Po 5-ti letech zpátky u stavebnice LEGO

Založil LukeLee, 12.01.2012, 19:10:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

LukeLee

Ahoj,

nemůžu to vydržet, už více jak rok chodím na toto fórum a ještě jsem sem nepřispěl ani jedním příspěvkem. Před více jak rokem jsem se opět začal zajímat o LEGO po asi 5-ti letech. Mám doma pěknou sbírku asi 30-ti modelů Star Wars a pak spousty jiných. Už nějakou dobu vymýšlím MOC s Japonskou tématikou větších rozměrů a doufám že vymyslím i nějaké menší, než toto dílo postavím, sháním dílky (jistý kamarád na tomto fóru mě přesvědčil abych svou sbírku rozebral a dal se konečně do stavění, ovšem předtím si ji ještě vyfotím) a tak jsem se tedy přihlásil do Lugbulku a chtěl jsem se nejdříve představit než začnu podporovat dílky které se budou objednávat a než začnu vůbec někam přispívat.

Takže zdravím všechny :). Ahoj!

Cavelon

Citace od: LukeLee kdy 12.01.2012, 19:10:28
nemůžu to vydržet, už více jak rok chodím na toto fórum a ještě jsem sem nepřispěl ani jedním příspěvkem.

To je v úplne poriadku - veď vedieť pozorne počúvať je rovnako dôležité ako vedieť rozumne rozprávať.
Kiež by boli tu na fóre všetci ako Ty a rozprávali iba vtedy, keď naozaj majú aj o čom (s nenulovou informačnou hodnotou).  ;D :-X