(vlastní) Halftrak

Založil Plutoone, 10.10.2011, 18:46:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj všichni,
po nějaké době bych se s Vámi chtěl podělit o další vlastní výtvor. Jedná se o Halfrtak lehce inspirovaný Dodge M16 (snad tím žádného armi nadšence neurazím) Halftrak je poháněn 2XL motory, M pro zatáčení a M pro hák. Snažil jsem se ještě zprovoznit věž, ale na to už nějak nevyzbylo místo. K Halftraku patří ještě pokus o Jeep Willis. Který je bez PF prvků. I tak je možná dost velký a s BB by se to jen zhoršilo. No nic, posuďte sami. Kdo by chtěl nějaké lepší foto, stačí napsat. P.S. nepoužil jsem žádnou žlutou kostičku.  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=IAd48XpMGVQ

Arheonx

Najprv k Willysu. Parádne vyzerajúca hračka, ktorú by som si vedel predstaviť miesto 8066. Halftraku by som vytkol jeho design. Už len kôli tom že mám radšej hanomag. No funkciami ma to prekvapilo. Zvlášť ten naviják. A mohol by som poprosiť fotky toho willysa ? PS: Do konca roka si tiež chcem postaviť spomínaný hanomag alebo dáky tank s druhej svetovej.

Ivansliz

Super kousek. Pro tuto vojenskou tématiku mám trochu slabost. Velmi povedené. ;) Určitě se také přimlouvám za fotky.  :)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Tomik

Musim říct, že ten Willis se ti fakt povedl - kulatý světla a mřížka motoru nenechají nikoho na pochybách, s kým má tu čest. ;)
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Plutoone

Díky, abych pravdu řekl, tak willis se mi též líbí víc, než Halftrak. Nějak mi nesedí přední maska. Ale nevím, jak jí vylepšit. On ani v reálu není žádný krasavec. Fotky dodám odpoledne.

Plutoone

Citace od: Arheonx kdy 10.10.2011, 19:07:12
Najprv k Willysu. Parádne vyzerajúca hračka, ktorú by som si vedel predstaviť miesto 8066. Halftraku by som vytkol jeho design. Už len kôli tom že mám radšej hanomag. No funkciami ma to prekvapilo. Zvlášť ten naviják. A mohol by som poprosiť fotky toho willysa ? PS: Do konca roka si tiež chcem postaviť spomínaný hanomag alebo dáky tank s druhej svetovej.

Hanomag jsem chtěl původně postavit taky, ale pak jsem narazil na problém s nedostatkem vodících kol pro pásy, tudíž jsem od toho musel upustit.

Plutoone

Včera se mi bohužel nepodařilo připojit fotky. Nějaká chyba se schránkou či co. Zkusím dnes znovu, nebo je hodím do samostatného fóra.