(Vlastní) Strážní věž

Založil FilipS, 16.02.2012, 16:58:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Konečně sem mi podařilo dokončit věž volně inspirovanou hrou AoEII. Doufám, že se vám bude líbit.

nerow

Z tvých větších děl prezentovaných v CaP je toto asi nezdařilejší. Zůstávám s údivem stát, jak jsi např vytvořil pole. Opravdu skvělý nápad.

Kuba

Povedený kousek. Zajmavé je především políčko, je to dobrý nápad. A co se týče orby, je vtipná. Vůl co jezdí na mrkev.  ;D  Bohužel, při dnešních cenách nafty, to může být brzy realita i u současných zemědělců.  ;)

Mr. Cube

Povedené dílko, speciálně chválím políčko.

Robbed

Pěkná věž ;), Age of Empires MOCů by se dala udělat spousta, ale bohužel jsem jich zatím moc neviděl.

Jenom takový detail - proč je ten strom takový světlý ? přijde mi to, jakoby jsi na něj omylem klikl velkým bílým štětcem ve photoshopu, když jsi retušoval pozadí.

FilipS

Díky za ohlasy.  Nečekal sem, že políčko bude mít takový úspěch.  ;D
Robbed: Byl tam hodně silný odlesk z bílého pozadí, dokonce sem to i ztmavoval, ale moc to nepomohlo.
Dneska nebo zítra udělám víc detailnějších fotek.

P4tr1cius

Mne sa najviac páči murivo veže a jej drevené prvky.

FilipS

Konečně jsem se dokopal udělat detailní fotky. Dal sem je do prvního příspěvku.  ;)

Insectslayer

Omlouvám se za to, že píšu tak pozdě po zveřejnění, ale vrtá mi hlavou, jak jsi uchytil hnědé plates 1x4, které slouží jako podpěra ochozu věže?

Miketuk

Řekl bych, že vespod je brick 1x1 with headlight nebo se studem na jedné straně a tile drží "silou vůle".

FilipS

Na rozích jsou a uprostřed s technic pinem do kterého sem zezadu dal tuším krumpáče, aby se to neprotáčelo. :D Ty Tiles jsou na ně lehce nacvaknuté a musím říct, že drží dobře.

frantoka

Klobúk dole pred tvojimy dielami, podľa mňa by Ťa mali zobrať do LEGO projekcie, návrhy nových setov  ;)

Bard

Krásná stavba, proč mě u tebe nepřekvapuje?
Políčko je skvělý nápad (jenže to tady už zaznělo několikrát), tak jen dodám, že ve tvém provedení bych si uměl i takovou obyčejnost jako pole představit coby ústřední téma zajímavé stavbičky.

Insectslayer

Děkuji mockrát za objasnění, možná využiji ve svém připravovaném díle.