(Vlastní) Masetexovy výtvory

Založil Insectslayer, 21.05.2011, 11:51:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Insectslayer

Nazdar.
Zde bych chtěl prezentovat své malé rozličné výtvory, na které se nevyplatí dělat samostatné téma. 

Insectslayer

Tak, tady je první výtvor:

Kostelík
Nemá žádnou předlohu, je to jen výplod fantazie.

Anatyt

No nevyzerá to zle! ;) Možno by aj veža mohla byť Grey.

Insectslayer

Chtěl jsem udržet kombinaci barev bílá, tan a zlatá. Ale možná příště odstraním ty tan kostky.

Insectslayer

Tak, chvilinku jsem dumal a vytvořil toto:

Muzeum
Přepracovaná verze kostelíku, ale už to sakrální stavbu moc nepřipomíná, tak jsem z toho udělal muzeum. Posuďte sami, která verze se vám líbí víc.

Luky1987

Nevím, jak jsi na tom s kostkama, ale zkus postavit víc budov a dát to k sobě do miniměstečka, mě se tahle barevná kombinace líbí.

Tomik

Zajímavý nápad tyhle mini stavby a pěkné zpracování. To tvé muzeum mi připomíná spíš nějakou baziliku nebo palác. Troufnul by sis i na mini hrad? Po tom bych sáhnul všema deseti...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Blake

Vypadá to pěkně, taky se přikláním k vybudováním města - vesnice.

Insectslayer

Tak, splnil jsem vaše toužebná přání ;) a máte tady další výtvor:

Ulice
K původnímu muzeu jsem přidal domeček a kostelík. A celé je to postavené u silnice.

Vlada

Ahoj, je to pěkné, mně se stavby v takovémto měřítku líbí, vyjadřují mnohdy architektonické smýšlení daného stavitele. Pěkné jsou silniční lampy, ty se Ti povedly, načež kostelík je dominantní stavbou v celém globálu. Snad jen bych vytknul, že muzeum přesahuje o dva study zelenou baseplate. Pokud stavíš pro radost, je to celkem v pořádku, pokud by jsi ale tento MOC prezentoval dále, je to poněkud nevhodné. Osobně bych se snažil všechny stavby začlenit na onu baseplate bez jakýchkoliv přesahů.

Ale jinak pěkná práce a těším se na další Tvé "výtvory"  ;).

Daniel

Ve světě je těchto mini staveb spousta, ale tady na Kostkách pomálu... Proto držím palce v dalších mini stavbách, ať je to tu rozmanitější ;)

Petronel

Zajímavé a originální! S tímto měřítkem ses vydal jinou cestou než většina tu a to se mi líbí, nepamatuji si, že by se tu v poslední době něco takového vyskytovalo. Jednotlivé budovy vypadají moc pěkně, už jen upravit to výsledné dílo a bude to parádní. (větší plocha a více budov...?  ;) ) možná i kdyby místo zelených studů byly tiles, vypadalo by to líp (nebo ne?)
Ale je to tvé dílo  ;)

Hana129

Vypadá to mile, takové stavbičky.

Nějaké minimodely byly taky na výstavě v Brně http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=318323
jednalo se o Peterovy výtvory, taky se mi to moc líbilo.

Insectslayer

Jej, Pražský hrad je super! K tomuhle bych se chtěl někdy dopracovat. Až někdy budu nakupovat lego, tak nakoupím i pár (víc) headlights:

Až se dostanu domů, tak zase něco vyrobím.

Villa Legina

Krásne stavbičky. Páči sa mi, že toto merítko nedovoľuje prehnané rokoko-baroko v štýle známych lego setov, ktorým tak mnohí (pre mňa nepochopiteľne) prepadli a považujú to za momentálny vrchol v staviteľstve. A toto je naopak - tak jemné a rafinované, jednoduché a inteligentné zároveň. Takéto drobné kúsky sú hommage na dôvtip samozrejme ruka v ruke so schopnosťou nezachádzať do gýčovosti.

grohl

Vynikající cit pro detail a vyzdvižení toho důležitého. Všechny stavby zatím vypadají super.

Insectslayer

Tomik mě inspiroval k další ministavbě, bohužel z důvodu akutního nedostatku kostek jsem se omezil pouze na bránu. Omlouvám se za zpoždění, stavba u mně ležela asi tři týdny. Tak, co na ni říkáte?

Kiko97

Dobré len tie skaly by mohli byť členitejšie a pridaj tam trocha zelene.  ;)

Tomik

Pro začátek to neni špatný. Jen ta nástavba nad bránou se mi zdá trochu divně vykonzolovaná, jinak dobrej nápad s cimbuřím.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

germik

Je to hezké - jen v tomhle malém měřítku to trochu kazí ty barvy - baseplate dát zelenou, skály celé z tmavě šedé, hradby celé ze světlé  ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik