(vlastní) NINJAGO ilustrace

Založil Radek Hejret, 27.03.2012, 20:21:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Radek Hejret

Minulý týden skolila naší rodinu chřipka. Nemoc nic moc, ale po dlouhé době jsem měl konečně čas se trochu s klukama věnovat Legu. Něco jsme postavili (uveřejníme v jiných sekcích) a byl jsem požádán, abych založil sešit Ninjago, kam bych měl postupně namalovat všechny figurky, co máme doma. Mně samotnému toto téma moc neříká, ale mladší kluci jsou do toho blázni, pořád něco vymýšlejí, staví, dívají se na filmečky, tak jsem jim slíbil, že budu kreslit :) Maluji pastelkami do starého čtverečkovaného školního sešitu formátu A5. Uveřejňuji kresbičky tak, jak šli za sebou, od nejstarší po nejnovější. Dejte vědět, jak se vám to líbí  ;)

Colonel32

Originály archivuj někde bezpečně a mimo dosah dětí.

SpCasPi000

Ja som Ninjago nechápal vyše roka (doteraz - čisto zásobáreň dielov) až kým som neuvidel tie 4 jedenásťminútové dabované ''filmečky'' vďaka niekomu čo sem hodil odkaz na youtube.

Kresby sú to ale pekné vzhľadom na tvoj nízky vek, ja by som také nedokázal a nechci vedieť akú hodnotu budú mať v budúcnosti  :)

merlog

Skutečně dobré. Máš talent.

kilhor

Dost hustá vášeň.

Ja bych v životě Ninajgo nekoupil. Ale holky (5 a 9 let) našli na webu přesně ty 4 filmečky a uz doma máme kompletní 2011 serii (teda bez kostliváckejch aut a motorek). Ty filmy jsou prostě fakt dobrý.

SpCasPi000

Moment, holky vs. Ninjago ????????????????
:o

Tak to by mali vymyslieť aj pre holky špeciálne Ninjago keď už sa trápili s Friends!
Ninjagirls (alebo Ninja-Go-Go)   ;D

Luky1987

Citace od: SpCasPi000 kdy 27.03.2012, 20:54:05
Kresby sú to ale pekné vzhľadom na tvoj nízky vek, ja by som také nedokázal a nechci vedieť akú hodnotu budú mať v budúcnosti  :)

Autorovi je 37 let ;)
Jinak kresby opravdu pěkné, sám bych tohle nikdy nezvládl...

SpCasPi000

Áno presne tak som to myslel, 37 je nízky vek, keďže je určené až do 99 rokov minimálne  ;)

Systematik

Citace od: SpCasPi000 kdy 27.03.2012, 22:12:30
Moment, holky vs. Ninjago ???????????????? :o Tak to by mali vymyslieť aj pre holky špeciálne Ninjago keď už sa trápili s Friends!
Ninjagirls (alebo Ninja-Go-Go)   ;D
Fuuu, Ninjafriends nebo Fox Force Five z Pulp Fiction?  ;D

Blake

Radek Hejret

Tak dnes jsem za odměnu našemu nejmladšímu měl nakreslit další postavičku do série - tentokrát ninju ženského pohlaví. I když, jak jsem byl upozorněn, ona NYA není ninja, ale samuraj!

Radek Hejret

Zatím poslední přírůstek do naší sbírky NINJA ilustrací - sám velký Sensei Wu!

Bard

Máš talent, děti na tebe budou určitě hrdé.  :)