(Vlastní) Mini tanky

Založil tomasus, 29.09.2007, 11:35:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomasus

Je to docela ptákovina ale koupil sem si 7090 a v krabici byl jeden zvláštní "dílek" na kterém byla gumička. Dílek byl překvapivě kompatibilní s Technic pinem :) Navíc mi z nějakého důvodu připomínal pásy tanku takže sem jen přidělal platformu, je to opravdu mikro a nejsložitější verze se skládá ze 7mi dílku. Doufám že si neřeknete že sem posílám každou blbost a že to akorát otravuje  >:D

PS : Nejsou to určité modely ani tipy ale je tam inspirace 1. i 2. světovou.
V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

Micho

Citace od: tomasus kdy 29.09.2007, 11:35:52
... Navíc mi z nějakého důvodu připomínal pásy tanku takže sem jen přidělal platformu, je to opravdu mikro a nejsložitější verze se skládá ze 7mi dílku. Doufám že si neřeknete že sem posílám každou blbost a že to akorát otravuje  >:D

Tak to práve naopak, ja chválim tvoju predstavivosť!  8)  Mňa to skoro zaskočilo. Už dávnejšie som pozeral na ten dielik a nevedel, čo s ním. Je síce spredu nesymetrický, ale to nevadí.  ;)

TomKQT

Super :D
I když mi to spíše připomíná nějaké sci-fi tanky než tanky z 1. světové.

Tohle uznávám, dokázat z mála udělat hodně.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

MwK

Waw! :o ;D
To ma dostalo!Super si použil nepoužitelný diel... >:D
Inak uznávam má to naozaj tvary tankov,je to fajn!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Foton

Tyhle "podivné"dílky mám doma dva a nemůžu přijít na to k čemu se mají použít. Tak dík alespoň za tuhle alternativu:-)
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Anatyt

Mňa napadlo použitie, ako pristávacia podpera nejakej kozmickej lode, alebo chodidlo nejakého robota.

Justin

ja som to videl použité iba raz, link neviem, tak aspoň obrázok

(cudzí) Drak

Anatyt

Tiež možnosť. ;D
Každopádne sa pre to dajú najsť možnosti.

Foton

Na aukru je aukce, kde tyhle dílky jsou. Tak jsem ze zeptal dražitele k čemu to je a on napsal:
CitaceAbych řekl pravdu, tak tento díl mi byl dlouhou dobu takéž velkou záhadou. Naštěstí jsou výrobci dostatečně inteligentní, aby na většinu dílů nechali vyrazit sériové číslo (v tomto případě je to 41752). Po prohlednání různých databází LEGO na internetu mi vypadlo že je to "Rubber Band Holder", čili to není nic jiného než doprovodný díl do všech sestav, kde je nějaká gumička, která se na něj může namotat aby nedošlo k její ztrátě (skutečně sofistikovaná záležitost). Ty dva otvory jsou pak kompatibilní se standardem, takže je lze v případě zájmu použít jako každý jiný díl dle vlastní fantazie.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.