3661 Převoz peněz

Založil Luky1987, 23.05.2011, 09:52:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Luky1987

Obecná charakteristika

Rok vydání: 2011
Počet dílů: 388
Počet minifigů: 4
Cena: 1107Kč z Mořelega

Dojmy před koupí

Banka byla v dlouhodobém výhledu, nakonec jsem ji dostal jako dárek od přítelkyně, když jsem byl nemocný, pro zlepšení nálady ;)

Obsah balení a vlastní stavba

Krabice a způsob balení je naprosto standardní. Stavba je rozdělena na budování vozidla a banky.
Na střechu dodávky pro převoz peněz, která má v interiéru dokonce trezor, jsem nenalepil samolepky z důvodu budoucího využití těchto velkých Tiles na jiných stavbách.
Malé auto je čtyřstudové a dodávka je šestistudová, také klasika.
U banky mě potěšilo velké množství detailů, sejf, světlík, recepce.
Hodně povedené je dle mého i barevné schéma. Mám v plánu v budoucnu postavit tuhle banku v trošku větším měřítku, se zachováním jejích základních rysů, až tak se mi líbí ;)
Po postavení je banka opravdu hodně malinká, na obrázcích působí větším dojem.
Obsah zde: http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=3661-1

Hratelnost

Hratelnost je vysoká díky čtyřem minifigům a dopravním prostředkům - dodávka, osobák a motorka.
Banka je ze zadní strany klasicky otevřená a připravená na hraní.

Závěr

Set je velice pěkný a propracovaný, pro menší je kladem velká hratelnost, pěkný bude i ve vitrínce.
Na dílky to díky celkem vysoké ceně vzhledem k jejich počtu nebude nic moc. 75%

Icewalker

Tisícovka mi přijde za tento set dost. Nicméně, jinak se mi set celkem líbí, a díky přiloženým fotkám jsem si mohl prohlédnout některé detaily, které mi zatím unikaly :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Anatyt

Myslím, že z toho čo v rade CITY LEGO produkuje, je toto ešte celkom znesitelný set. Škoda, že to nie je na väčšej podložke.

Johnysed