(Vlastní) Zoufalý útok

Založil FilipS, 14.01.2012, 16:22:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Konečně se mi vrátily kostky z KŽ a tak sem se mohl pustit do něčeho většího.
Příběh:
Obyvatelé Severní země po dlouhá léta trpí chudobou a hladem, ovšem v posledních měsících se situace stává neúnosnou. Půda se stala absolutně neúrodnou, z lesů zmizela zvěř a voda přestává být pitnou. Rozhodli se proto k zoufalému činu, pokusit se proniknout do sousední prosperující země od které je dělí tlustá zeď. Doufám, že se vám MOC bude líbit.

Colonel32

Tak ať dostojím své pověsti, že mi nikdy není nic dost dobré, tak varuji před konstrukcí té zdi. Funkční cimbuří by nikdo nepostavil takhle plně předsazené, opřené jen na pár trámech (které navíc v té zdi vlastně vůbec nedrží). Tohle postavit ve skutečnost, tak se to celé převáží ještě dříve, než po nich nějaký nepřítel poprvé vystřelí.

Mr. Cube

Nápadité žebříky, fajn zapíchnuté šípy v zemi, celkově se mi to líbí, ale Colonel má asi pravdu, co takhle dát to cimbuří komplet ve dřevě?

Hardegon

Úžasná práce s minifigy. Na každém je vidět nějaká emoce nebo děj.

Justin

Studňa vyzerá veľmi dobre, aj má akurátnu mierku k minifigom. Použitie takého custom rebríka som už dávno nevidel. Pekne je urobená puklina v múre. Najlepší je ten minifig, ktorý sa krčí s mečom pod hradbou.
J.

PS: Tá drevená konštrukcia vyzerá ako WC  >:D

Petronel

Diidy nějak bych od tebe nečekal takové dílo, hlavně poté co jsi psal že nemáš rád násilí v legu  :D A tady je ohořelý minifig, boj, krev a hrubost  ;D Chudáci vesničani, mohli požádat, nebo to vyřešit nějakou lepší cestou.
Ale je to dobré, na vignetty od tebe to nemá, ale je to dobré! Na jedné straně ubozí vesničané a na druhé....
obě barevné variace šášů   >:D

FilipS

Díky moc za reakce.  :)
Colonel: Pohoda, tohle beru. Hradby sem stavěl poprvé a vůbec mi nedošlo jak blbě je to navržený. Předělávat to s nejvyšší pravděpodobností nebudu, ale příště se polepšim.  ;)

Justin: U těch žebříků sem si dost jistej, že už byly už v Roztokách v jednom z dioramat.  ;)

Petronel:  ;D To je fakt násilí rád nemám, ale vzhledem k tomu, že sem posledních pár dní strávil studiem účetnictví, tak ten vztek nějak ven musel.   ;D >:D Nic méně sem se to snažil vyvážit nějakým komickým prvkem. (ty dva po*erové jeden pod hradbou a jeden na hradbě) ;D

Fifo

Mne sa to veľmi páči, je to druh stavieb ako moje-malé ale má dej ;) A toho mladýka(?) pri schodoch by som poslal na hradbu keď sa tak smeje.

marian20

Zaujímavý model, možno by som zmenil ešte dve drobnosti, a to drevený sud, z ktorého idú plamene moc reálne nevyzerá, nahradil by som ho sudom v šedom odtieni. Druhá vec, dobyvateľ na druhej fotke v popredí, s trpasličou bradou, nehodia sa mi k nemu tie vlasy, vymenil by som ich za dáke objemnejšie, napríklad možno aj z 5. série minifigov, ak sa budú dať skombinovať s tou bradou.
Inak to je živé dielo, len tak ďalej  ;)
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

frantoka

Vidno že si skúsený lego staviteľ, celé Ti to žije, pekne si sa s tým pohral.

gearcs

Na tomhle MOCu oceňuji, že žije - z výrazů figů a jejich umístění dýchá atmosféra oné chvíle. Dalo by se dopilovat ještě okolí a hradba, ale jsou tam vychytávky jako studna, kterou jsem měl předminulou sobotu možnost vidět osobně a líbila se mi. Fajn stavba!