(Vlastné) Hradík

Založil laky, 05.08.2011, 13:47:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

laky

Ahoj, rozhodol som sa prezentovať moje malé dielko, je to vôbec môj prvý príspevok do sekcie Castle...
Za fotky sa ospravedlňujem, nemám dobrý foťák  :-\ . Kritika vítaná ...  teda až na tie fotky  :-X

GALÉRIA: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=480474

P.S.: Pripájam malú ochutnávku kým budú fotky schválené. Aj tak ich nieje veľa, ak by bol záujem môžem ešte pofotiť ale už zoženiem lepší foťák  :P.

Colonel32

Pokud používáte k prezentaci fotek Brickshelf, tak prosím pište na kostky teprve až bude galerie schválená, děkuji.

Mixmax

Super až na to že fotka je rozmazaná a černobílá,nebo ty máš takový foťák? Ale jinak je to fakt pěkné.
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

laky

Ospravedlňujem sa, neviem koľko trvá kým sa tie fotky zverejnia....  Ďakujem, že sa aspoň niekto ozval a nabudúce budú fotky lepšie. Pracujem na lepšom foťáku.  8)

Hardegon

Já čekal na fotky z BS, abych si to pořádně prohlédl. Teď můžu říct, že na první stavbu je to dost dobré. Pokud kvalita poroste s množstvím dílů, máme se na co těšit.  :)

Colonel32

Snaha naplácat co nejvíce různých věcí do dioramatu mi přijde přehnaná. Zvlášť ten začínající hřbitov hned za hradbami mne příliš neoslovil.

laky

C32: Presne niečo podobné som čakal  ;) Mám v pláne malú zmenu/prestavbu, tak uvidíme, čo z toho vznikne.  ;D