(Vlastní) Kamenná hláska

Založil Eddie, 24.01.2012, 19:52:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Eddie

Snažil jsem se dílo lépe nafotit. Snad se mi to alespoň trochu povedlo. Už mě pár možných úprav napadlo, ale zatím to nechám tak a zítra to přeskládám a nafotím až bude k dispozici denní světlo.

Plánované úpravy:
1) Horní, úzkou část zvýšit.
2) Cimbuří doplnit o slope nebo tiles.
3) BURPy opatřit slope 30° 1x1 (Jak mi poradil germik (snad máme na mysli stejné slope ;D))
4) Samozřejmě celou stavbu dodělat  >:D
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

Eddie

Tak jsem s tím zase trošku pohnul. Vrchní, úzkou část jsem dost předělal a zvýšil a dodělal jsem skálu, ve které chybí už jen dveře do hlásky. Není sice nic moc, ale snad lepší jak předtím  ;D Omlouvám se za fotky, nestihl jsem již denní světlo, takže je to jen nasvícené zářivkou. Těším se na rady a připomínky..

Kuba

Mr. Cube

No podle mě asi tou "jeskyní", anebo by byl dobrý vstup po žebříku, aby se tam nedostal nikdo nepovolaný.

nerow

Celou stavbu bych zvedl alespoň o výšku jednoho bricku. Měl by jsi pak prostor na zvlnění terénu.

Eddie

Ještě to není úplně dokončeno, přibudou právě ony dveře, zatím jen nevím zda je umístit do skály nebo právě do patra a přidat žebřík, nejspíš zkusím obě varianty a uvidím co bude vhodnější.

Citace od: nerow kdy 26.01.2012, 08:57:59
Celou stavbu bych zvedl alespoň o výšku jednoho bricku. Měl by jsi pak prostor na zvlnění terénu.
Co přesně bys tam chtěl vlnit?

Colonel32

otaznik

To vypadá, jako by sis koupil někde kýbl basic bricks a chtěl z toho mermomocí stavět. Ano jde to, ale výsledek bude vždy podobný tomu, co tu prezentuješ, tedy pouze základní tvar věci, kterou chceš postavit.
Promiň, ale pro lepší výsledek to bude chtít zapojit větší množství různorodějších dílů.

Mr. Cube

Já si zase myslím, že pokud má ta hláska plnit hlavně svou funkci a nebýt na parádu, tak vůbec nevadí, že je to taková hrubá stavba, i když těch pár studů bych ještě nějakými detaily zakryl.