(Vlastní) mini tatra 4x4

Založil Plutoone, 10.07.2011, 12:16:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj všichni,
v poslední době se snažím upustit od velkých MOC a spíše stavím malé věci se kterými se nechá hezky poblbnout po koberci.
Jedním z nich je i 4x4 truck pojmenovaný tatrou vzhledem k použitým nápravám.
Tatru pohání 2 M motory zpřevodované z 16z na 20z jeden přijímač a 1 BB. vzhledem k co nejmenší velikosti nemá tento truck klasické zatáčení, ale zatáčí pomocí přibrždění jedné strany kol.
http://www.youtube.com/watch?v=juJOT-dwrjE

snad se bude líbit.

Kiko97

Mne osobne sa takéto podvozky nepáčia. S podobným podvozkom začal aj Zblj1987

kryst.off

Mě se nejvíc líbí ta silueta před oknem na konci videa  8)
Jinak jako hračka na blbnutí to vypadá sympaticky, ale zatáčí jako buldozer, vypadá to strašně srandovně...
kryst.off

Bery

Mě to teda příjde fajn, jestli je to jenom kravina na vyblbnutí, tak myslim že bych design a vše okolo taky moc neřešil.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Plutoone

Jinak jako hračka na blbnutí to vypadá sympaticky, ale zatáčí jako buldozer, vypadá to strašně srandovně...
[/quote]

Přesně tak je to myšlené. Nějaký čas se budu zaobírat s těmito malými hračičkami, než se zase budu trápit s tím, jak poskládat co nejvíce funkcí do jednoho MOCu.

vojtiasek

Citace od: Kiko97 kdy 10.07.2011, 13:48:47
Mne osobne sa takéto podvozky nepáčia. S podobným podvozkom začal aj Zblj1987
Problém je, že v takovým měřítku kyvný polonápravy s klasickým zatáčením neuděláš.

Kiko97

A práve preto to v takej malej mierke nerobím alebo robím jednoduchší podvozok. Ale beriem aj také to malé stroje.  :)

Plutoone

Citace od: Kiko97 kdy 14.07.2011, 18:50:44
A práve preto to v takej malej mierke nerobím alebo robím jednoduchší podvozok. Ale beriem aj také to malé stroje.  :)
Jenže já jsem chtěl malé rozměry + odpružení + 4x4 tak mi toto přišlo jako ideální řešení. A účel to zplňuje.  :)

grohl