(Vlastní) Hájovna

Založil FilipS, 02.02.2012, 22:03:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

FilipS

Konečně se mi podařilo zrealizovat stavbu roubenky, už sem to měl v plánu docela dlouhou dobu, ale nebyly kostky a hlavně sem měl spoustu jiných nápadů. Doufám, že nikomu nebude vadit, že má pouze dvě stěny, byl to kompromis, kvůli nedostatku http://img.bricklink.com/P/86/87087.jpg . Tenhle malý podfuk sem se snažil vynahradit interiérem.  ;) Doufám, že se vám bude MOC líbit.

Petronel

Parádní dílo! Krásné detaily a krásné na pohled. Nedostatek dílků na stěny si neměl vůbec zmiňovat a bralo by se to jako záměr aby byl vidět ten krásný interiér  ;)

škoda jen toho nedocvaknutého dílku nad sandgreen střešní taškou  ;)

peter

No, já jsem osobně zklamán. Kdyby sem takovéto dílo vložil někdo jiný, méně známý, tak to bude super, ale na Diidy dílo to je podle mne chudé :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

hobby

Tak řekl bych spíše, že je to dílko, než dílo, ale i tak hezké, svižné, nápadité. Uvnitř to šedivé jsou kamna, je to tak? Pak bych ovšem komín udělal přibližně nad tím místem, ne mimo. Ale to je jen drobná poznámka.

P4tr1cius

Mne sa páči domček s interiérom. Čo ma ale zaskočilo (pri kvalite Diidy) je okolie domu, teda konkrétne rovná zelená plocha. To je hrôza. Viem síce, že je to máličko miesta, ale Diidy je predsa povestný, že je "najdetailista".

PS: Vidíš Diidy, nažhavil si nás všetkých obrovskou kvalitou a teraz žneš z toho plody.  ;D

Hardegon

Musim říct, že se mi chajda líbí. Tak jak je. I s tim volným pláckem. Vypadá to přesně tak, jak si takovou hájovnu představuju.

Petronel

Citace od: P4tr1cius kdy 03.02.2012, 11:35:37
Čo ma ale zaskočilo (pri kvalite Diidy) je okolie domu, teda konkrétne rovná zelená plocha. To je hrôza.

Nezlobte se, ale já takové kritiky prostě nechápu,taky je slýchávám a pokud je tam ohromná rovná plocha bez ničeho,tak je to asi oprávněné, ale jinak tomu moc nerozumím. To má být opravdu něco na každým zeleným studu??

Já si myslím že toto dílo je krásné tak jak je a víc tam nečekám, přeplácaný trávník by byl spíše  na obtíž.

Jotun

Moc pěkné, ale spíše bych v hájovně uvítal nějaký pěkný krb místo kamen, ale to bych chtělo o trochu větší srub, do této staby by se těžko vešel:D

germik

Mě se to líbí. :) Jen (kromě nedocvaklé střechy) by se mi víc páčila jiná než dlážděná cesta (ke středověké hájovně to prostě nesedí) a hajnému by určitě byl milý nějaký čtyřnohý pomocník ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

FilipS

Já se z vás picnu.  ;D Poslední dobou sem byl hlavně v soutěžích kritizován za nesourodost a přeplácanost. Tak jsem vytvořil ucelený MOC a ubral detaily. Buďto se mi nedaří najít tu zlatou střední cestu a nebo se prostě nejde zavděčit všem.
Ten zelený  plácek má svůj důvod- nevím, jestli si toho někdo všiml, ale pokaždý pokud to jen trochu jde, stavím tak aby to šlo zdokumentovat jednou, maximálně dvěma fotkami. To znamená, že kdybych dal na plácek třeba strom, nebo cokoliv vyššího než 3 study, překrývalo by to roubenku a zkazilo kompozici.  ;)
S nejvyšší pravděpodobností to nafotím ještě jednou- fotka se mi nelíbí, je přesvícená a unikla mi nedocvaknutá střecha. Je teda možné, že udělám nějaké drobné úpravy.  :)

yanice

co takhle si predstavit, ze hajenka stoji na zelene louce, tudiz na kazdem studu opravdu nemusi neco byt...proste je tam jen trava. Mne by tam jeste bodnul pes, myslivec ma mit pejska, ne? :)

P4tr1cius

Je mi jasné Diidy, že to s nami (všetkými) nemáš ľahké.  >:D

Colonel32

Citace od: Diidy kdy 03.02.2012, 13:45:01
Já se z vás picnu.  ;D Poslední dobou sem byl hlavně v soutěžích kritizován za nesourodost a přeplácanost. Tak jsem vytvořil ucelený MOC a ubral detaily. Buďto se mi nedaří najít tu zlatou střední cestu a nebo se prostě nejde zavděčit všem.

Konečně jsi to pochopil.

Ten stromek mi přijde podivně malý na to, aby nesl takové ovoce, stejně jako ovocný strom uprostřed lesa? Spíš bych asi chápal smrčky nebo tak něco... paní by spíše mohla stahovat zajíce. Zase je otázka, zda bude stahovat zajíce ve chvíli, kdy manžel odchází a ne poté co se vrátil.

FilipS

Udělal drobné změny a nové fotky (stále ale s fotkami nejsem spokojený, naživo to vypadá líp) Původní jsou stále na Flickru.  ;)

C32: Mě se ta višeň zdá v pořádku, má mohutný kmen a ani to neni žádná ochechule. Navíc nikde nepíšu, že roubenka je v lese.

otaznik

++ pták z plume, vynikající nápad
+ chata opravdu vypadá jako roubenka
- ovocný strom, ten se moc nepovedl
- komín v interiéru jinde než v exteriéru?

Mr. Cube

Jestli to je hájovna, tak tam klidně ovocný strom být může. Lidi si ho zasadili a vypiplali. Letos jim malá višeň poprvé rodí pár plodů.

Colonel32

Hájovny v lese většinou bývají.

Ryxe

Tak, jak to je se mi to líbí. Je to uhlazené, nepřeplácané, dle mého, tak jak to má být. Intreiér super, i když kamna jsou poněkud jinde než komín, ale to bych klidně opominul. Na tom dílku je vidět Diidyúv charakteristický rukopis. Za mě pěkný ;)

C32: Někdy bývají i poblíž lesa, takže ten strom by tam klidně mohl být ;)

Justin

Podľa mňa je to ideálny domček niekde na kraji lesa. Veľmi dobre by dotváral atmosféru krajiny s väčším hradom, prípadne dedinou. Vyzerá veľmi dobre, hlavne sa mi páči technika stien (zvonku). Väčšia castle krajina, to by bolo niečo.

J.

Colonel32

Ale jako buďme upřímní, je to o úroveň realističtější než dílo do PBC.

Fifo

Mne sa to páči, mám rád útulné izbičky.