Colossal Castle Contest - jak šel čas

Založil gearcs, 02.03.2012, 18:56:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gearcs

Reaguju tímto tématem na nápad Robbeda udělat přehled českých a slovenských úspěchů ve známé hradařské soutěži serveru Classic-castle. Soutěž se pořádá každým rokem od začátku listopadu do konce prosince již od roku 2003. Vítěz a dalších pět nejlepších v každé kategorii je zveřejněno většinou v únoru dalšího roku, přičemž ve velké konkurenci se každé umístění bere jako velká pocta.

http://www.classic-castle.com/

CCC I  (2003-4)
---

CCC II  (2004-5)
---

CCC III  (2005-6)
---

CCC IV  (2006-7)
4.místo: 2x
CCC V  (2007-8)
3.místo: 2x

CCC VI  (2008-9)
1.místo: 1x
3.místo: 2x

CCC VII  (2009-10)
3.místo: 1x

CCC VIII  (2010-11)
1.místo: 1x
3.místo: 1x

CCC IX  (2011-12)
1.místo: 2x
2.místo: 2x
4.místo: 2x

Jonas

Díky za ten přehled. Je skvělé, že si člověk z jednoho místa může prohlédnout všechny stavby, které tak úspěšně reprezentovaly Kostky. Je také vidět, jak se vyvíjely stavební techniky a způsob prezentace.

Jinak mám stále ještě v živé paměti úspěch Akiho, který se jako první odvážil do CC arény.

Všem, kteří letos tak dobře zabodovali, blahopřeju. Nám ostatním nezbývá než se od nich, a od dalších tvůrců učit.   
Jonas - Můj Brickshelf

P4tr1cius

Pekný a užitočný prehľad. V umiestnení len tak ďalej.

Aki

Skvělé shrnutí, rád si připomenu takové množství skvělých staveb Gearse, Legáčka i dalších.
Citace od: Jonas kdy 02.03.2012, 19:19:04
Jinak mám stále ještě v živé paměti úspěch Akiho, který se jako první odvážil do CC arény.
Jako první ne, šli jsme tam spolu s Marianem20 a nebýt jeho pomoci s angličtinou určitě bych se nikam nehlásil. Ale být prvním kdo uspěl je milé a pokud si na to někdo vzpomene, tak ještě milejší. Dík.

Robbed

Dobrá práce, jsem rád, že jsi se toho zhostil ;D. Škoda, že ještě nikdo z kostek nedosáhl některé příčky master buildera, tak třeba příští rok ;).

Hardegon

Výborná práce.  ;) Takovej přehle je moc fajn. Navíc je krásně vidět, jak úspěšnost Čechů stoupá. :)

Luky1987

Citace od: Hardegon kdy 03.03.2012, 17:58:43
Výborná práce.  ;) Takovej přehle je moc fajn. Navíc je krásně vidět, jak úspěšnost Čechů stoupá. :)

A hlavně z Plzeňska ;)

AdamKo

Skvěle pánové  8)

Držím palce do dalšího kola!