12. setkání v Brně

Založil Siegnord, 06.10.2011, 14:01:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tož kdy?

22.10.
6 (37.5%)
29.10.
10 (62.5%)
5.11.
5 (31.3%)

Celkem hlasů: 16

Hlasování ukončeno: 09.11.2011, 15:22:15

Siegnord

Zdravím AFOLové z Brna a okolí. Prázdniny už skončily, takže bychom všichni mohli být doma a sejít se. Navrhuji sobotu 22. říjen.

blackrabbit

Už jsem si říkal, kdy bude další akce.  :) S termínem nemám problém. Pokud by byl zájem, klidně přivezu můj soutěžní MOC z CBC.  ;D

berkshrund

Termín je dobrý, hoďte sem někdo prosim (kdo to umí) anketu, ať je hned jasné, s kolika lidma lze počítát, případně, jestli někomu vyhovuje víc jiný termín.

Robbed

Už jsem plánoval založit. Termín mi taky vyhovuje.

Zkusil bych zase restauraci u Prokopů (minule měli obsazeno).

Siegnord

S tou anketů souhlasím. Utvořte ji prosím někdo. Pokud to již nelze dát do vytvořeného tématu, tak klidně, ať vytvoří téma nové a toto se smaže.
  Předem bych se chtěl zeptat. Nemáte někdo nějaký modrý barding navíc? Najraději bych jej vyměnil za červený lví z Kingdoms.

Allconel

ahoj, tak mne termin vobec nebyhovuje 22. musim byt na svadbe a legohospoda nepripada v uvahu. Posunme to o tyzden neskor.  ;)

Rhox

Taky sem to už chtěl navrhnout, termín mi vyhovuje:)

Siegnord

Jelikož nemáme (a nebudeme mít) anketu, tak prosím kvůli Allconelovi se vyjádřete, zda-li Vám vyhovuje i sobota 29.10.? Mě teda jo.  ;)

blackrabbit

Mičánek

Citace od: Siegnord kdy 08.10.2011, 21:11:41
  Jelikož nemáme (a nebudeme mít) anketu, tak prosím kvůli Allconelovi se vyjádřete, zda-li Vám vyhovuje i sobota 29.10.? Mě teda jo.  ;)

Mě by také vyhovoval termín 29.10.2011. Toho 22.10. slavím narozeniny a protože se sejde kvůli tomu celá rodina, tak by bylo dost trapné kdybych tam nebyl

berkshrund

Mně vyhovují oba termíny, ale...dejte sem už někdo tu anketu s termínama!  :-*

Rhox

29. mi nedělá problém...
Anketa už se zpětně přidat nedá, obávám se...

Robbed

29.10 mi taky nedělá problém. Jestli počítám dobře, tak je 7 hlasů pro 29.10, pokud není někdo zásadně proti, tak bych to prohlásil už za finální termín ??

(jinak anketu může přidat zakladatel téma a nebo moderátor)

rdk

Siegnord

Mičánek

Citace od: rdk kdy 10.10.2011, 16:20:02
Anketa přídána.... ::)

Rdk, proč jsi mezi nás do hospody nikdy (nejsem si vědom) nepřišel. Vždyť jsi také Brňák? Je to dobrá parta a zatím jsme se ještě nikdy nepoprali (ani slovně). Že mám pravdu? Tak co, přijdeš?

rdk

Dyš já toho po hospodách moc nepochodím. ;D Nicméně mohl bych zkusit někdy dorazit...

Rhox

Pokaždý, když s Robbem přebíráme LugBulk, tak mu to říkáme a furt nic ;D

stambi

výjimečně se mi zatím hodí všechny termíny ;)
nemáte někdo zdroj na linear actuatory a nové točny,
PF-NXT adapter cable?
pár bych jich potřeboval, štambi

Robbed

Tak máme rezervaci u Prokopů, sobota 29.10, klasicky od 14:00, malý salónek, nahlásil jsem cca 12 lidí (salónek je pro 20).

Pokud někdo máte nějaký zajímavý MOC, nebo kostky na prodej, neváhejte přinést ;)
Stejně tak pokud by někdo měl nějaké zajímavé fotky, tak vezmu noťas a můžem se mrknout :)

Mičánek

Citace od: rdk kdy 11.10.2011, 10:29:09
Dyš já toho po hospodách moc nepochodím. ;D Nicméně mohl bych zkusit někdy dorazit...

Scházíme se většinou jen na jednom místě a parta je to dobrá. Číšníci z nás moc velkou radost nemají, nikdo moc neutratí. Většinou je to velká Kofola, někdo si dá i pivo. Žádné kouření ani hospodský řeči. Jinak vše se točí okolo Lega. Proto Ti doporučuji udělat si čas a přijít mezi nás.

Allconel

Tak, keď už sa pôvodný dátum stretnutia posunul aj kvôli mne dostavím sa rád zakúpim niektoré kostičky, napríklad:
Trans-Clear Antenna 1 x 4 aspoň 2 kusy
Trans-Neon Green Brick, Round 2 x 2  aspoň 2 kusy
Black Hinge Brick 2 x 2 Locking with 2 Fingers Vertical and Axle Hole
White Plate 8 x 8
Sand Blue Plate, Modified 1 x 2 with 1 Stud (Jumper) 
Dark Bluish Gray Plate, Modified 2 x 2 with Hole
Dark Green Slope 45 2 x 2
Dark Bluish Gray Slope 45 2 x 2 with SW Star Destroyer Bridge Pattern  ale aj a a
nálepky a a
jedná sa o samolepky so setov 7675 7754 a 8089 - bez obrázka.
Blue Technic, Brick 1 x 2 with Axle hole aspoň 2 krát
Black Technic, Plate 2 x 8 with 7 Holes
Tan Tile, Modified 1 x 2 with Handle
White Wedge, Plate 4 x 4
   White Wedge 12 x 3 Right  a White Wedge 12 x 3 Left 
a pokiaľ niekto má v dobrom stave kostky as pon dva v blaznivých farbach ako cervea, zlta oranzova , tmavozelená aci tmavo sivá dark bluish gray,
taktiez kocky v ruzovej, inych blaznivých farbach nejake dieliky na minifigov, od noh, tor, ucesov, capis atd. sak to poznate. V prípade, že niekto túto správu považuje za spam tak prepáčte.

P4tr1cius

Kurňa, chlapi, nechcete to vaše stretnutie presunúť do Popradu na Slovensko? To by ste ma veľmi potešili a určite by som sa rád zúčastnil. Bola by prvá runda na mňa.  ;D

Ivansliz

Už vidím, jak tam rozkládáte v hospodě před hosty ty krabice plné lega a obchodujete jako na burze.  ;D

Do Brna jedu teď 15.října ke známým, takže škoda, že je to až 22.října, možná bych vás tuto sobotu přišel pozdravit.  >:D

Citace od: P4tr1cius kdy 13.10.2011, 20:33:09
Kurňa, chlapi, nechcete to vaše stretnutie presunúť do Popradu na Slovensko? To by ste ma veľmi potešili a určite by som sa rád zúčastnil. Bola by prvá runda sa na mňa.  ;D

Když budeš ještě štědřejší, možná se to nakonec do Popradu přesune.  ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Rhox

Citace od: Ivansliz kdy 13.10.2011, 20:40:02
Už vidím, jak tam rozkládáte v hospodě před hosty ty krabice plné lega a obchodujete jako na burze.  ;D
Tak to taky je ;D

MeNadruhou

Citace od: Rhox kdy 13.10.2011, 22:23:56
Citace od: Ivansliz kdy 13.10.2011, 20:40:02
Tak to taky je ;D
A nikdy s tím nebyl žádný problém.

Přinesu bobáše, a možná fotky z paraglidu, teda pokud nepojedeme do slovinska na dolítání (zbývající část kurzu).
A jako vždy, zamlouvám si zelený technic !   >:D . Máte někdo na odprodej pár žlic Excavator Bucket 4 x 4 x 9 ? černý i žlutý, to je fuk
edit ještě by se mi hodili tyhle dvě kola    Technic Gear Hailfire Droid Wheel
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Rhox

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 19.10.2011, 09:03:57
Čus, škoda že nevyšel termín toho 22., protože se budu zrovna náhodou vyskytovat v Brně :'(.
Tož kdyby se pár lidí domluvilo(zkusím to),tak můžeme na pivo zcela neoficiálně:)

Mičánek

Na dokončení několika postaviček potřebuji tyto dílky. Může být i několik stejných kusů. Koupím nebo vyměním v hospodě, popřípadě poštou. Moje původní stránky Lego dalo odpojit, tak nyní mají novou adresu http://www.moje-sbirka-leg.wz.cz. Jsou tam všechny možnosti jak mě kontaktovat.

MeNadruhou

Kdybych mohl, odebral bych svůj hlas a změnil jej na 22.
Toho 29. jedu totiž na dolítání paraglidingu do slovinska.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Rhox

Tak dáme menší neofiko hospodu pro ty, kdo chtějí a maj čas tuto sobotu 22.10. Zejména, když nám přijede zvláštní host ;)
Sraz ve dvě na nádraží pod hodinama.