(vlastní) ZOO

Založil Hana129, 02.05.2011, 19:38:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

votrelec

Toto zoo nema chybu. Ale vidim tam dakeho mutanta nadcloveka (toy story :))

... typujem tak 50 000 kociek. ( x 2Kc :) )

Hana129

Kolik to vyšlo zatím jen těžko odhadnout.  :-X
Můj odhad je tak 30 tisíc.
Zatím se chystám přepočíst, alespoň cenu zvířátek. 

Na stavbu jsem toho už  moc nedokupovala (sbírka zvířátek se rozrostla akorát o dva velbloudy a jednoho pštrosa).
Všechno je to sesbíráno postupně během několika let. Stavebnice, KW, dárky a tak podobně. 

Momentálně je ZOO takto schovaná v krabicích a rozhoduji se zda-li to vůbec posílat do KŽ.  ;) Je toho totiž nějak moc.

nerow

Rozhodně do KŽ. Sestra se do KŽ těší hlavně na to, že tam ta ZOO bude  ;)

Hana129

Citace od: nerow kdy 23.05.2011, 08:21:22
Rozhodně do KŽ. Sestra se do KŽ těší hlavně na to, že tam ta ZOO bude  ;)

Tak to je hodně motivující to tam nechat odvést.   ;)

Uvidíme jestli to Vezír uveze. Má sice velký auto, ale dodávka to není.

Hana129

Citace od: Petronel kdy 05.05.2011, 18:15:39
A co ten Spongebob v mořském akváriu?  :D

Citace od: votrelec kdy 22.05.2011, 23:11:35
Ale vidim tam dakeho mutanta nadcloveka (toy story :))

Těch "pohádkových" figurek tam mělo být víc ;), je jich tam jen pár a ještě jsem je zapomněla ok nafotit.  Pokud to budu "instalovat" do KŽ tak určitě přidáme, ať je co hledat.

Celkový počet figů je v ZOO asi 200 ks  ::)

Hana129

Ještě musím doplnit, že stavěné zvířátka pštrosy a tučňáky jsem tak trochu okoukala z BS. Nejsou to úplně mé vlastní výtvory.
Pštrosy jsou z tohoto alba    http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=163856 v albu najdete i víc skvělých zvířatek
tučňáci z tohoto výtvoru: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4958489 .

Oba úseky zoo považuji nakonec za nejzdařilejší. Vůbec pštrosi v kombinaci s Lego pštrosáčaty ;D.

Věšák

Pštrosi i tučňáci jsou skutečně úžasní...ale zbytek zooje za nimi ve velice těsném závěsu :)
Jen bych řek, že vzhledem k velikosti to nebudou pštrosi, ale spíš ptáci Moa :D

peki

Hana129

Tak nejenže zoo v Královstí železnic bude, ale ono už tam  je. Dnes k svátku dětí se nám to podařilo vystavit.  :)

Za to, že tam ZOO je chci poděkovat Jindroushovi za převoz do Prahy a Pekimu pak za převoz a odtahání beden na místo určení a pomoc při dnešní instalaci. Bez nich by to tam nebylo.
(Oba musím pochválit za opatrnou jízdu a manipulaci s obsahem. Fakt zásilka dorazila skvěle, ani rybičky a žraloci neodplavali jinam  :o. )

Také musím poděkovat své dceři, která mi dnes z toho obsahu beden pomohla dát dokupy zpět "koukatelné" ZOO.  :-*

Hana129

Ještě pro zajímavost přikládám plánek podle, kterého jsme to včera skládali. Jak bylo celé ZOO rozkouskováno pro převoz.
Složení do celku trvalo asi 4,5 hodiny.

Johnysed

Lední medvědi opravdu úžasní jen tak dál

Jonas

Hanko,

je to skutečně povedené zoo. Už se těším, až ho uvidím na vlastní oči.
Jonas - Můj Brickshelf

Hana129

Našla jsem fotku  naší 1. verze ZOO.

Po 6 letech můžete porovnat náš "růst".  8) 

Luky1987

Ani rozdíl nevidím, akorát dcerka leží obráceně ;)

Ale teď vážně, jde o dílo, které se rozhodně rozsahem i kvalitou vymyká zdejšímu standardu, prostě ultimativní ZOO >:D

Hana129

Tak nejpodstatnější rozdíl je opravdu  ten co není vidět.  ;)
Z neafol fotografky vyrostla afol fotografka.

AdamKo

:o F A M Ó Z N Í  :o

Člověk se na celý ten areál může koukat hodiny a hodiny, a pořád má co objevovat. Navíc spousta zeleně a organických tvarů, přesně tak, jak to Hana umí ;)

*Kdyby se to vzalo v TLC za správný konec, mola by být ZOO nádherná edice. Forem na všechna možná zvířátka mají dost...

**V KŽ jsem už nebyl dlouho, nevím jak je tam Zoo zakomponovaná, ale jsem na vážkách, jestli je člověk schopný pokochat se všemi detaily - např. jestli je dostatečně dobře vidět i do akvárií/pavilonů? - byla by škoda kdyby ne.