dle mého názoru hodně pěkné. GTčku to sice moc podobné není, ale to neva. Ještě mi nějak nesedí zadní část vozu. Předek a bok super, ale ze zadu mi tam něco nesedí.

grohl

Pekny model, ktery vsak ma do GT pomerne daleko.

Spis mi pripomina tohle auto:

thenevsova36

Nepřipomíná, až na miniaturní úpravy je uplně stejné. ;)

Rastwo

Tyvole fakt, len par rozdielov. Grohl prosim ta,link na stranku o tom aute  :)
Ementál je syr, ktorý má diery. Čím viac je dier, tým menej je syra. Čím viac je syra, tým viac je dier. Teda: Čím viac je syra, tým menej je syra.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=rastwo http://www.youtube.com/user/Rastwo666

Kiko97

Je to Little Devil od Jurgen Krooshoop.

Systematik

Citace od: Rastwo kdy 23.04.2012, 19:48:50
Tyvole fakt, len par rozdielov. Grohl prosim ta,link na stranku o tom aute  :)
Citace od: thenevsova36 kdy 23.04.2012, 18:16:21
Nepřipomíná, až na miniaturní úpravy je uplně stejné. ;)
Když jsem na to koukal, tak z toho vykoukla 97% shoda  ;D

Plutoone

Je to kopie, zlynčovat ;D

supermachina

Chlapi, a to uz ma preco chcete zlyncovat??? Ved som nepisal, ze je to z mojej hlavy. Pisal som, ze som vychadzal z maleho diabla (little devil) a to som neklamal, tak preco tolka to zlost???? Ved ja som nikomu neublizil :'(

Systematik

Citace od: mirec kdy 25.04.2012, 12:05:23
Chlapi, a to uz ma preco chcete zlincovat??? Ved som nepisal, ze je to z mojej hlavy. Pisal som, ze som vychadzal z maleho diabla (little devil) a to som neklamal, tak preco tolka to zlost???? Ved ja som nikomu neublizil :'(
No vychádzat je IMHO něco jinýho než z 97% zkopírovat, u vychádzat bych čekal dejme tomu shodnej podvozek + zbytek čistě Tvýho...
Ale lynčování se bát nemusíš, plugin do webovýho prohlížeče na to ještě nikdo nenapsal  ;D

Colonel32

"Vycházet z" znamená, že minimálně 30% práce musí být vlastní, jinak se jedná o plagiátorství. Tak to definuje český právní řád.

supermachina

Ale podla fotiek ako viete kolko percent je mojich? 30% je urcite mojich lebo som nemal diely ktore boli potrebne na postavenie. Vonkajsi skelet sa naozaj velmi podoba.
A ked sme pri tom, tak 30% suciastok musi byt inych alebo 30% z manualu musi byt podla mna alebo 30% z vonkajsieho skeletu musi byt odlisnych alebo......... :P

Plutoone

Já jsem za zlynčovat dal  ;D nemyslel jsem to zle
p.s. za gramatickou hrubku se omlouvám.

supermachina

f