(Vlastní) DI & DII collection

Založil Colonel32, 13.09.2011, 21:18:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

První dokončená část: "Off to the Rocky waste"

mizdas

Pěkný, ty tiles ve předu jsou hodně hezky vyřešené. Co je to za hru?

wallac

Citace od: mizdas kdy 13.09.2011, 21:33:03
Pěkný, ty tiles ve předu jsou hodně hezky vyřešené. Co je to za hru?

Diablo 2

Mr. Cube

Chachá...dobrý, dobrý. Udělej Tristram...nebo Tal Rasha´s Tomb i s Durielem.  >:D Trochu bych to rozbil více barvama, jinak pokračuj, jen tak dál. Nedávno jsem si zrovna říkal, jaké by to bylo, kdyby se někdo do Diabla pustil:)

paskalis

Zdar. Jsem rád, že se do toho někdo pustil (myslím tím D1 a D2). Taky jsem to měl v plánu, že bych třeba udělal tábor tuláků, ale pak jsem to vzdal. Čekám na pokračování - zatím to vypadá moc dobře

Frco

pekne, mozes nejaky set takychto fotiek a diel spravit ;)
Pri D2 som stravil dost zivota :D urcite tam je par stavieb co by stalo za to ich realizovat.

Ivansliz

Hezké. Jestli v tomto stylu bude celé dílko, tak se máme na co těšit. :)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Chairudo

uz tam chybi jenom ten warrior :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Apollo

Citace od: Chairudo kdy 17.09.2011, 19:08:40

Kdepak, chybí tam necromant s pár kostlivci. ^_~
Peace was a lie.

http://www.hiddenmanga.com

Mr. Cube

Citace od: Apollo kdy 19.09.2011, 19:39:44
Citace od: Chairudo kdy 17.09.2011, 19:08:40

Kdepak, chybí tam necromant s pár kostlivci. ^_~

Velice správně  ;D

gearcs

Nevím, zda jsi ty tiles odsazené o půl studu vymyslel ty, ale nápad to je geniální, ten určitě použiju...  >:D

Colonel32

Citace od: gearcs kdy 22.09.2011, 10:39:05
Nevím, zda jsi ty tiles odsazené o půl studu vymyslel ty, ale nápad to je geniální, ten určitě použiju...  >:D

Netuším, zda jsem skutečně první kdo to použil, ale stejně jako bosáže z ježků jsem ten postup sám vymýšlel.

Colonel32

Part II:

The Lost City alias "Fucking Plague Bearers. Once you try hardcore, you never let them surround you like this"

Frco

:) este ked boli extra fast :)
Pacia sa mi stromy a ta podlaha z tiles.

Ivansliz

Teď už chápu, proč jsi kupoval tolik zombií za levno.  ;D ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!

nerow

Ten strom napravo je úžasný  :o Konstrukce pochází z tvé dílny?

Mr. Cube

Jestli je to teda na "hardcore", tak by se jich měla holčina rychle zbavit.  ;D Za "assasinku" jsem nikdy nehrál, ale vyvedls ji velice pěkně. Jestli se pustíš i do nějakého podzemí, budu se těšit.

Frco

osobne by som bral pyramidy v kuraste :)

Colonel32

Citace od: nerow kdy 30.09.2011, 13:35:49
Ten strom napravo je úžasný  :o Konstrukce pochází z tvé dílny?

Oba stromy, amfory u studně i rozpadající se hliněný příbytek. Opět ale nezaručuju, že jsem první kdo to použil.

Ryxe

Jo, tahle dílka se mi moc líbí. Diabla jsem pařil strašně rád, jedničku i dvojku a ty to máš fakt pěkně zpracovaný, ta diablovská atmosféra z toho čiší  ;).

Mr. Cube

Citace od: Frco kdy 30.09.2011, 17:09:25

NE, ty budu dělat JÁ  >:D

Apollo

Citace od: Mr. Cube kdy 30.09.2011, 22:36:03
Citace od: Frco kdy 30.09.2011, 17:09:25

NE, ty budu dělat JÁ  >:D

Sakra, tak zrovna ty jsem si chtěl hodit do PBC. ^_^

Citace od: Mr. Cube kdy 30.09.2011, 16:59:03
Jestli je to teda na "hardcore", tak by se jich měla holčina rychle zbavit.  ;D Za "assasinku" jsem nikdy nehrál, ale vyvedls ji velice pěkně. Jestli se pustíš i do nějakého podzemí, budu se těšit.

jj, assassinka nádherná. Já si ji zkusil a i když mne bavila, prostě to neni necro ani barbar. A hlavně jsem se nějak nemohl dostat přes hrdinu co metal blesky po zásahu. >.>

Plukovník: Nádhera, amfory dokonalý a o stromech přemýšlím, že si je vypůjčím. Budeš dělat sewers pod Lut Gholeinem?
Peace was a lie.

http://www.hiddenmanga.com

Colonel32

Citace od: Apollo kdy 30.09.2011, 22:55:42
jj, assassinka nádherná. Já si ji zkusil a i když mne bavila, prostě to neni necro ani barbar. A hlavně jsem se nějak nemohl dostat přes hrdinu co metal blesky po zásahu. >.>
V tuhle chvíli má Assasinku v HC módu na 54 úrovni. Kombinace Venom, Death Sentry a Shadow Master. A Blade Fury - sice jen na prvním levelu, ale je tam 3/4 weapon damage, takže jako ranged zbraň to stačí bohatě.

Jediná postava, která mi aktuálně přijde efektivnější (nebo alespoň v první část hry), je sorceress. Bohužel má citelnou nevýhodu, že na mana shield neplatí rezistence, takže hlavně elementální útoky ho dost vysávají. Sám mám HC level 66. Tam je nosná zbraň Static Field, díky němu dávam normalového Baala tak za 10-15 vteřin, a tam se zkušenost velmi dobře hrabe - tedy cca do 67 levelu. Baal ma level 65, takže výš už se přestává vyplácet. A na Nightmare už je problém, protože tam je strop na Static Field efektivitu a zbytek se musí dorážet konvenčními zbraněmi.

Ohledně stok nevím, ale spíše ne. Jsou jiné priority, zrovna teď je rozpracovaných několik menších dioramat z jedničky. Ale když o tom mluvíme - jsou nějaké tipy jak udělat strom v příloze? Zatím jsem byl dost neúspěšný.

Colonel32

.

FilipS

Protože jsem hru nehrál, tak mi poslední MOC nic neříká. Myslím, že tahle konkrétní scénka není vhodná pro zpracování.

Ivansliz

Citace od: Diidy kdy 14.10.2011, 19:31:58
Protože jsem hru nehrál, tak mi poslední MOC nic neříká. Myslím, že tahle konkrétní scénka není vhodná pro zpracování.

Právě naopak. Je tam sexy bojovnice a její 3 parťačky.  ;D  >:D

P4tr1cius

Citace od: Diidy kdy 14.10.2011, 19:31:58

Súhlas. Tiež nechápem zmysel figa, troch kráv a stromu. Alebo je to možno poňaté ako ťažký humor. Tak potom "proti gustu žiaden dišputát".

Mr. Cube

Tak ono to je podle mě hlavně pro lidi, co tu hru hráli.

Colonel32: Teď už jen zbývá postavit nějak krávy na výšku a dodat k nim toto .

Chtěl jsem to udělat já, ale jelikož ještě nemám žádné krávy, tak bys to mohl zrealizovat, co říkáš? Ale bude potřeba spousta krav.  ;D

Colonel32

.

Colonel32

.