(Vlastní) Custom husité

Založil linhi, 06.11.2010, 22:51:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Začal jsem připravovat hustskou armádu a tak jsem dlouho tápal jak udělat cep a nebo třeba řemdich,tady je výsledek, pokud má někdo jiný nápad ,budu rád. Na pavézu nekoukejte,to byl jen pokus.

Hardegon

Vypadají pěkně. Větší zástup takových "pobudů" s různými druhy zbroje bude velmi originální.

Na věci tipu řemdich by šel možná použít zkrácený řetěz z nových Ninjago, pokud se bude vyskytovat i v jiných barvách...

fidous

Pěkná skupinka husitů :) Už si vytvářel husitské vozy? Tahle armáda mě vždy lákala...
Asi z toho LEGA jednou dočista zblbnu !

linhi

Opět jsem se pokusil trochu pracovat na husitské armádě,ten vůz je ještě nedokončený,mám objednané hnědé dílky,znáte to vždy je něčeho málo...
Vozů bych chtěl udělat alespoň 5 a potom udělat nějaké diorama.. snad se bude líbit....

Daniel

Custom army a vozová hradba budou super - už se těším na nějaké to diorama ;)

Hardegon

Vůz je naprosto perfektní práce. Klobouk dolu.

mirek

Nádherné dílko, schází tam jen jednooký Žižka.

linhi

Několik lidí už se mě dnes ptalo proč mají husité na voze čaroděje a nebo proč tam mají hvězdu,sakra lidi kdo to ví?? :-)

Hardegon

Citace od: linhi kdy 05.08.2011, 13:33:30
Několik lidí už se mě dnes ptalo proč mají husité na voze čaroděje a nebo proč tam mají hvězdu,sakra lidi kdo to ví?? :-)

No já myslel, že to má znázorňovat slunce. Pravda?

linhi

Ano měla by to být monstrance -   Monstrance jsou ozdobné schrány sloužící k vystavení hostie. Uprostřed monstrance je tzv. nodus (ořech), ve kterém je uložena kruhová hostie ve tvaru prakříže, případně ve tvaru slunce s Kristovým monogramem IHS.
Asi to není podle mého výtvoru zrovna poznat,budu to muset udělat jinak....

Ryxe

Pěkná prácička, dnes jsem si tohoto vlákna všimnul a musím říct, že vůz se ti opravdu povedl, včetně husitských bojovníků, těším se na vozovou hradbu, vítezící Křižáky a rozprášené husitské vojsko >:D
Předpokládám, že necháš zvítězit křižáky, nebo se pletu? :D

Mr. Cube

Je to krásné, co dodat. ;)