*TOP* (Vlastní) Prolévání krve na venkovském stavení CCC

Založil linhi, 13.12.2011, 21:44:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Tak zde je můj výtvor do CCC,jsem rád že jsem to stihnul,na bs probíha upload,tak sem dám tři fotečky....

mizdas

No teda! Tak ten dům mě na první pohled odrovnal :o. Ostatní detaily se mi též velice líbí, myslím, že soupeři s tebou budou mít co dělat  8). Ale ještě si počkám na pořádnější fotky, toto byla taková rychlovka, že?

linhi

No já a fotky.... nějak to pořád nezvládám...

Jinak moc děkuji za pomoc s úpravou fotek Robbedovi!!!

Colonel32

Ta třetí je hodně špatná - pokud to ještě jde zkus přefotit. Tohle může být hodně bodů dolu.

Daniel

Už jsem jednou chválil, ale tak klidně znova - je to moc pěkné a promakané do nejmenšího detailu, jak jsme od tebe zvyklí :). Přeji hodně štěstí v CCC.

Ale s těma fotkama já fakt nevím co provádíš? :'( Třetí hrozná, první také žádnej super zázrak...velká škoda. Zvlášť když toto dílo není úplně obří a můžeš ho přenést někam na lepší světlo a pěkně nafotit.
Mimochodem druhá strana baráku je také moc pěkná, ale ty zde ukazuješ stále jen tu jednu...

nerow

Pěkné dílko. Způsob provedení toho šikmého hrázdění byl tvůj nápad? Vskutku skvělé provedení šikmého hrázdění bez použití slopes.

linhi

Nevím,nikde jinde jsem to zatím neviděl,přišlo mě to jako totálně jednoduché řešení,nikde jsem to neviděl tak jsem snad první :-)
Hlavně při tomto způsobu hrázdění není vidět žádné mezery jako při použití slope a tile a nebo ta hrůza když se tile přiklapnou nahoru a je to zase jediná vyčnívající část. Takhle je to celkem elegantní ne?

blackrabbit

Tak to je paráda. Některé prvky mi připomínají mou soutěžní vesničku z CBC.  ;D Líbí se mi hlavně detaily jako je střecha, štít domku, výklenky a sklípek. Je to příjemná změna po všech těch hradech.
Jediný co bych vytknul, je kvalita fotek. :)

Ryxe

No, hodně dobrá práce, jak jsem již psal na FB. Ten dům se mi hrozně líbí, zvlášť střecha plus dokonalý okolí. Doufám, že se umístíš.

Mr. Cube

Do střechy bych přidal ještě nějakou barvu, jinak je to velice, velice pěkné dílko!

linhi

Díky za připomínky,za fotky sem se již omlouval,už plánuji zakoupení nějakého toho fotografického deštníku na tlumené světlo,má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Jinak střechu jsem chtěl rozrušit,ale pak to vypadalo hodně divně,nemám žádné dark green tile na mech na střeše a dark tan byla zase hodně světlá.

Colonel32

No xTepn01 (eNTy) na to fotografování měl docela obsáhlou recenzi, tak by začal s dotazem u něj.

Robbed

Citace od: linhi kdy 15.12.2011, 16:07:58
Díky za připomínky,za fotky sem se již omlouval,už plánuji zakoupení nějakého toho fotografického deštníku na tlumené světlo,má s tím někdo nějaké zkušenosti?

Podle mě deštník není ani potřeba. Důležité je mít foťák na stativu. Stačí i hromada knih, nebo si můžeš postavit z lega, nebo si koupit (na obyčejný foťák-kompakt stačí i takový malý). Rozptyl světla z lampičky zajistí průsvitný papír - pauzák za pár korun, místo deštníku za stovky kč.

linhi

Na stativu to bylo,bez blesku,jen tedy asi špatné světlo...

Daniel

Dokud budeš fotit proti světlu(podle odrazu a stínů to tak působí), tak ti nic nepomůže...

linhi

Tak nechápu,už je to 6 dní a stále se můj domek neukazuje v dané kategorii,trvá to někdy tak dlouho? Díky za info.

frantoka

Super, pekne si sa s tým pohral. dobre sa na to pozerá. Gratulujem  :)

gearcs

Citace od: linhi kdy 27.12.2011, 13:44:13
...trvá to někdy tak dlouho? Díky za info.
Bohužel někdy trvá. I když je s podivem, že já to posílal později než ty a už to schválili.

FilipS

Tohle je paráda. Moc se mi líbí, jak je to živé a taky ta technika hrázdění. Přeju co nejlepší umístění.
Citace od: linhi kdy 27.12.2011, 13:44:13
Tak nechápu,už je to 6 dní a stále se můj domek neukazuje v dané kategorii,trvá to někdy tak dlouho? Díky za info.
Díval sem se na forum CC a na "naughty listu" nejsi, takže to asi jen trvá...  ;)