(Vlastní) Lukyho Castle pokusy

Založil Luky1987, 22.05.2011, 12:13:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Luky1987

Ahoj, před časem jsem z nudy zkusil postavit věž na skále, no, a tohle je výsledek...
Snad se to bude kovaným hradařům alespoň trošku líbit.
Předesílám, že se v historii téměř nevyznám, čili stavba nevychází ze žádné skutečnosti nebo architektonického slohu...

Percival

To není minifig měřítko, že ne?

germik

Myslím že bych u tohohle autora už poznal ;D, už sis holt vypracoval vlastní styl...
Je to hezká ukázka různých typů oken, škoda že jsou všechny takhle dohromady, je to takový fantasy, trochu bez deatailů ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Luky1987

Citace od: Percival kdy 22.05.2011, 12:25:11
To není minifig měřítko, že ne?
To opravdu není ;)
Ty typy oken, to byl právě účel, chtěl jsem zkusit jak zapuštěná, tak předsazená, chystám i něco trošku většího.

Kiko97

Zdá sa mi to až veľmi upravené, nezničené. Mohlo by si tam dať občas niečo čo vyzerá ako trhlina alebo niečo také, ale zase takto uhladené stavby sú tvoj štýl.  ;)

Insectslayer

Docela zajímavé.
Dvě věci. Pro příští věž by se určitě hodila bosáž, v tomto případě tedy armování, Colonel na toto téma před pár dny rozběhl téma. A další věc je ta skála. Část nad otvorem vypadá jako šedá střecha, určitě bych zakomponoval více úhlů, nebo použil SNOT. Ale pro začátek moc pěkná studie, určitě zneužiji tvůj model jako inspiraci pro okna.

berkshrund

Ačkoliv jsem na fóru denně, do diskuze se zapojím jen málokdy. Protože ale tvoje stavby sleduju pravidelně, dovolím si taky poznámku.

Naprosto souhlasím s názorem Kiko97 - chtělo by to víc narušit tu uhlazenost a jednolitost. Buď použít více barev anebo trochu "zvrásnit" povrch (jak skály, tak i věže).

Týká se to prakticky všech tvých staveb. Třeba parádní TRANSPORT OF DARK MATTER CLASS A - na můj vkus se tam příliš často opakuje stejný typ prvků.

Každopádně je to ale povedené - já takhle stavět...:)

Rhox

Chtělo by to opravdu občas nalomit tu uhlazenost, třeba jen nějakým DBG brickem...
Jinak se mi to ale líbí,rozhodně je to dobrej hradařskej začátek :)

Colonel32

Já si nemohu pomoct, ale mě na tom právě ta uhlazenost fascinuje. Je to spíše teda takový futuristický hrad, spíše než historický, ale určitě bych našel nějakou sci-fi povídku, do které by naprosto zapadl.

germik

Citace od: Colonel32 kdy 24.05.2011, 23:52:09
Já si nemohu pomoct, ale mě na tom právě ta uhlazenost fascinuje. Je to spíše teda takový futuristický hrad, spíše než historický, ale určitě bych našel nějakou sci-fi povídku, do které by naprosto zapadl.

Mě to trochu připomíná hrady z obálek některých knih Warhammer 40000  ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Luky1987

Já nestavím podle nějakého měřítka, tohle je prostě věž z Lega a basta fidli ;)
Měl jsem s tím problémy již na stavárně, jednou jsem udělal výkres místo měřítka 1:50 v měřítku 1:56, aby se mi vešel na A4 místo A3 :)
Jinak děkuji všem za komentáře a postřehy, zrovna dokončuji jedno "monstrózní" space dílko, ale mám v plánu něco postavit i do této sekce, LBG bricků mám habaděj...