(Vlastni) Prvni MOC in progress

Založil chadzi, 04.10.2005, 09:36:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

chadzi

tak jsem trochu pokrocil, furt jeste to je beta beta, porad zkousim na jak velkej me vyjdou kostky. v podstate jen pokracovani toho skeletu, co se mi nelibi je moc pouzitejch castle walls - bohuzel nemam dost old gray. taky ta budova vzadu vypada ted po ranu blbe (delal sem to vecer), asi moc velka a hranata + opet moc castle walls. jinak je to opet bez detailu, furt jen obvodovy zdivo. jakmile to dodelam a urcim velikost, cely to rozeberu a udelam detailnejsi zdi (slopes, vystouply okna, atd...), veze + budovy dovnitr.

chadzi

dalsi

chadzi

aerial

chadzi

dalsi

Mates

Za sebe musím říct, že se mi to začíná líbit víc a víc, jak postupně roste... ;D

BTW: Malou poznámku bych měl. Nemohl by jsi to fotit bez datové stěny? Nějak mi to tam celkově ruší dojem z té fotky :-X :-\ Díky >:D ;D

TomG

Jo uz to vypada jako hrad a ne jako kulisa .. doufam, ze to pak Chadzi poradne nafoti az to bude hotove :)
Only the best can survive.

chadzi

co si stezujete, sem vam tam zachytil vychod bukurestskyho slunce  ;D

Cavelon

Citace od: chadzi kdy 07.10.2005, 12:11:37
co si stezujete, sem vam tam zachytil vychod bukurestskyho slunce  ;D

Ja som tiež najprv nechápal, čo je to "datova stena", ale keď som si to ešte pozeral, tak ma napadlo, že to bude asi ten červený dátum v pravom dolnom rohu.

Mates

Citace od: Cavelon kdy 07.10.2005, 12:17:02
Citace od: chadzi kdy 07.10.2005, 12:11:37
co si stezujete, sem vam tam zachytil vychod bukurestskyho slunce ;D

Ja som tieľ najprv nechápal, čo je to "datova stena", ale keď som si to eąte pozeral, tak ma napadlo, ľe to bude asi ten červený dátum v pravom dolnom rohu.
Ehm, sorry, nevěděl jsem, že to je až tak odborná mluva fotografů... ::) ;D Datová stěna je i popisována v návodu na použití foťáku a opravdu se jedná o ten "nevhodný" červený datum, brrrrr.... :-X >:D ;D

Jarmila

Citace od: TomG kdy 07.10.2005, 11:48:22
Jo uz to vypada jako hrad a ne jako kulisa .. doufam, ze to pak Chadzi poradne nafoti az to bude hotove :)

No tak chadzi, usnul jsi snad zimním spánkem nebo Tě vysáli upíři?
Dnes je to přesně 4 týdny, co jsme se začali těšit na pokračování a fotografie kompletního hradu. A nic.
Tak jak pokračuje stavba hradu?
Doufám, že to nebudeš stavět tak dlouho jako se stavěl Chrám svatého Víta.  :-*
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Micho

Citace od: Jarmila kdy 04.11.2005, 13:01:14

Jarmilka, nechaj prosím Chadziho trochu vydýchnuť. Určite je uštvaný jesenným firemným finišom (tak ako my). Radšej ukáž aj ty, čo Vy tam staviate.  ;)

Jarmila

Citace od: Micho kdy 04.11.2005, 15:55:26
Citace od: Jarmila kdy 04.11.2005, 13:01:14

Jarmilka, nechaj prosím Chadziho trochu vydýchnuť. Určite je uštvaný jesenným firemným finišom (tak ako my). Radšej ukáž aj ty, čo Vy tam staviate.  ;)

U nás je to tak, že než se vzpamatuji a přinesu foťák, tak kluk svoje výtvory rozebere a předělá. Takže to ani nestihnu zvěčnit na foto. Jen za tento víkend jsem viděla 4 variace Monster truck.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Colonel32

on chadiz hlavne cekal, az mu dorazi dalsi dily odeme a od honzyD, takze tento tyden bychom se mozna mohli dockat pokracovani

chadzi

nj, hlavne je dost prace jak pise micho. Navic cekam na hromadu old gray dilu, tak pak s tim pohnu. moc se mi nelibi pouziti tech castle walls protoze tam pak vsude jsou okna a hradni zdi jsou vetsinou celistvy...

Aki

Tak co, pokračuje ještě výstavba toho hradu, nebo staviteli došly prostředky před jeho dokončením a zvolil jinou variantu pro své sídlo?  ;)

Zajímá mne hlavně, co jsi udělal s tím palácem, tam těch nedostatků bylo nejvíce....

chadzi

musel sem to rozebrat protoze sme se stehovali. navic mi dorazila tuna old gray tak sem se pustil do neceho jinyho. nasel sem na brickshelfu jeden model co se mi libi a ten ted stavim abych videl jak to pujde. uz brzo to sem hodim

Aki

Citace od: chadzi kdy 08.03.2006, 13:58:12
navic mi dorazila tuna old gray
A kde jsi ji bral? Z BL, S@H nebo to opět jistí Ebai s neúpnými sety?

Ptám se, jelikož, jsem se také do něčeho zase pustil a už na začátku pociťuji citelný nedostatek kostek (navíc staré věci a sety nechci rozebírat  ;)).

chadzi

z bl, kupoval sem basic old gray kostky (2x4, atd..) + naky okna, strechy atd.
hradni special dilky uz mam prave z tech ebay setu. btw ten prvni moc byl bullsh*t prave proto ze sem nemel basic gray a stavel sem to jen z castle walls...

Aki

Jo tak přesně k tomu jsem nyní také dospěl. Už počítám na kolik mne ty tuny 2x4, 1x2 a 1x4 vyjdou.
Jenom ještě zvažuji zda nekoupit nějaký ten balík 3459 ze S@H. Nevíte někdo, jde o starou šedou nebo o novou (to by mé rozhodování výrazně urychlilo).

myth

Citace od: Aki kdy 08.03.2006, 18:11:59
Jenom ještě zvažuji zda nekoupit nějaký ten balík 3459 ze S@H. Nevíte někdo, jde o starou šedou nebo o novou (to by mé rozhodování výrazně urychlilo).

Podľa peeronu to je oldgray.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Raistlin M

Citace od: myth kdy 08.03.2006, 20:22:10
Citace od: Aki kdy 08.03.2006, 18:11:59

Podľa peeronu to je oldgray.

Tož, ten rychlovlak http://guide.lugnet.com/set/4511 měl být také. Při představě, že by si člověk koupil výhradně dílky ve staré šedé a pak by přišlo "bléééé", mi vstávají vlasy hrůzou. ::) ;D

chadzi

aki dal bych bacha, jeste loni tam bylo napsany 'these elements were produced in the 2003 color scheme', ted to tam chybi coz me varuje. ja sem to kupoval na BL, cca 5000 dilku a bylo to dost mastny, na druhou stranu se bez nich pri stavbe vetsich hradu neobejdes...