(Vlastní) Ulice - další dům

Založil rdk, 01.10.2005, 20:05:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rdk

Tak sem k "ulici" přidal další dům. 8)

Teddy Bear

Jako vzdy, nema chybu.
Zvlast ty valecky nahore, vypadaji velice dobre!!! ;)
Kdy budou nejake honicky na strechach? :D
Buďte sami sebou!!!

Radical

Čumim :o Fakt hukot! Doufám že brzi brzy bude další  ;) :o :-*

EDIT: Brzy, jazyk, nazývat, Ruzyně....
Old lego , good lego.

tHomas

jj fakt dobry jen by mě zajímalo kde bereš ty kostky málo jich tam rozhodne není mas to fakt dobry

rdk

Citace od: tHomas kdy 01.10.2005, 21:20:41
jj fakt dobry jen by mě zajímalo kde bereš ty kostky málo jich tam rozhodne není mas to fakt dobry

Třeba tady. Z tohoto mám hodně bílé, zbytek barev šel dál. 8)

rdk

Tak ještě jeden domek: 8)

Micho

Nejak si sa rozbehol. Tá zástavba vyzerá celkom reálne a mne osobne sa veľmi páči. To je taká zrekonštruovaná historická časť mesta. Také niečo by sa mi do mesta určite hodilo.  8)

Teddy Bear

Akorat, misto zatacky u zluteho domu tam dej rovnou!
Takovy dum ma byt na hlavni a ne v zatacce!!!
Buďte sami sebou!!!

rdk

Citace od: Teddy Bear kdy 02.10.2005, 21:07:51
Akorat, misto zatacky u zluteho domu tam dej rovnou!
Takovy dum ma byt na hlavni a ne v zatacce!!!

Ty silnice tam sou zatím jen tak, aby to nestálo vyloženě na koberci. I ty domy budu ještě asi upravovat, není to úplně ono...

chadzi

nice, podobnej styl jako v ty knizce o legu. jen tam nahazej panace a nakej poulicni ruch, at je to trochu zivejsi. takhle to vypada jak opustenej cernobyl :))

TomG

Hlavne ta chybejici podlaha (trava uvnitr baraku) a nulovy interier ten cernobyl dojem jen umocnuji :)
Only the best can survive.

chadzi

ja chapu ze tam zatim nema interier. momentalne se pokousim vytvorit prvni castle MOC a zacal sem taky obvodovym zdivem abych vubec videl co si muzu dovolit. interiery prijdou pozdeji  ;)

rdk

Zatím to sou spíš jen takový pokusy, co jsem schopen se svým možstvím oken/dveří/kostek udělat. Proto žádný interiéry ani figové. 8)

chadzi

presne to ted delam s castle. bohuzel sedy (mdstone) bricky do tech bulk setu moc nedavaj...

peter

Když ještě nemáš udělané interiéry a ani exteriéry jednotlivých domů, tak zde máš jeden tip. Jelikož máš ty domy vysoké, tak by to nemusel být problém. Takový dům v rekonstrukci, není špatný nápad a ani se jich moc v galeriích nenajde. Podle mne pak taková ulice má živější dojem ;)

Další možností, jak nějaký dům oživit je tento tunel na suť. Bohužel udělat ho za použití šedých kmenů palem bude asi problém, protože těch asi nikdo z nás moc nemá :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Blake

Musím se přidat k ostatním, že ty domy jsou super. Měl bych tu malé doporučení, dát ty nemovitosti tak o tři čudle od silnice, aby si měšťané nedrhli zádama o zeď, nebo rovnou o čtyři-pět a dát tam zábradlí, možná by tak ještě vynikla výška budov.

Micho

To je rdk taká polopracovná verzia. Keď príde čas, tak priletí vrtuľník a prenesie domy na miesto určenia a určite ich správne osadí.   ;)

rdk

Citace od: Micho kdy 16.10.2005, 17:55:02
To je rdk taká polopracovná verzia. Keď príde čas, tak priletí vrtuľník a prenesie domy na miesto určenia a určite ich správne osadí.   ;)

;D ;D ;D

Včera přiletěl bagr a zdemoloval rohovej dům. 8) Okna sem potřeboval jinde...

muzzo

Takže ono to nejen jako New Orleans vypadá, ale dějou se tam i stejné demoliční práce. :D

peter

Nějaký čas uplynul, tak jak to vypadá s tvojí ulicí? Pokračuješ na ní, nebo už je zbořená celá a stavíš něco jiného?
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

rdk

Citace od: peter kdy 25.04.2006, 10:20:20
Nějaký čas uplynul, tak jak to vypadá s tvojí ulicí? Pokračuješ na ní, nebo už je zbořená celá a stavíš něco jiného?

Zbořeno  8)

zakm

Tie domy sú paráda :o. Odkiaľ máš toľko špeciálnych kociek? ???
Ale je to vážne super. Koľko ti to asi zabralo času ?
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Tomášek

Citace od: zakm kdy 26.04.2006, 14:46:13
Odkiaľ máš toľko špeciálnych kociek? ???
Odhaduju, že z Bricklinku.....ale já bych se tím moc nezabýval  ;) .
Procházím DARK AGE.

peter

Já tam moc speciálních kostek nevidím, ale co zaujalo spíše mě, jsou ty zelené díly u toho druhého domu. Sám těchto dílů mám jak šafránu a to samé je s Tan barvou. Takže mě by spíš zajímalo toto. :-[

betakaroten

Pískozelené díly se vyskytovaly třeba v basicu http://www.peeron.com/inv/sets/4679-2 v počtu 41 ks. Takže má-li těch krabic víc a má-li co dělat s ostatními díly (podle hesla "Lega není nikdy dost"), proč ne?

Leguán

Přes 400 šedozelených a 500 béžových kostek bylo také v 7194 Yoda, který byl a někde možná stále ještě je v 50% slevě.

rdk

Citace od: peter kdy 26.04.2006, 15:01:30

Já tam moc speciálních kostek nevidím, ale co zaujalo spíše mě, jsou ty zelené díly u toho druhého domu. Sám těchto dílů mám jak šafránu a to samé je s Tan barvou. Takže mě by spíš zajímalo toto. :-[

Přesně tak, skoro žádné speciální kostky tam nejsou, většina jsou jen basic bricky...

Sand Green sem sehnal extra, není to ze setů. 8)