Lego hrabárna v Rakovníku

Založil capsle, 14.06.2011, 14:45:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

capsle

Nedávno jsem procházel Rakovníkem a na rohu havlíčkovi a čs. legií, na světelný křižovatce se otevřela lego hrabárna, je to v prvním patře tepelného zásobování.

Mají tam koše s legem ve kterých se dá přehrabovat a všechno je na váhu. Něco měli i ve vitríně, ale prý to zatím není na prodej. Víte někdo více?

aerochief

Možná,
na aukru je stále mnoho lego kostek od Karl332, místo Rakovník. Třeba si otevřel i kamenný obchod.

Ulrich14

Zítra odpoledne tam juknu a napíšu víc, snad budou mít otevřeno. Pak bychom se mohli domluvit, že bych to tam prohrabal a nerakovnickým to poslal - otázka je co tam vůbec mají.

Ulrich14

Tak jsem tam byl. Mají tam spoustu Lega v koších, 480 Kč za kilo, jedná se především o běžné kostky na stavění, nic speciálního tam nenajdete. Samozřejmě k prodeji je i dost nových setů a připravují se i starší zajímavosti. Patří to "aukro-prodejci" marty-6, dá se s ním úplně bez problémů domluvit a "objednat" téměř jakékoli kostky - ceny podle BL. Tenhle obchod doporučuji, začátečníci i ostatní si tam přijdou na své.
Otevírací doba je Po - Čt  od 9 - 18. Je to v Rakovníku hned vedle pivovaru, bez problémů se doptáte a cedule je také nepřehlédnutelná.

dadavejdr

Plánuji, že bych se tam jel podívat. Co se dílků týče, jak moc velký výběr tam je? ??? Jen klasické Bricky, platy? Mohl bych tam sehnat mimo jiné i toto ?  http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=50986pb01
Co se figů týče, dali by se tam sehnat i různé části - těla s potiskem/bez, hlavy s potiskem/bez atd...?

Ulrich14

Citace od: dadavejdr kdy 21.07.2011, 16:41:34
Plánuji, že bych se tam jel podívat. Co se dílků týče, jak moc velký výběr tam je? ??? Jen klasické Bricky, platy? Mohl bych tam sehnat mimo jiné i toto ?  http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=50986pb01
Co se figů týče, dali by se tam sehnat i různé části - těla s potiskem/bez, hlavy s potiskem/bez atd...?

Výběr tam je - základní kostky v koších a ostatní dle domluvy (pokud zrovna přišlo zboží tak si myslím, že seženeš vše). Když jsem tam byl posledně (asi před týdnem), měl ve vitrínce i nějaké figy na prodej, tuším za 25 Kč (abych nekecal).

dadavejdr

A kdy tak chodí to zboží??  :-\
Já to mám celkem z ruky, tak bych tam nerad jel zbytečně.

Ulrich14

Citace od: dadavejdr kdy 23.07.2011, 09:41:12
A kdy tak chodí to zboží??  :-\
Já to mám celkem z ruky, tak bych tam nerad jel zbytečně.

To se musíš zeptat majitele, zkus mu poslat zprávu třeba přes aukro, hm?

Foton

Lego hrabárnu má člověk, co je na Aukru pod nickem marty-6 (alespoň podle adresy napsané na balíku od něj). Karl332 je taky z Rakovníku, ale jestli má vztah k Hrabárně nevím.

Každopádně tohle dva pánové jsou na Aukru mezi největšími prodavači lega.
Asi je Rakovník země legu zaslíbená.

Foton
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Ulrich14

Citace od: foton kdy 23.07.2011, 21:48:55
Lego hrabárnu má člověk, co je na Aukru pod nickem marty-6 (alespoň podle adresy napsané na balíku od něj). Karl332 je taky z Rakovníku, ale jestli má vztah k Hrabárně nevím.

Každopádně tohle dva pánové jsou na Aukru mezi největšími prodavači lega.
Asi je Rakovník země legu zaslíbená.

Foton
Aneb jak jinak napsat, co jsem tu psal už před měsícem ;D
A řešit vztahy prodejců si myslím nemá cenu.

Ulrich14

Tak novinky - hlavičky s potiskem, torsa s potiskem, nožičky, zvířátka, sety, no a hafo kostek. Všechno na krámě za pěkné ceny.

merlog

CitaceAsi je Rakovník země legu zaslíbená.
Ačkoliv jsem z Rakovníka, o tomhle nic nevím  ;D

Ulrich14

Ulrich14

Až do odvolání změna otevírací doby - Po - Čt 14 - 18 hodin.

danyboy

Citace od: Ulrich14 kdy 21.07.2011, 17:06:49
Citace od: dadavejdr kdy 21.07.2011, 16:41:34

Výběr tam je - základní kostky v koších a ostatní dle domluvy (pokud zrovna přišlo zboží tak si myslím, že seženeš vše). Když jsem tam byl posledně (asi před týdnem), měl ve vitrínce i nějaké figy na prodej, tuším za 25 Kč (abych nekecal).
a měl tam i star wars figy ?

Ulrich14

a měl tam i star wars figy ?

Když jsem tam byl posledně (cca měsíc), tak tam něco ze SW bylo, ale tohle zboží se hrozně točí, takže doporučuji zavolat.

danyboy

killco

Mňa by strašne zaujímalo, kde tento obchod, ale rovnako aj brickmania chodia na také množstvá použitých dielov?

germik

Kde by- na E-bay a aukru kupují levný kiloware na kila ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Matošo

přesně tak. za poslední 2 roky klesla cena KW na Aukru z 500+ na 350- ...

killco

Myslíte že cez milión dielov kupoval na ebay?  Ja akurát doma robím intentarizáciu a brickstore mi pri momentálne zrátaných 66 kilách ukazuje 51100 dielov.  Teda pri 1,5 miliona dielov by to bolo 1980 kg. Teda keby to aj niekto kupoval za 350 kč kilo (čo je spodná hranica) , vyšlo by to na 693000 Kč. Pochybujem že by niekto investoval toľko peňazí do niečoho kde je návratnosť otázna.

Skôr som myslel či to neberú z nejakého triedeného odpadu alebo z takého niečoho.

honzicek22

Kiloware se dá sehnat na E-bay mnohem levněji. A navíc v Německu jsou "bleší trhy" nebo jak to vhodně nazvat. Pamatuji si, jak jsme tam před několika lety vybírali nábytek na chalupu za směšné ceny. A hračky nebo knihy se tam přehazovaly vidlemi  ;D

Ulrich14

Lego hrabárna otevřela nový E-shop - www.leghrabarna.cz . Zboží je stejné jako v kamenném obchodě.

daffy

Legohrabarna má novou pobočku v Praze na Smíchově..

Atom

Nedávno jsem navštívil Hrabarnu v Rakovníku.
1. co jsem viděl, tak byli 3 "bazénky" Lega. V nich byli Bionicle dílky, Nové kostky a staré kostky ( kostky typu plate a brick, výběr barev - modrá, cervená, bílá a občas jiná).
Měli tam i figurky jako Super Heroes a Turtle ninja.....
Také i obyčejnější figy asi za 20 - 50 kč. Dále i nějaká zvířata.
Co mě na tom mrzelo, že neměl u některých kostek na stole cenu (hrnky, židle, koště, jídlo a různé zbraně. Vždy jsem se musel zeptat, kolik to stojí
Prodával také nějaké použité sety nebo např. nový Ole Kirk House.
Závěr : Pokud jste zblízka, tak doporučuji.  Pokud ne, tak je lepší BrickLink. ::)
Jinak milý a ochotný prodejce :). Občas se mi podařilo najít i nějaký dobrý dílek.