Heroica

Založil Justin, 10.10.2011, 00:51:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Justin

Ahojte,

skúšal už niekto hrať nejakú hru s rady Heroica?
Ak áno, mohol by sem postnúť nejaké postrehy?

Ďakujem

Justin

ftip

Zdravim,
neodolal sem a koupil teď o víkendu Fortaan.
Pravidla sou jednoduchý sice píšou ,že hra je 8+ ,ale hrál sem to s 5letou dcerou(normálně nevydrží hrát žádnou hru kde se musí počítat dýl než 10min)
a s trochou pomoci  vyprávěním rádoby pohádky jí to překvapivě bavilo.
To tak ,že mě dvakrát porazila ,aniž bych jí to nějak usnadňoval a nechal jí vyhrát.

Bohužel se staršíma spoluhráčema sem to nehrál takže nemůžu posoudit.
Ale myslím si při variantě hry kdy jeden z hráčů hraje za skřety a při vymyšlenejch kampaních na různě modifikovaném hracím plánu(což hra umožňuje) nebo s rozšířeními a trocha pohrání si s pravidly.By to mohla být zábava i pro starší.

+ krátká hrací doba(pro děti - dýl jak těch 20 min jsme to nehráli)
+možnost přestavění hracího plánu
+vytvoření vlastní kampaně

-krátká hrací doba(pro dospělí)

Musím ještě podotknout ,že sem trošku poznamenanej Fantasy a hrama na hrdiny takže hodnocení nebude nejspíš úplně objektivní ,ale snažil sem se.

Petronel

Tyto hry jsem nějak házel za hlavu a nějak je nebral, ale k vánocům jsme dostali Draidu (nejmenší z těchto her), no a musím říct, že celkem dobrý, v této není tolik možností, ale v těch větších už ano, podle videí mě DOST zaujali. A hra se dá výborně rozšířit a všelijak vylepšit. Možná až bude i nižší cena... zakoupíme třeba ty další. Mrkněte se na ty videa, velmi doporučuji si pustit všechny! http://heroica.lego.com/en-us/howtoplay/default.aspx akorát u videa Fortaan byl myslím špatný zvuk, ostatní jsou super a skvěle popsané. A pište další názory

Justin

Super link aj komentár ku hre, ďakujem.

J.

Daivi

Prosím nemáte někdo k dispozici návod na hru Heroica Katakomby?..nějak se nám při stěhování zatoulal

kilhor

Otevírám téma po delší době.

Mám doma všechny v MISB stavu a přemýšlím, kterou jednu dám dětem na prázdniny k babičce.

Děti mají 7 a 11 let a jsou geekovsky vycvičené: hrají WoW, DrD a běžně "větší" deskovky.

Jde o to, co jim předhodit jako první - zda tu největší Fortaan (http://www.brickset.com/detail/?Set=3860-1) nebo některou z těch menších.

Shadowinek

Osobně bych začal od Fortaan a postupně přidával jednotlivé moduly (v návodu je ukázáno, jak na sebe navazují). Ideální stav je však hrát všechny dohromady :)