#5 Plzeňské setkání

Založil Hardegon, 21.01.2012, 00:28:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Čtyřka ukázala, že v Plzni je kostkařů hodně. Proto radši s předstihem začít plánovat další kvůli termínu. Tak třeba druhá půlka února?

Neoficiální setkání #4,5 by mohlo být 24. ledna. Já se tam určitě přijdu podívat...

Citace od: weissar kdy 16.01.2012, 08:50:13
Dny otevřených dveří na FELce - http://www.fel.zcu.cz/dod , 24.1., od 10.00 do prakticky 17.00.

Budeme tam mít kromě elektroniky a elektroniky i NXT roboty, minimálně toho, co jezdí po mřížce a má naprogramováno, jak se má chovat na křižovatkách.
Pokusím se ještě nějak dát do kupy obrázky a popis, abyste se na to mohli podívat i na webu.

Ojík

Vida, tak už to je založené. Čekal jsem na nějakou zmínku o setkání na FEL a úplně jsem přehlédl, že to je ještě v diskuzi o čtyřce. Přišel bych, ale nevím, jestli to vyjde, zrovna úterky mám nabité. Co se pátého setkání týče, je mi to úplně jedno, mám čas skoro pořád, tak proč by ne.
All work and no play make Jack a dull boy.

atasoft

Termín je stále otevřený jak vidím, jen bych tedy upozornil, že jsou v únoru jarní prázdniny 20.-24.2., tak třeba já tu nebudu :-)

Colonel32

Jak to tedy bude s dalším Plzeňským srazem? Stále platí "půlka února"?

Luky1987

Viděl bych to buď na konec sedmého nebo osmého týdne, mě by asi vyhovovali pátky.

Hardegon

Tak třeba pátek 17.2.? Od 18:00 v Descafe (Borská 5).

gearcs

Ojík

linhi

Tak si tam na me dejte jedno pivko,17.2  mam narozeniny  >:D

Hardegon

Citace od: linhi kdy 31.01.2012, 21:32:49
Tak si tam na me dejte jedno pivko,17.2  mam narozeniny  >:D

Jsme sice asi jediná "Kostky.org hospoda", která se nekoná v hospodě, ale připijeme si na tebe ;D A nechceš se stavit? Když už dorazí i Colonel, ať je složení ještě zajímavější...

atasoft

Zapsal jsem si to do kalendáře, zkusím s sebou vzít nějaký NXT, minule jsme to jen lehounce nakousli :-)

Luky1987

Měl bych také dorazit, na NXT se těším, nikdy jsem to naživo neviděl...

Colonel32

Takže v pátek bych skutečně rád dorazil, a doufám že potkám celou Plzeňskou starou gardu, respektivě gearcse (toho především), hardegona i lukyho.

Pokud chce někdo z dalších plzeňáků něco z mého BL, prosím do čtvrtka večer.

Potom bych měl dotaz, kde se dá v okolí decafe zaparkovat (pokud bude přijatelné počasí) a nebo, zda bych mohl u někoho z dotyčných přespat (pokud bude špatné počasí - a budeme končit tak, že už nic rozumného nepojede)

Případně dotaz, zda by měl někdo z pražáků zájem jet taky.

Hardegon

Nějaké velké parkoviště v okolí snad ani neni. Zaparkovat se ale vždycky dá v nějaké přilehlé ulici. V tom problém nikdy nebyl.

kilhor

Jejda, tak ja o plzensky sraz zase prijdu. Do Descafe mohu 17. 2. dorazit rozvnou z letiste az nekdy mezi 23:00 a 23:30. To uz asi vsichni budete doma, ze? A vyjednavat o posunuti terminu je uz asi taky pozde, ze jo?

Kilhor

Colonel32

Můžete mi pls někdo poslat na sebe telefon (SZ), kdybych náhodou nějak bloudil?

Colonel32

P.S. pokud by měl někdo z vás navíc na věnování nějaké malé ziplocky, tak mi je prosím velmte.

kilhor

Citace od: kilhor kdy 13.02.2012, 03:14:19
Jejda, tak ja o plzensky sraz zase prijdu. Do Descafe mohu 17. 2. dorazit rozvnou z letiste az nekdy mezi 23:00 a 23:30. To uz asi vsichni budete doma, ze? A vyjednavat o posunuti terminu je uz asi taky pozde, ze jo?

Kilhor

Ahoj!

Beru drivejsi let a do Descafé dorazim rovnou z Ruzyne ve 21:20. Snad Vas tam jeste zastihnu :).

kilhoR

Colonel32

Decafe zavira v 9, ale treba je jeste chvili zdrzime, pripadne nemam problem se pak presunout nekam v okoli a jeste chvili posedet. 

Hardegon

Citace od: kilhor kdy 17.02.2012, 14:54:13
Ahoj!
Beru drivejsi let a do Descafé dorazim rovnou z Ruzyne ve 21:20. Snad Vas tam jeste zastihnu :).
kilhoR

To je nasazení! ;D Takhle aktivní kdyby byli všichni plzenáci, bylo by nás tam i přes 10.

Jestli tam budem po 9 netušim. Ale možná bude slíbená ukázka NXT tak parádní, že se to protáhne.

kilhor

No, snad to vyjde...

Edit: ... a vyšlo.

Hardegon

Páté setká se vydařilo. Účast trhla rekord. Jen nápad s cestou jsme si zapomněli patentovat.

http://www.flickr.com/photos/peggyjdb/6901726589/in/pool-1555168@N21/

kilhor

Píšu u příležitosti týdenního výročí setkání.

Moc jsem toho nenamluvil. Jednak jsem byl fyzicky úplně KO a taky mě dost odrovnaly ty nenápadně se tvářící kusy MOCů jakoby ledabyle rozházené po stole. Říkal jsem si: Tohle je nějaká úplně jiná liga. O čem já bych si tady s těma borcema měl povídat?

A pak doma ne netu jsem se podíval na fotky MOCů od Hardegona, Lukyho1978 a gearcs a to mě už úplně dorazilo. Takže si tímto měním v profilu "Sběratel i stavitel" na "Sběratel". 

:o

Ojík

Citace od: kilhor kdy 24.02.2012, 18:38:24
Píšu u příležitosti týdenního výročí setkání.

Moc jsem toho nenamluvil. Jednak jsem byl fyzicky úplně KO a taky mě dost odrovnaly ty nenápadně se tvářící kusy MOCů jakoby ledabyle rozházené po stole. Říkal jsem si: Tohle je nějaká úplně jiná liga. O čem já bych si tady s těma borcema měl povídat?

A pak doma ne netu jsem se podíval na fotky MOCů od Hardegona, Lukyho1978 a gearcs a to mě už úplně dorazilo. Takže si tímto měním v profilu "Sběratel i stavitel" na "Sběratel". 

:o

Také bývám. Ze stejných důvodů. Bydlím v jednom městě s třemi elitními staviteli a jakožto sběratel snažící se prorazit i v druhé kategorii, zejména v tak zkušené společnosti, nováček a TFOL zároveň jsem tam prostě jaksi navíc. Škoda, že jsme se minuli. V kolik jsi nakonec dorazil?

kilhor

Citace od: Ojík kdy 24.02.2012, 21:34:06
Škoda, že jsme se minuli. V kolik jsi nakonec dorazil?

O dve minuty později proti odhadu. Ve 21:22.

Luky1987

Skoro bych zapomněl dát foto z pátého srazu se vzácným hostem z hlavního města.