(Vlastní) Starfighters

Založil Robbed, 24.06.2011, 12:14:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Robbed

Zdravím, zde bych rád prezentoval různé vesmírné lodě/stíhačky (tematicky spíše nezařaditelné), které jsem postavil a v budoucnu ještě postavím.

První taková loď byla TOMAKON starfighhter, kterou jsem prezentoval zde (ačkoli do toho téma příliš nezapadá).

Další je XANTH fighter, ta byla v space sekci na výstavě v Roztokách.
Brickshelf

A nejnovější lodí je ACHERMAR starfighter, postavená ve stylu neo-classic-space

Brickshelf galerie

Doufám, že se budou líbit :)

Luky1987

Nejnovější přírůstek je pěkný, již ráno jsem ho zachytil na Flickru, hlavně usazení kabiny pilota je parádní.

Anatyt

Achermar je super! :D Asi preto, že mi pripomína Classic Space.

gearcs

Na tvojí nejnovější lodi se mi nejvíce líbí kabina, pak hned mototy. Dobrá práce!

Mtron

Nedoufej, líbí  ;D krásný classic space, dokonce bych řekl, že by z ní byl velice velice povedený set. Škoda, že nevydávají takové sety jako speciální edici. Opravdu je povedená, čistá práce. Nechtěl by si postavit nějakou Mtronskou stíhačku ? Rád bych měl nějakou od tebe ve vyzbrojí. To víš doba je zlá a blektroni a jiná havěť se stále množí a hrozí útokem na suverenitu Mtronů.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Robbed

Děkuji za komentáře ;)

Mtron: no o něčem mtronském uvažuji už nějakou dobu, ale zrovna teď mám rozestavěnou další stíhačku v atlantis barvách, takže mtroni asi až někdy jindy..

Robbed

Takže další loď je rychlý stíhací letoun Eridan.

Brickshelf galerie

Těším se na komentáře :)

Mtron

Zajímavý, zajímavý, hodilo by se na něj dát nějaký číslo nebo označení rodu, symbol. Trošku mě zaráží, že nemá kormidlo či zadní směrovky. Popis by nebyl? Co je co a jaký má kanóny či co to má v křídlech? Hrníček v kokpitu mě pobavil, jinak si myslím, že je to velice slušná práce. Trošku se mi nelíbí zadek lodi, řekl bych, že je odfláknutý  >:D oproti jiným partiím plavidla.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Robbed

Mtron: díky ;), na křídlech zbraně nejsou, loď má pouze dva hlavní kanóny a 4 raketomety na každém motoru. O směrovce jsem uvažoval, ale nakonec jsem ji tam nedal (ve vesmíru je na nic >:D, manévruje se pomocí trysek). Hrneček je inspirace od Togarana.

Togaran

Malé lodě jsou super  :) tohle je přesně ta ideální velikost, kde se člověk může vyřádit na detailech a na tvaru lodi zároveň. Všechny jsou povedené, z těch novějších mě více zaujal Achermar.
Hrníčku bych si ani nevšiml  :D používal sem ho u živolodí, které byly na dlouhé lety, pokud je to jen akční stíhačka, pak by se mu tam asi převrhl  ;D

Máš nějaký systém pro ta jména? Nebo je to čistě náhodná změť písmen co se ti zalíbila?
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Daniel

Nejvíce se mi líbí ACHERMAR. Určitě v tom hraje roli barva (classic-space je klasika 8)). Ale i to že je to prostě z klasických kostek, ne z Technic panelů - ty bych nechal pro "Technicáře" ;).

Robbed

Děkuji za komentáře ;)

Togaran: No Tomakon vychází z jména toho bionicle setu (viz odkaz), slovo xanthic má cosi společného s žlutou a poslední dvě jména jsou odvozena z astronomických názvů.

Daniel: Nejsi první kdo vytýká ty panely. Osobně mi to přišlo jako elegantní zpracování ladící se zbytkem lodi (na rozdíl kdybych je postavil z klasických "hranatých" kostek). Já se naopak snažím co nejvíc kombinovat, viz třeba sedadlo, nebo větší dílky na spodní straně.

Hardegon

Všechny tři lodě jsou zajímavé. Hlavně ty zvláštní neobvyklé tvary mě zaujaly. Ale TOMAKON se mi zalíbil nejvíc. Jednak barevnou kombinací a taky užitím dílů z Bioniclů, které si velmi obratně zakomponoval a dávají tomu zajímavější "Technic" vzhled.

Insectslayer

Togaran: Nepřevrhnul, ve vesmíru není gravitace.

Vystavené lodě se mi moc líbí. I fotky máš parádně zpracované. A děkuji, mám taky rozdělanou malou loď a ty tvé jsou bezva zdroj inspirace.

FilipS

Moc se mi líbí Eridan. Myslim, že by se k němu mohli i Mtroni hrdě hlásit. Já patřím k těm, kterým se používání technik prvků líbí a musim říct, že tobě to de skvěle.

Citace od: Masetex kdy 29.06.2011, 17:56:58
V případě, že ta loď nemá umělou gravitaci, je kafe roztříštěné v podobě tisíců kapek po celém kokpitu.  ;) ;D

Togaran

Citace od: Masetex kdy 29.06.2011, 17:56:58
- ale je tam zrychlení.

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 29.06.2011, 09:27:51
Nejvíce se mi líbí ACHERMAR. Určitě v tom hraje roli barva (classic-space je klasika 8)). Ale i to že je to prostě z klasických kostek, ne z Technic panelů - ty bych nechal pro "Technicáře" ;).

Souhlasím, mě ty panely na stavbě takhle malých rozměrů taky moc nesedí. Top tile-ování už jsem nějak akceptoval, ale  tohle mě přijde až moc zaoblené a hladké  ;D

Spodek lodi je super, přimlouval bych se ještě za nějakou fotku. Po týdnu bez netu jsem měl možnost si to podrobně prohlídnout :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Robbed

Tak je to prostě uzavřený hrníček se slánkou jak mají kosmonauti ;D.

Togaran: fotek je myslím dost na BS, ale klidně ti přifotím podle potřeby ;D.

Jinak díky za komentáře ;).

grohl

Loď s využitím Bionicle elementů se mi líbí ze všech nejvíc. Pak mě zaujal design Xanth, která má šmrnc raných sci-fi filmů.