TERAZ!!! NATIONAL GEOGRAPHIC - Megatovárny - LEGO

Založil Jujko, 23.11.2011, 20:08:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jujko

killco

Zajtra o 14:00 opakujú, skúsim to nahrať ak stihnem.

P4tr1cius

Už naladené.  8) už som to síce videl, ale ako sa hovorí "no nekúp to (teda no neprepni to)".

otaznik

Myslím, že jde o pořad, který tu byl už několikrát odkazován.

Anatyt

Ja to vidím 1x, ale zaujímavé to je! :)
Dík za upozornenie!

nerow

Má někdo možnost nahrát v HD? A poskytnout přímo transport stream v 1080i?

Já mám akorát 720p HDTV. I kdyby tu možnost nikdo neměl, udělám alespoň synchronizaci dabingu na 720p HDTV odvysílanou v US.

Faantoom

Sákra.. Tak jsem to chtěl vidět, až jsem to prošvihnul... Kdyby to někdo nahrál, tak bych to od něj stáhnul. Díky

P4tr1cius

Opakujú to stále dookola. Naposledy to išlo 1.10. A zajtra repríza. Ďalšia.

nerow

Jestli ještě jednou můžu poprosit o nahrání. Až půjde zítra repríza. Stačí tedy pouze audio. Udělám synchronizaci National.Geographic.Megafactories.LEGO.720p.HDTV.x264-ViLD. Ono ne každý má kanál National Geographic. A kdo třeba má, tak zas nemá čas se v danou dobu dívat.

Hardegon

Citace od: otaznik kdy 23.11.2011, 20:17:19
Myslím, že jde o pořad, který tu byl už několikrát odkazován.

Jestli je to skutečně on, je na uložto...

P4tr1cius

Je to presne ten istý. Začiatok vzniku LEGA, v priebehu, výroba formy pre psa a jeho výroba, a vznik návrhu a realizácia policajnej stanice. V podstate je to dokument na jedno pozretie. Nič vynímočné.

Johny650

P4tr1cius

Jasan. Dokonca tam hovorí aj nejaký manager z Kladna po Česky a pod ním anglické titulky.  ;D Ak si dobre pamätám. 

V každom prípade sa to oplatí vidieť, síce stačí iba raz ale človek je aspoň trochu v obraze. Ešte jedna zaujímavosť z dokumentu: v Dánsku sa v továrni vyrobí za jednu minútu 36000 kociek lega.

SpCasPi000

Takže  mnohé desiatky sekúnd vyrábali z celého sveta len čisto pre mňa a nikoho iného!  :D

Luky1987

Pro mě vyráběli skoro dvě minuty >:D
Jinak dokument je opravdu dobrý, překvapila mě cena forem, až 200.000 Éček za formu na jeden typ kostky.

P4tr1cius

Jednalo sa ale o extrém - formu pre "klasickú" kocku z tých ich nových hier. Je kombinovaná s makkým plastom. Ostatné určite stáli pár "šupiek".

Anatyt

A to ma tiež prekvapilo, že práve tá hracia kocka je najdrahším LEGO dielikom. To by som nebol povedal.

otaznik

Citace od: P4tr1cius kdy 24.11.2011, 11:55:35
Ostatné určite stáli pár "šupiek".
Což bych odhadoval na 60k EUR a výše.

Colonel32

Kovová forma na vstřikování plastu je vždy otázka statisíců až miliónů korun.

Anatyt

Tak v tom dokumente hovorili, že forma stojí priemerne 200.000 € a tá na tú hraciu kocku stála 250.000 €.