(vlastní) základna žoldáků

Založil multihunter, 08.10.2011, 10:14:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

multihunter

Mám rád vojenskou tematiku, a tak jsem se rozhodl postavit si pro radost hratelnou vojenskou základnu. Dnes se o ní podělím i s vámi :-)
P.S: To nákladní vozidlo není mé dílo, je použité ze setu Indiana Jones 7622.

mizdas

No mně se to líbí, ale na něčem by se ještě dalo zapracovat. Oceňuji detaily jako např. naštípnuté dřevo nebo zpracování kulometů  ;).

P4tr1cius

Veľmi sa mi páči celkové rozostavenie základne s mostom, aj gulometnými hniezdami. Pekný nápad je aj vysielač. No a najviac ma zobralo ukrytie motoriek.

Ivansliz

Je jasné, že do "hratelné" základny nelze zakomponovat úplně extra velké detaily, ale tobě se to přesto dobře podařilo. Jak kulomet, tak zejména zpracování obranného valu z platů z collectable minifigů mě zaujalo. ;)

Jinak uvnitř té budovy je to buď rozmazaností fotky a nebo máš na těch černých kostkách trochu víc prachu.  :P
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Fifo

Veľmi pekné. Mne to pripadá ako prach.

P4tr1cius

Určite je to prach. Ale aby nedošlo k omylu. Som si viac ako istý, že to tam autor diela dal úmyselne, kvôli autentičnosti svojho výtvoru. Predsa armádne jednotky sa zakopali v starom a prachom pokrytom dome.  >:D

otaznik

Není zbytečné sem dávat skoro půlmegové obrázky? Je. Prosím autora o zmenšení.

TUKE

Viete mi poradiť, kde by som zohnal takú podkladovú dosku? tu s tým potokom???

SpCasPi000

Ja uprednostním radšej reálne postavené koryto, igelit a skutočnú vodu, i keď tá riečna podložka vyzerá pekne a je to bez práce  ;)

otaznik

TUKE

Citace od: otaznik kdy 30.07.2012, 19:25:05
Citace od: TUKE kdy 30.07.2012, 15:01:24
Viete mi poradiť, kde by som zohnal takú podkladovú dosku? tu s tým potokom???
http://www.bricklink.com/search.asp?itemID=2097&colorID=6

Ďakujem, Ty máš odpoveď na všetko  ;)