(Vlastní) Rodova veza

Založil Frco, 20.09.2011, 23:18:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Frco

Veza patriaca uz desatrocia mocnemu rodu, ktory ma na starosti okolite lesy. Taktiez sluzi ako pozorovatelna a ked jej posadka objavi cokolvek podozrive, vypusti havrana/holuba/vtaka so spravou pre najblizsi hrad. Vedla veze preteka potok bohaty na ryby. Vchod do veze sa na MOCe nenachadza, da sa do nej dostat spod zeme (hlavne sa mi ale vchod nechcelo vymyslat a stavat :) ).

http://www.flickr.com/photos/67814542@N08/sets/72157627713884882/with/6166779788/

Mr. Cube

Velice pěkný kousek! Něco takového bych chtěl taky jednou postavit (zatím se asi pokusím o dost skromnější verzi, až mi teda dojdou konečně ty dílky:)). Jen jedna věc - řešení horní části podle mě nebude pro osádku věže praktické z hlediska deště či sněhových vánic. Dost jim tam podle mě naprší/nasněží. Ale zas tam můžou mít třeba lehce sešikmenou podlahu a nějaké ďoury, kterýma to odteče, takže to neber jako nějakou vážnou výtku, moc se mi to líbí!

P4tr1cius

Nedá mi nenapísať svoj názor znova, lebo som bol (dúfam že omylom) zmazaný. Tento výtvor si kladné komentáre rozhodne zaslúži.
Veľmi zaujímavo a originálne na mňa pôsobí vrchná časť veže. Takéto riešenie strechy som nikde nevidel. Jedine okná v strednej časti veže mi nejako nesedia. Ale keď sú to práve otvory na vypúšťanie vtákov, tak nieje čo dodať.
A peknú vežu si okorenil aj pekným príbehom.

Colonel32

Citace od: P4tr1cius kdy 21.09.2011, 22:54:51
Nedá mi nenapísať svoj názor znova, lebo som bol (dúfam že omylom) zmazaný.

Tohle je druhá verze stejného vlákna, to minulé se kouslo tak že ho ani admin nezachránil. Nic nebylo mazáno úmyslně.

gearcs

Věž se mi moc líbí, sice bych tam dal jiné střechy, ale i takhle má svoje kouzlo. Tohle bylo předlohou?: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=2665049

Frco

Vsetkym dakujem za kladne komenty :)

Mr. Cube: Tych dielikov tam nie je vela, aj ked to tak mozno nevyzera, sedych brickov je tam cca 1200 + rozne slopes. To s tym vetrom a dazdom som neriesil, to je pravda ;)

gearcs: jj presne, mam priecinok kde mam postahovane zaujimave stavby - v tomto pripade veze a chcel som postavit tuto. Ale nakoniec som si to rozmyslel a zobral z nej iba tie rohy veze trciace do stran, tie sa mi velmi pacili - skusam stavat do uhla, tak najprv podla niekoho :)
A strechy myslis ake ine? Tie slopes s prudsim sklonom?

P4tr1cius

Citace od: Colonel32 kdy 21.09.2011, 23:53:09
Citace od: P4tr1cius kdy 21.09.2011, 22:54:51
Nedá mi nenapísať svoj názor znova, lebo som bol (dúfam že omylom) zmazaný.

Tohle je druhá verze stejného vlákna, to minulé se kouslo tak že ho ani admin nezachránil. Nic nebylo mazáno úmyslně.

To mi bolo jasné. Veď som si ťa troška doberal. :)