(Cizí) Tatooine, Death Star dioráma

Založil Robbed, 28.06.2011, 10:11:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Obrovská dioráma od týmu Dutch Moonbase na Star Wars akci v Legolandu v Německu

Fotky zde

Zajímavé jsou také fotky z loňské akce, případně dalších space projektů.

zdroj eurobricks

Mtron

Tak teď si mi udělal radost, prohlídnul jsem si jeho stránky a ty fantastický stavby. Je to pecka. O něco takového se snažím taky. Bohužel mám co dohánět  ;D ;D ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Johnysed

WOW to je tak neuvěřitelně..........velký a krásný

stomcova

Díky za cenný odkaz pro mě sběratele Star Wars, prohlídla jsem všechny jejich projekty od roku 2004 až 2011.  Samozřejmě vede rok 2011 Clone Wars. Nemám ani zlomeček množství použitých kostek, i tak jsem ráda za virtuální prohlídku.
Batman, forever...

Ivansliz

No tak jejich dílka jsou opravdu bombastická. Opravdoví milovníci SW i lego SW si přijdou určitě na své.

Zabezpečení před osaháváním návštěvníků v tom plachotovém stanu je takové, že bych ho hned přeskočil a začal si nejradši hrát s tou pouštní scénou, kde se konají závody. ;D

Co se počtu kostek týče, mě zaujalo obrovské množství použitých kostek "Tan Slope 75" na písečné skály(duny?).
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Daniel

Citace od: Ivansliz kdy 10.07.2011, 22:33:39
Co se počtu kostek týče, mě zaujalo obrovské množství použitých kostek "Tan Slope 75" na písečné skály(duny?).
No právě od toho má být Lugbulk - kupovat takové tisíce kostek na velká díla! ;)  Ne si objednávat 50 přileb a nejlépe s někým napůl :P.

mizdas

Jó legoland, tak ten když se pustí do nějáké stavby o nedostatku kostek mluvit nemůže  ;D ;D. Je to velmi rozmanité  :o, stavitelé musejí mít nervy z oceli a velikou motivaci, nádherné !! Ale u těch závodů kluzáku se mi zdá že rozložení poušťních křoví trochu odfláklé, je hodně pravidelné, ale to je jen malý detail v tak obrovském díle!

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 12.07.2011, 04:30:36
No právě od toho má být Lugbulk - kupovat takové tisíce kostek na velká díla! ;)  Ne si objednávat 50 přileb a nejlépe s někým napůl :P.

Mozno by som ta trochu poopravil - od toho by mal byt Lugbulk. Za sucasneho stavu, ked je clovek obmedzeny limitom a vyberom dielov a dodavka trva 5 mesiacov, je to len urcita vypomoc, pre niekoho vacsia, pre niekoho mensia. Ale vdaka aj za to.
Pri takomto pocte dielov vsak cela diorama predstavuje aj pri LB cenach hotovy majetok...