Matošovi smrdutí piráti

Založil Matošo, 27.02.2010, 15:30:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Matošo

Ještě se pochlubím se svými "Storage sedátky".
Jedná se o úložné boxy na kostky (primárně zřejmě na Duplo), které zároveň slouží jako stolička na sezení. Nosnost není uvedena, ale na tom červenym v pohodě se svými 71 kily sedávám...

Na BL ZDE a ZDE. Já je koupil na Aukru dohromady asi za tisícovku.

Nejsem schopen je najít na S&H, takže těžko říci, odkud se na tom Aukru vzaly...

Kiko97

:D Čo to LEGO nevyrobilo. To bolo vo veľkej krabici alebo sa to nejak zostavovalo?  ;)

Matošo

Bylo to v těch krabicích na obrázku níže.

Byly asi 5 cm vysoký. Boxy, byly složený (nebo spíš zmáčknutý) a jenom se do toho daly kartonový výztuhy doprostřed a na okraje.

Kiko97

Aha. Čiže dalo by sa povedať skladacie.  ;)

Matošo

Tak tak.
Ale v podstatě to byly jenom 4 kusy - nádoba, víko + výztuhy

salahadin

Matošo, tak to čubrním jak hladovej pes, co ucítil uzeninu. Máš tu naprosté bomby, hlavně jsem se nemohl nabažit těch value packů, na 1729 si taky dělám zálusk a i když má krabice 1788 to nej za sebou, i tak - co bych dal, kdybych ji měl!

Paráda, krása pohledět!
A co budeš sbírat, až budeš mít všechny sety a krabice?? Protože ti sbírka doma asi nebezpečně expanduje, ne? :-)
"Správný LEGO fanoušek nosí legíny, nůž z legované oceli a jmenuje se Legolas:-)"

Matošo

Tak jsem se po dlouhé době dokopal k tomu, abych si udělal doma pořádek a přeorganizoval jsem uložení setů ve skříni. Při té příležitsti jsem sety i nafotil (méně či více úspěšně).

Na fotky jsem sety naaranžoval nikoli tématicky, ale podle roků, ve kterých vycházely.

PS: Dal jsem pryč ty 4+ nesmysly, to byl fakt úlet  :-[.

Začnu fotkou, kde je vše "na jedné hromadě":

Matošo

Zlatý rok 1989:

A můj nejlepší kousek - 6276:

Matošo

Rok 1991:

Matošo

Rok 1992:

Matošo

Rok 1993:

Matošo

Rok 1994:

Matošo

Rok 1995:

Matošo

Rok 1996:

Matošo

Poněkud chudší rok 1997:

Matošo

Rok 2009 (tím asi těžko někoho oslním...):

Matošo

Rok 2010:  ;D

Matošo

Ostatní "drobotina", kterou jsem nechtěl řadit podle roků (i proto, že některé přívěšky mají datum vydání neznámé):

Matošo

A poslední kousky, které mi dorazily s krabicemi až po focení (měl jsem zakázáno mít rozkrámovaný Lego po celym pokoji tak dlouho  >:D):

Omluvte zhoršenou kvalitu obrazu, chyba není na vašem příjimači.

Micho

Citace od: Matošo kdy 16.03.2011, 21:17:19
Tak jsem se po dlouhé době dokopal k tomu, abych si udělal doma pořádek a přeorganizoval jsem uložení setů ve skříni. Při té příležitsti jsem sety i nafotil (méně či více úspěšně).
...

Tak téma pirátov, ktorú mám tiež veľmi rád, keď je to takto na hromade, má slušné množstvo setov. Matošo dík za fotky, máš veľmi peknú a rozsiahnlu zbierku, niektoré kúsky by som hneď bral.  8) 8) 8)

RalinCavira

Opravdu nádhera! Právě jsem se taky vrhl na piráty a teď tu tiše závidím >:D ale jinak moc gratuluju k překrásné sbírce!
Nejsem cvok, jsem AFOL :)

Petronel

Paráda, krásná sbírka, vidím, že ti snad nic nechybí  ;D A díky za nafocení podle let, dobrý nápad. Sbírku ti stejně jako ostatní tiše závidím. Do sbírání starých setů se pouštět nebudu, ale jsou stejně nádherné, bylo to přeci jen o něčem jiném. Nejvíc se mi líbí z roku 89 set 6276. I to balení je naprosto famózní. Staré dobré časy  :-[

Rhox

Nádhera, dívá se na to opravdu krásně:)

krsik

Krásná sbírka taky sem se ted začal zajímat o piráty

P4tr1cius

Radosť prezerať tvojich Pirátov. Práve Pirátov riešim, a pevne verím, že ich aj podľa svojich predstáv vyriešim. Jednoznačne najkrajšie sú (samozrejme okrem lodí) 6276, 6277, 6270, 6273. Dokonalosť sama o sebe. Terajšie sety Pirátov (rok 2009), aj PoC, sa k tejto kvalite ani len nepribližujú (samozrejme s výnimkou loďí). Ale v podstate, chvalabohu aj za nich.

Ale naozaj, veľmi rád sa vraciam k prezeraniu tvojej parádnej zbierky.
A gratulujem k vlastneniu takého pokladu.

Ivansliz

Tohle téma už tu je nějakou dobu a teď ho vidím poprvé.  :o Každopádně jste ho otevřeli po víc jak půl roce vy loudilové.  ::)

No pokud jde o PBC, tak Matošo má z čeho stavět.  ;D  Ty hromady krabic(od setů) budí respekt ...  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Colonel32

Jenže Matošo nestaví :-(

Doposud stavěl piráty jen šipka, tak snad se to díky soutěži změní.

P4tr1cius

Citace od: Systematik kdy 22.10.2011, 11:57:04
Stavěl bych hned, loď už mám vybranou dávno, ale díly nejsou...

Tak si dokúp, požičaj alebo nachvíľu "ukradni" zo zásob svojich blízkych.

Ale, dovolím si ťa upozorniť, že toto je Matošové vlákno o jeho zbierke! A nie o stave niekoho kociek.

Ariatti

To je opravdu nádherná sbírka, gratuluji! Sám vlastním z dětství cca polovinu "starých pirátů", bohužel se nedochovala ani jedna krabice.

Kdyby jsi se někdy dal do stavění, mohl by jsi udělat pár fotek? Moc rád bych viděl hlavně Sabre island nebo Forbidden island z různých pohledů (a jiných, než se dají najít na oficiálních fotkách z krabic atd).

RalinCavira

Tak to ses díval špatně, protože ten Matošo má >:D
Nejsem cvok, jsem AFOL :)