(vlastné) The Steam

Založil Justin, 21.08.2011, 21:40:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Justin

Čerstvé vydanie The Steam je už v predaji,
pridajte sa k nám a prekujte lokomotívy na bojové stroje  ;D

Percival

To je steampunk? :D Ten mech se mi líbí, ale zbytek mi přijde docela krabicoidní a jednoduchý  ;)

Justin

Steampunkový je len mech a malý walker, to krabicové čudo bol hlavne pokus o spojenie dvoch

http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=50745

tak aby to spolu dávalo niečo ako ponorkové okno. Po troch hodinách mordovania sa mi to ako tak podarilo, až som z toho ostal happy, tak som to obstaval kockami. A vznikol z toho ugly boy :).
No a keďže potrebujem sivé kocky na Castle Builder Contest II :), tak ani nestihnem dostavať krídla, stabilizačné vrtule a mostík.
Inak má to aj interiér: prechodovú komoru a ešte splachovacie WC s umyvadlom, na ostatné nevyšiel čas.

J.

PS: Všetky kozmické lode čo som postavil boli krabicové, okrem jednej, čo vznikla nedávno.

Togaran

Paráda! :) ten mech se mě moc líbí, ostatní stempunk mě moc neoslovil, ale možná je to tím, že se nemůžu vynadívat na toho mecha :-D  ty sudy na zádech a konon na ruce, to je povedený.
Z jakého setu je hlavička pilota?

Žlutá loď se mě také líbí, rád bych se podíval do interiéru ;)

Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Justin

Pilotova hlava je zo zberateľskej série

http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?M=col064

interiér nemám nafotený, nespravil som odklápaciu strechu, iba zadné dvere a cez to nie je dobre vidieť. Loď skončila dosť biedne  >:D a nenapadlo ma nafotiť ju zvnútra ešte vo funkčnom stave.

Bery

V tomto se moc neangažuji, táhne mě pouze Technic. Ale ten mech mě absolutně uchvátil, jak to máš propracovaný, fakt pěkný.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Robbed

Mech je opravdu skvělý (nádrže, dělo) jak už bylo řečeno :). Druhý menší je takový průměr, možná kdyby jsi postavil zajímavější nohy. Třetí stroj, když pominu krabicoidní tvar, tak mě hodně zaujaly ty okna, super nápad. Naopak dělo mi přijde dost slabé, ani barevně se tam nehodí. A není mi jasný způsob pohybu. Můj první dojem byl, že je to ponorka, ale zmínil jsi vrtule, takže asi měl létat (?).

Justin

Áno, malo to povodne lietať, ale už som potreboval kocky, tak som narýchlo dokončil strechu a na ďalší deň to aj rozobral.

J.

Justin

Čerstvé vydanie The Steam