(Vlastní) Severský hrádek

Založil Hardegon, 06.09.2011, 18:43:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

V záplavě MOCů, která teď téma CaP postihla, uveřejňuji své další dílo z dalekého severu.

Jedná se malý hrádek, který slouží jako ochrana přilehlé vesnici a místo pro odpočinek putujících vojsk. Je to však i jeden z důležitých hradů střežících obchodní stezky a proto je i často dějištěm bojů. Po nedávném krátkém obležení jsou na něm ještě vidět šrámy bitvy.

flickr

gearcs

Paráda! Pěkně uhlazené, ale přitom ne nudné, dobré kombinace barev, vzhled rozbitého zdiva a střechy. Obzvlášť se mi líbí nádvoří a tvé dřevěné konstrukce. A jako třešnička ještě žlutá střecha. Bravo!

FilipS

Žlutá je opět ve hře! Hrad je super a rekonstrukce tomu dává šťávu. Prostě paráda.

Luky1987

Citace od: gearcs kdy 06.09.2011, 19:05:26
Paráda! Pěkně uhlazené, ale přitom ne nudné, dobré kombinace barev, vzhled rozbitého zdiva a střechy. Obzvlášť se mi líbí nádvoří a tvé dřevěné konstrukce. A jako třešnička ještě žlutá střecha. Bravo!
Přesně jsi vystihl i můj pocit z díla, nenapsal bych to jinak ;)

Ivansliz

Parádní dílko, není co dodat.  :o

Citace od: Luky1987 kdy 06.09.2011, 20:10:01
Citace od: gearcs kdy 06.09.2011, 19:05:26
Přesně jsi vystihl i můj pocit z díla, nenapsal bych to jinak ;)

Souhlasím. ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

blackrabbit

Nádhera. Žluté střechy, dřevěná konstrukce + kombinace old/bluish gray bricků je skvělá. V současnosti je CaP asi nejplodnějším tématem.  >:D

Jotun

Pěkný hrádek, také se mi líbí rozbité zdivo a rekonstrukce střechy, jen bych možná ještě přidal pár detailů na a před hradby, nějakou zeleň, více života i mimo nádvoří. Ale jinak moc pěkné. :o

P4tr1cius

Tiež si myslím, že trocha viac života na tomto hrade by mu prospelo. Nejaké dalšie figy, mimo iba, v prevažnej vačšine, strážcov, čo stoja a strážia.

Hardegon

Děkuji za tolik kladných ohlasů. Moc mě to těší.

Co se týče toho zvýšení života, schválně jsem to nechtěl zaplnit celé. Uznávám, že je to možná trochu prázdné, ale neni náměstí. Když stavím města nebo vesnice, tam se toho už snažím nacpat víc.