(Vlastní) Házedlo

Založil grohl, 20.03.2012, 18:28:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

Nápad už jsem měl dva roky zpátky. Stavbu dokončil v zimě a až teď se mi chtělo konečně otestovat tuhle podivost venku. Na to, jak je těžké, létá enormně dobře.
VIDEO

bocak

Peknéééééééééé  ;D . Nikdy by ma nenapadlo spraviť niečo také. Z čoho je ten poťah?

Viliam6666

vyzerá to ,že je to z obyčajného sáčku na smetí . Inak pekné. :D
Milujem LEGO TECHNIC

germik

Super nápad i provedení, mě se navíc hrozně líbí ta hudba ve videu - nevím proč mi to evokuje takové ty staré němé filmy o prvních "letcích", ke kterým se hrálo na piáno ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

grohl

Potah křídel je skutečně pytel na odpadky.
Hudba je zrychlený cover FOO FIGHTERS - Learn To Fly.

Billy Bob Bean

Úžasnej nápad.
Chvílema to na videu vypadá, že máš těžiště moc vzadu.

grohl

Ono je maličko vzadu (cca 0,5cm), ale fakt jsem nevěděl, co ještě dopředu navěšet. Zdá se mi to moc těžké i tak.

martinlx

Dost dobrý! Přiznám se že by mě to nenapadlo, a to jsem stavěl létací modely pěkných pár let. BTW váha ovlivňuje jen rychlost, dolet by měl být závislý pouze na aerodynamických vlastnostech a ty se naopak u modelů s rychlostí lepší.
Ještě otázka - jak je připevněný ten potah a jak křídla ke trupu?

Billy Bob Bean

U takovýho malýho házedla je půl cm hodně. Kdyby šel prodloužit předek...

kalahare

Super nápad ;). Přemýšlel jsi o upgrade na "Komára"? Tedy přidat vrtuli a leteckou gumu? I když by to asi nabralo neúměrně na váze.

Plutoone

Jako nápad je to určitě zajímavé. Ale asi nejsem moc velký nadšenec házedel a tak mi "hratelnost" přijde velmi krátkodobá.

hadato

Pěkné, nápad je to opravdu dobrý. Ještě jsem žádné takové házedlo neviděl.
Jinak, co to je za hudbu? To jsi nahrával sám na ten klavír?