nakup na BL

Založil supermachina, 13.08.2011, 18:39:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

supermachina

Viete mi povedat, preco ked niekto z ceska objednava u niekoho cez BL tak sa pripoji vela zaujemcov a ked ja dam inzerat ze hlavne slovensky zaujemcovia nech sa hlasia, ze nakupujem (uz som dal inzerat niekolko krat) tak sa nikto neozval...a zo slovenska ani nevidam, ze by niekto robim hromadny nakup...

votrelec

Asi je na SK malo stavitelov. Ja napriklad zatial nakupujem len sety. Ci uz nove v obchodoch, alebo stare cez ebay. Na bricklinku by som asi za tak lacno nikdy nekupil.

Skrta

Já jsem sice z Čech, ale na BrickLink by mě asi taky nikdo nedostal, většina věcí se dá skutečně sehnat mnohem výhodněji.

P4tr1cius

Citace od: mirec kdy 13.08.2011, 18:39:12
Viete mi povedat, preco ked niekto z ceska objednava u niekoho cez BL tak sa pripoji vela zaujemcov a ked ja dam inzerat ze hlavne slovensky zaujemcovia nech sa hlasia, ze nakupujem (uz som dal inzerat niekolko krat) tak sa nikto neozval...a zo slovenska ani nevidam, ze by niekto robim hromadny nakup...

Nabudúce sa už pripojím, neboj. Ale odpoveď na tvoj dotaz je jednoduchá: buď došli momentálne Slovákom eurá, buď im už na čas zakázali kupovať hračky ich frajerky, resp. manželky, alebo už jednoducho všetko čo chcú z lega aj majú. No a bude to zrejme ešte aj tým, že na tomto fóre je Slovákov mnohonásobne menej ako Čechov.

Ondra

to je tragedie roku.proste se zajemci nenasli a dal bych to neresil, spis bych rekl ze ten obchod nikoho nenadchnul.

Měch

Já zájem měl, ale jak už tu psali, došli mi peníze  :-[ (asi 5 nákupů v řadě) takže až do vánoc se ničeho účastnit nebudu  ;D
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!