Nepřipomíná vám to něco?

Založil Vaz2112, 01.12.2011, 12:47:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Indiana Jones. Ale trocha pozmeneny dizajn.

phoenicis

Tý jo, to je sila ;D. Tí sa ale rýchlo adaptujú... :P

matt251

Oni snáď maju v TLC nejakého špiona čo im posiela zoznamy  ::)
Tieto kopie mi strašne žerú nervy...Hlavne pri triedeni KW. Kedysi som pekne vedel zistiť čo je kopia a co nie( farba, material, spracovanie) ale hlavne to že study boli bez napisu...
Posledný KW bol zabiják... Study mali malé napisy COBI alebo HELO, aj prepracovanie bolo na uplne inej úrovni...sa snažia tí aziati. >:(

Vaz2112

Petronel

ku**a omg co to je?!! Můj nejoblíbenější set a oni s ním udělají takovou prasárnu  >:(

PS: Vaz2112 ty se specializuješ na takové věci, když máš i takový pěkný obrázek u svého profilu?  >:D

P4tr1cius

No čo k tomu dodať, vyzerá to lepšie ako originál.  ;D ;D ;D

A teraz trochu vážne: Naozaj to na prvý pohľad nevyzerá zle. Druhá vec už bude kvalita. Ale pozor, nie všetky veci z Číny sú na h... . Ale v kútiku duše dúfam, že tento ale bude.

otaznik

Citace od: P4tr1cius kdy 09.03.2012, 22:12:58
No čo k tomu dodať, vyzerá to lepšie ako originál.  ;D ;D ;D

A teraz trochu vážne: Naozaj to na prvý pohľad nevyzerá zle. Druhá vec už bude kvalita. Ale pozor, nie všetky veci z Číny sú na h... . Ale v kútiku duše dúfam, že tento ale bude.
Ještě jsem neviděl kopii LEGA ve stejné kvalitě jako je originál.

Vaz2112

Anatyt

Ojík

Citace od: Vaz2112 kdy 15.03.2012, 12:14:31
Další "šťavnaté" příspěvky, tentokráte od Slubanu.
http://a2ztoystore.com/product.php?id_product=1375
http://a2ztoystore.com/product.php?id_product=1173

Co mi dokáže na těchto napodobeninách rozčílit nejvíc, je fráze "sedí s Legem". Je smutné, že výrobci nejen že nedokážou vymyslet vlastní zajímavé stavební řešení, ale ještě se tím chlubí. Vždyť vlastně tvrdí, že "jsou" totéž, a zároveň je tedy jasné, odkud vítr vane. Proč by si měl někdo kupovat něco, co je jako Lego a dá se s ním zkombinovat, když si může prostě koupit Lego? To zkrátka odporuje zdravému rozumu.

Tato citovaná stránka mě obecně zvedla ze židle. Je totiž celá zasvěcená prodeji těchto šuntů. Všech značek. Při zběžném prohledání jsem nenašel jediné Lego. Přesto však prodejci neváhají označit tagy jmény jako "LEGO Pirates". Musím se s vámi podělit o několik nálezů.

Tak například stejnojmenná kopie série Creator. Tedy, na krabicích je napsáno Creation, ale titulek produktu praví Creator. Tento prodejce má dokonce jakousi obdobu Bricklinku, kde nabízí různé doplňky ke všem možným značkám plagiátorských stavebnic. Zde jsem našel i dílky ke kopiím sérií Belville a Scala, které měli, na rozdíl od Creatoru, nezměněné jméno. Určitě se můžou chlubit i nabídkou minifigů. Skutečně se tak jmenují. Je legrační, jak kopírují obličeje i torza a kombinují je - pak vyjde třeba takový havajský pilot. No a na závěr dávám odkaz na jeden propagační článek plagiátu Lega. Doporučuji přečíst diskuzi plnou názorů omezených tupců. Je to to nejlepší, co jsem našel, když jsem napsal ze zvědavosti do Googlu "kompatibilní s Legem". Podle toho, co jsem viděl, jsou bohužel takovéto názory běžná praxe.
All work and no play make Jack a dull boy.

Anatyt

Máš to jedno. Tomu sa už neubrániš. Bežne sa mi na Slovensku v obchodoch stáva, keď sa spýtam, či majú LEGO, že mi bez váhania ukážu nejaký klon. Dokonca si dovolím povedať, že pravidelne. Samozrejme nemám na mysli Dráčiky, ale iné hračkárstva v menších mestách. V podstate pre ľudí sa už všetko, čo má tehličky ktoré sa nejakým spôsobom spájajú volá "lego". Podobne som si už zvykol na pojem "džíp". Dnes je pre ľudí "džíp" všetko čo má viac ako 15cm svetlú výšku. A pritom JEEP je registrovaná značka, chránena federálnym patentom USA !
Osobne si myslím, že tieto výlevy na tému LEGO kópií sú už out. Počet a kvalita tých kópií sa zrejme bude stále zvyšovať (podobne ako u áut z Číny) a kvalita LEGA pojde dole, čo už dlhodobo pozorujeme. Čiže časom sa kvality zrovnajú a ktovie, ako skončí pôvodné LEGO.

RTG

Natrafil som dnes na toto. Jedine co mozme urobit - oznacit chybny inzerat, nech si to dotycny nepredava pod pojmom LEGO.
http://tinyurl.com/7tdouj4
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304

RTG

Referujem, ze inzeraty server ocividne zmazal, kedze uz su nedostupne a nedaju sa vyhladat. Dobra praca.
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304