LEGO slety

Založil otaznik, 10.01.2005, 11:20:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

otaznik

To je dost dobrý! Někdy musím vyrazit na nějakou takovouhle LEGO akci.

peter

Jo, to já bych také rád na něco takového vyrazil, jenže problém je, že u nás se nic takového nekoná a asi ještě dlouho konat nebude :'(
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jindroush

U nás se nic nekoná, páč je nás málo (a lokální zastoupení na nás ...)

Nejblíž máme Frechen (to je přes celý Německo), 1000steine land v Berlíně a LegoWorld v Holandsku.

IMO se nedá dostat pod 5000 Kč/osoba.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

otaznik

Tak až bude něco aktuálního, mohli bychom se domluvit a vyrazit, co říkáte?

Jindroush

No, Frechen si těsně propás, ten byl tenhle víkend.

1000 steine Land bude 25.-27.6. v Berlíně.

Já osobně jsem na to moc starej, línej a šetrnej.  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Maci

Docela ráda bych se podívala do Legolandu, podle fotek to tam asi bude bezva. Můj manžel mi teď kouká přes rameno a povídal, že za prachy co jsem už nacpala do lega by měl nové auto :'( (těžce přehání) a do Legolandu by mohl jezdit dvakrát ročně. 
Jen mám strach, jestli z těch super staveb, co jsou k vidění na podobných akcích nedostávají skalní příznivci lega mindráky. Mě to stačí vidět  na fotkách a mám pak hned málo kostek... ;)

Mičánek

Citace od: Maci kdy 10.01.2005, 22:57:50
že za prachy co jsem už nacpala do lega by měl nové auto :'( (těžce přehání) 

Zaujala mě Vaše poznámka a tak jsem sečetl sloupeček s cenami a vyšlo mi, že to co jsem utratil za stavebnice by mi už stačilo na dvě třetiny nové Škodovky (té nejlevnější). Až mě polil pot. Ono se to nezdá ale korunka ke korunce......

otaznik

Lepší to nepočítat... Na druhou stranu, kdybych ty peníze nedával do LEGA, určitě by se našel jinej koníček, který by pravděpodobně taky nebyl zadarmo. A hlavně - kdo si hraje nezlobí! ;D ;D ;D