(Vlastní) Pevnost Bouda

Založil Marcel, 22.12.2011, 15:51:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marcel

Ahoj,
po dlouhé době, jsem se vrátil na Kostky a po tom co jsem uviděl všechny ty vaše úžasné stavby se mi trochu zastesklo a musel jsem si taky něco postavit! :D
Název pevnost dostala podle béžového domečku, který jsem měl i na minulém hradě a jako jediný přežil bourání :), skoro všechny stěny jsou pravoúhlé, ale snad se bude pevnost alespoň trochu líbit.

Díky za veškerou kritiku :)

PS: Omluvte fotky, lepší foťákem co mám nenafotím.

mizdas

Pevnost je hezká  :). Ale terén se mi vůbec nelíbí, zkus zakomponovat více travin a stavět z plates.
P.S. Nad názvem sis dlouho hlavu nenamáhal, co?  >:D

Marcel

Názvy vymýšlet neumím :D Nikdy jsem neměl hezký název, vždy jen pevnost, hrad...

A plates na terén bohužel nemám

Johny650

:o :o Opravdu nádhera. Terén si myslím, že je v pohodě. Jedinný co bych osobně vyměnil tak na hradbách ty plate dílky a dal klasický.

frantoka

Mne sa to veľmi páči. Gratulujem.  :)

Friend

Veľmi pekné dielo, určite s tých vydarenejších, ktoré sa tu na fóre objavujú :)

Icewalker

Velmi se mi líbí otevřená zadní stěna. Skvělý způsob, jak dát nahlédnout do interiéru. Byť by terénu větší použitíí "plates" prospělo, nevidím hranatost to jako závadu. I tak je celková kompozice parádní. Jen ten prach na detailnějších fotkách je rušivý, což poněkud sráží prezentaci... (bratranci na to mívali výmluvu - když se jim v horském Lego-městě válely chuchvalce prachu, označili to za sněhovou nadílku).

Co se názvu týče, je to dle mého OK. Dovedu si představit, že by tak v minulosti hrad pojmenoval. Připomíná mi to Žebrák, Kost...
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Mr. Cube

Je to super, doslova si to říká o postupné dostavování dalších částí, které budou nakonec tvořit velký hrad.

Fifo

Presne. A tiež by som prijal viac minifigov.