AFOL finále LEGO TECHNIC CHALLENGE- prosba

Založil grohl, 03.11.2011, 18:21:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

http://technic.lego.com/en-us/Competition/voting.aspx
Rád bych Vás poprosil o případné hlasy v soutěži. Do finále se mezi 16 nejlepších probojovaly i dva mé modely. Registrace je zdarma a zabere pár vteřin.
Vloni to nevyšlo a letos by to snad mohla Česká republika ovládnout (předpokládám, že Měch vyhraje).

P4tr1cius

Měch

Bohužel, nevyhrál jsem. Výtěz je ten první jeřáb-bagr.
Každopádně máš můj hlas a hodně štěstí.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

grohl

To si děláš srandu :( To musí bejt nějak podivně zmanipulovaný, jinak tomu nerozumím. Vzít spodek z bagru a dát na to nástavbu z 8053 umí každej moula.

Měch

Taky tomu nerozumím, model o ničem a k tomu ta kvalita fotek. Nejvíc se mi líbil (samozřejmě kromě mého) ten unimog a bugyna.

OT: to nemluvím o tom, že jsem stále nedostal svoji cenu :( .
Fotky

Colonel32

Sám grohl sem napsal, abychom ho podpořili "aby soutěž ovládla Česká republika", no tak někdo jinej měl asi více známejch. A pak se mi divte, že nemám rád soutěže, kde hlasuje veřejnost.

P4tr1cius

Citace od: malý Měch kdy 03.11.2011, 19:10:18
Taky tomu nerozumím, model o ničem a k tomu ta kvalita fotek. Nejvíc se mi líbil (samozřejmě kromě mého) ten unimog a bugyna.

OT: to nemluvím o tom, že jsem stále nedostal svoji cenu :( .

Aká to bola súťaž a aké boli ceny v súťaži?

grohl

Soutěž ta samá a hlavní cena taktéž-všechny sety LEGO Technic z letošího roku.

Daniel

Také sem hlas přidal ;), ale jinak naprostej souhlas s C32:

Citace od: Colonel32 kdy 03.11.2011, 19:19:18
...někdo jinej měl asi více známejch. A pak se mi divte, že nemám rád soutěže, kde hlasuje veřejnost.

Bery

C32 má naprostou pravdu, říct si o hlasy je normální, ale to co se děje na XTeen (jeden server, asi ho neznáte) je otřesné, veřejnost hlasuje která holka či kluk je nejhezčí, myšlenka je geniální, ale každej má ve statusu, že oplácí hlasy a když dá člověk naproti taky dá naproti. Všechno pak ztrácí význam.  >:( Každopádně držim palce.  ;)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Plutoone

Máš můj hlas u Forda. Hodně mě zaujal mostový jeřáb. O něčem podobném taky přemýšlím, ale zatím jsem si na to netroufl:)

Rastwo

hlasoval som za Ford. inac ta sutaz mi pride nie najlepsia lebo tam mozes napisat milion funkcii a ti co sa do toho nevyznaju hlasuju zanho.
Ementál je syr, ktorý má diery. Čím viac je dier, tým menej je syra. Čím viac je syra, tým viac je dier. Teda: Čím viac je syra, tým menej je syra.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=rastwo http://www.youtube.com/user/Rastwo666

Billy Bob Bean

Tvoje umění mě přesvědčilo překousnout registraci a poslat hlas pro Forda.

gt1750

Taktéž zahlasováno pro Forda. Ale sheepova 911 je solidní konkurence :)

Arheonx

Ja som tiež hlasoval za Forda. A nemáte niekto video alebo viac fotiek toho porsche rád by som si ho pozrel.

Měch

Porsche je vážne dobré, ale můj hlas má stejně grohlův Ford. Video: http://www.youtube.com/watch?v=ZXK5a6IcjLE
Fotky

grohl

Zbývá poslední týden. Pokud jste ještě nehlasovali, můžete to napravit.  ;D

Měch

Nevím jestli je to správné téma, ale vzhledem k tomu, že jsem to tu už zmínil, tak to dám sem.
Zkrátka a dobře, přišla mi konečně krabice s vrtulníkem 8068 za vítězství v květnu. A hádejte co se skrývalo pod ní...
Krabice s 8070 :D !!! Posílal jsem jim mail, jestli to není chyba, ale napsali, že když jsme museli čekat tak dlouho, tak přibalili "malý" dárek (se čtyřnásobnou hodnotou než původní set  :o)
Fotky

Plutoone

Colonel32

P4tr1cius

To je presne to čo stále rozprávam. Je určite veľmi dôležité, mať v súťaži hodnotné ceny. Pretože potom na suťaž ÚPLNE INAK pozerajú nielen súťažiaci, porotcovia, ale hlavne verejnosť.

Gratulujem ti k prvému miestu a som rád, že si vyhrál takúto peknú a hodnotnú cenu. Len tak ďalej.

grohl

CG! To je solidní odměna za čekání.

MeNadruhou

Taky gratuluju. K malému "dárku" - je vidět, že ještě existují i firmy, kde si váží zákazníka, a poctivost a dobré jméno jsou základem.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

grohl

Asi už víte, že to neklaplo. Jsem ale rád, že to vyhrál Sheepo. Jeho auto je napcané funkcemi. Sice pořád nechápu, k čemu může být vozu, který se pohybuje rychlostí max. 1km/h a váží 3,5kg, převodovka a brzdy,ale každý stavitel má k modelům zcela jiný přístup.
Sláva vítězům.

Plutoone

Citace od: grohl kdy 05.12.2011, 20:29:29
Asi už víte, že to neklaplo. Jsem ale rád, že to vyhrál Sheepo. Jeho auto je napcané funkcemi. Sice pořád nechápu, k čemu může být vozu, který se pohybuje rychlostí max. 1km/h a váží 3,5kg, převodovka a brzdy,ale každý stavitel má k modelům zcela jiný přístup.
Sláva vítězům.
Je to asi jako ve vtipu o sovětském letadle TU 999. Ten končil kapitánovou větou: Jen doufám, že s tou kraksnou alespoň popojedu.