tak to je frajerinka :D

Založil chadzi, 14.10.2005, 08:02:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

TomG

Jeste ze je to jen frote. Si vem, kdyby ty kostky na tom byly realne :) To by bylo jauvajs :)
Only the best can survive.

myth

Čo jauvajs. To by sa aj niektoré kocky polámaly. To by bola väčšia škoda ;D .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Cavelon

Pozerám, že to v Nemecku predávajú za 20 EUR. Teda, myslím si, že by to mohli dávať grátis k väčším setom. Robiť Legu reklamu a ešte za to draho zaplatiť - divná politika... :-\

Maci

Vždycky mě namíchnou firmy co prodávají své reklamní předměty. Hvězdou v tomto směru je ovšem naše Česká pošta. Vždycky když stojím na poště frontu tak mi svrbí ruce a mám se co udržet abych si nekoupila hrnek nebo spořící prasátko s jejím logem za poměrně těžké prachy ;D . Na podobné praktiky jsem narazila i u Eurotelu. Je to celkem trapas.

rdk

Citace od: Maci kdy 15.10.2005, 08:54:22
Vždycky mě namíchnou firmy co prodávají své reklamní předměty. Hvězdou v tomto směru je ovšem naše Česká pošta. Vždycky když stojím na poště frontu tak mi svrbí ruce a mám se co udržet abych si nekoupila hrnek nebo spořící prasátko s jejím logem za poměrně těžké prachy ;D . Na podobné praktiky jsem narazila i u Eurotelu. Je to celkem trapas.

Dobře, takže pro lepší pocit bysme měli bojkotovat Velux, Ferrari, Maersk, Shell, haldu aerolinek atd. atd. (abychom zůstali u lega). Prodej vlastních reklamních předmětů je podle mě zcela normální a pochopitelná aktivita...

J_BOB

Pardon ale asi som natvrdnuty k veceru.....co to vlastne je?

Pardon uz som na to dosiel myslim nieje to osuska? + ja mam lego tricko ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Micho

Uterák, ručník, osuška ....