#11. Bratislavský KOSTKY.org impulse pub

Založil S.t.a.l.k.e.r., 27.02.2012, 21:16:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ktorý termín vám vyhovuje?

14.3. (streda)
2 (22.2%)
15.3. (štvrtok)
7 (77.8%)

Celkem hlasů: 9

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: danny01 kdy 13.03.2012, 18:04:01
Btw., 7 ludi potrebuje rezervaciu?  ::)

Ano, nad 5 ludi je potrebna rezervacia, na osobu 5€. Ja sa tam do stvrtka nedostanem, okrem toho je mi proti nature nechat tam cash vopred. Jedina moznost rezervaciu zrusit a ist tam na blind, alebo zmenit lokal. Davam na diskusiu.

Na Dunajskej je cca 20 parkovacich miest. Volal som tam a napr. teraz maju 3 miesta volne. Samozrejme je to bez zaruky ze to tak bude aj vo stvrtok.

5o

Nuž viac mi vyhovoval Prazdroj v Petržke, hlavne z časových dôvodov, ale nie som zase úplne proti zmene miesta. Takže ak sa stretko presunie, nemám problém. 
A navrhovný podnik som ešte nenavštívil, takže by to mohlo byť fajn. Parkovanie v centre je spoplatnené do 16:00 a s miestami je občas problém, ale to asi už všade. Takže prídem busom  :D
Preto lebo Lego...

P4tr1cius

Chalani musím sa ospravedlniť z účasti na stretnutí vo štvrtok. Ale nedá sa. Škoda, chcel som sa s Vami spoznať osobne, tak snáď nabudúce. Poriadne si to tam LEGOužite.

STARHAWK

U mne dobry.
Zajtra teda podonasam co som komu pokupoval ak tam budu.
2 igelitky som uz trochu roztriedil a donesiem to v plastovom boxe + roztriedene je posackovane nech sa v tom lepsie orientuje.

Ak ma niekto nejake TAN diely navyse a chce sa ich zbavid mozete priniest mozno sa aj dohodneme.
Ak niekto nieco zhana , tak dajte vediet co aby som to mohol zobrat.

Z prace hadam odiden okolo 16:00 takze tak 16:30 tam zakotvim.

pecco

Aká je teda finálna verzia ? Čas a miesto ?

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: pecco kdy 14.03.2012, 20:06:58
Aká je teda finálna verzia ? Čas a miesto ?

Platí Meštiansky pivovar na Dunajskej. Verím, že budete vedieť zaparkovať.

P.S. Nemáte niekto akékoľvek nadbytočné Lego katalógy?

5o

Keďže dnes robím taxikára, tak môj príchod vidím reálne po 17-tej.
Preto lebo Lego...

STARHAWK

kamil

Som rád, že som vás spoznal chalani. Na ďalšie stretko snáď prídem/e na dlhšie.
Dokedy ste tam boli?

S.t.a.l.k.e.r.

Skončili sme okolo 21:30 a na nejakú polhodinku sa ešte vonku na parkovisku dostali k sólu Dannyho RC modely.
Ďakujem všetkým za účasť, toto bolo doteraz asi tretie najpočetnejšie stretnutie.

Zároveň ďakujem Pekimu a ostatným, ktorí nejakým dielom prispeli k tomu, že stretnutie bolo oživené prehŕňaním sa v dieloch od TLC.

danny01

Jednoznačne perfektný Pub (teda Krčma)!  :D Ďakujem všetkým zúčastneným.
Danny

Micho

Som rad, ze som bol po dlhsom case na akcii a stretol som skvelych ludi. Aj RC modely od Dannyho boli fantasticke. Rad si zariadim tak cas, aby som znovu prisiel na stretnutie.  ;)

juraj

Dakujem za mile posedenie a priradenie tvari k nickom. Hlavne skupina Peto, Peto, Peto.
Po Brne bolo mile spoznat dalsiu vetvu fora.

juraj