Kategorie Ostatní a Lugbulk 2012

Založil peki, 13.12.2011, 12:05:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

LukeLee

Citace od: Colonel32 kdy 14.01.2012, 00:30:50
Citace od: LukeLee kdy 14.01.2012, 00:23:29
Ano já výhradně potřebuji Plant Brick, Round 1 x 1 with 3 Bamboo Leaves - Green, protože chystám několik MOCů kde je využiji a určitě jich vezmu minimálně 200

WTF? Ten díl je třetí v pořadí tak proč to vůbec vytahuješ?

Jo, pokud nejste vystavovatelé, tak asi ani nepište, stejně vás budu ignorovat.

Hele, tak jak si to napsal pod ten seznam to vyznělo, že máme z toho seznamu napsat co výhradně potřebujme. A ignoruj si jak chceš, stejně zrovna o tvoje názory nestojím.

Ivansliz

Citace od: LukeLee kdy 14.01.2012, 00:23:29
Hele, tak jak si to napsal pod ten seznam to vyznělo, že máme z toho seznamu napsat co výhradně potřebujme. A ignoruj si jak chceš, stejně zrovna o tvoje názory nestojím.

To bys měl stát o jeho názory... Jako organizátor Lugbulku tě Colonel raz dva může z Lugbulku vykopnout.  ::) Navíc pokud to já dobře chápu, tak ta rostlinka je na 3. místě v seznamu, tzn. má velkou pravděpodobnost, že se dostane do seznamu zakoupitelných dílů a již zde o ní pojednáno bylo dost.
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

LukeLee

No dobře, ale já jsem to tak pochopil, Lugbulku se účastním poprvé a tak nevím úplně všechno. A to jak na mě zareagoval je arogance a namyšlenost nejvyššího kalibru a ať je organizátor nebo ne, mohl by ty svoje výlevy trochu krotit.

berkshrund

Citace od: LukeLee kdy 14.01.2012, 12:22:38
No dobře, ale já jsem to tak pochopil, Lugbulku se účastním poprvé a tak nevím úplně všechno. A to jak na mě zareagoval je arogance a namyšlenost nejvyššího kalibru a ať je organizátor nebo ne, mohl by ty svoje výlevy trochu krotit.
Máš pravdu, že to šlo napsat i v přátelštějším duchu, ale zkus to vidět i ze strany organizátorů. Není jednoduché neustále nové členy korigovat. Navíc, každý si může pravidla týkající se LB přečíst. ;)

Colonel32

Citace od: Ivansliz kdy 14.01.2012, 12:03:20
To bys měl stát o jeho názory... Jako organizátor Lugbulku tě Colonel raz dva může z Lugbulku vykopnout.  ::)

Ty jo, to je dobrý. To mě nenapadlo.  ;D

Místo abych vyhrožoval, že nebudu třídit, tak prostě jen lidi co mě budou štvát tajně přesunu z kategorie účastník do kategorie podporovatel a bude.  ;D

Citace od: berkshrund kdy 14.01.2012, 13:58:30
Máš pravdu, že to šlo napsat i v přátelštějším duchu...

Tým se dělí na Hlavní programátor, Testér, Hodný organizátor a Zlý organizátor.
Jsem ten Zlý organizátor.

Takže vystavovatelé vybírají díly které potřebují, účastnící jsou rádi že se díky vystavovatelům vůbec mohou Lugbulku účastnit a nepletou se pod nohy. Má s tím někdo problém? Tak ať letos staví a příští rok může být vystavovatel taky. 

Colonel32

blackrabbit

Už jsem si sice prosadil nějaký ten díl, ale bral bych 1000ks plate 1x2 v DkTan, nebo v DkOrange. V DkOrange o něj má zájem 4 lidi.

Jonas

Myslím si, že výběr ve většině kategorií je dobrý a zároveň jde o rozumný kompromis. Takže jsem do něj ani nijak nezasahoval.

Ještě bych dal ke zvážení relativně nový dílek (poprvé v roce 2011), a to
Brick, Modified Facet 2 x 2

Svým zkoseným tvarem může dobře oživit stavbu hradů a domů (LBG), případně skalních útvarů (DBG).
Jonas - Můj Brickshelf

Colonel32

Tu plate v DarkOrange bych si dokázal představit, DarkTan byla loni.

cendix

Mě by se líbil díl DarkOrange Tile 1x2. Myslím, že to tu ještě nezaznělo

Colonel32

peki